Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Mam 2763 trofki  na PS czy moge sie wypowiadac.

Bo widze ze tu sama elita walczy.

@dee jest nowym wcieleniem @destroyer??

Edytowane przez Welna

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

Nocni kowboje, dynamiczny duet Izon i Liściu, stawiają na jakość, nie ma ilość. 

Na ilość to idą zapewniając spragnionym ciepła i bliskości tirowcom odrobiny towarzystwa podczas długich nocy na parkingu.

Ciekawe, czy dzielą się kasą, czy każdy ciągnie (ekhm) na własny rachunek?

Parkingowy odlatuje widzę dzisiaj. Mialem Cię już za zwyrola po komentarzach o biciu pała małych chłopców, ale osiągasz nowy poziom. Wez sobie kup Switcha do tej strózówki, dla dobra nie Twojego ale innych, może uchronimy jakiegoś dzieciaka przed scenariuszem z filmu Labirynt..

Opublikowano

Whisker tylko zasmial sie pod wasem ze swoimi +100 platynami

Opublikowano

widzę, że mam tyle platyn co 90% klapów z tego tematu razem wziętych, cioty 

Opublikowano
Teraz, schabek napisał:

Whisker tylko zasmial sie pod wasem ze swoimi +100 platynami

No podejścia nie mają ;) 

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Sorry Izon, ale mieć tyle pucharków to trzeba po prostu nie grać w gierki. Ku,rwa naczelny klap, a ledwo co platformę liznął. :dynia: 

Pawel, sorry ale to wyglada jakbyś jednak nie grał w gry od wielu lat. Tym samym nie wiesz jak sie zliczają trofki np. na playstation i co oznaczają. 

Dla przykładu:

- w TLOU 2 mam 15 pucharków a gre przeszedłem 3 razy od począktu do końca. 

- w FFXV mam 16 pucharków a gre na ps4 przeszedłem może do 4 rozdziału (z15) bo gre mam zaliczoną na xone

Z powyższego wynika że ilość pucharków nie ma znaczenia w żadnej statystyce oraz że kompletnie o niczym nie świadczy. Ale to byś wiedział gdybyś w gry grał pawle. 

3 godziny temu, Czoperrr napisał:

Xbox Series X to amerykański muscle car, a plejka co najwyżej Toyota Aygo. 

Gdybys miał jakiekolwiek pojęcie o tych autach (zwłaszcza muscle carach) to byś tak nie napisał:)

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
2 minutes ago, LiŚciu said:

Pawel, sorry ale to wyglada jakbyś jednak nie grał w gry od wielu lat. Tym samym nie wiesz jak sie zliczają trofki np. na playstation i co oznaczają. 

Dla przykładu:

- w FFXV mam 16 pucharków a gre na ps4 przeszedłem może do 4 rozdziału (z15) bo gre mam zaliczoną na xone

Z powyższego wynika że ilość pucharków nie ma znaczenia w żadnej statystyce oraz że kompletnie o niczym nie świadczy. Ale to byś wiedział gdybyś w gry grał pawle. 

Gdybys miał jakiekolwiek pojęcie o tych autach (zwłaszcza muscle carach) to byś tak nie napisał:)

Camaro to co najwyżej pony car 

Opublikowano

No przecież napisałes o muscle carach. Gdzie tam pony?

Poza tym poczytaj o co chodzi z pony car zanim znowu fikoła walniesz. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
8 minut temu, LiŚciu napisał:

Dla przykładu:

Można oszacować coś na ten temat, a casusów TLOU2 jest znacznie, ale to znacznie mniej niż takich jak FFXV, więc gówno tam ograł.

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

O chuju złoty

ps. Reszta poukrywane bo pewnie jeszcze gorzej :D

C638DD10-1BF6-4E73-AE1E-C8E659D94330.jpeg

D08450F6-257E-4D42-983B-38D7AD81E142.jpeg

067D90C3-BDB8-4373-81D0-2746A5D12C0C.jpeg

Zielone cioty rozjebane własnym orężem :reggie:

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

O chuju złoty

Ja pierdole to u mnie xbox nie jest nawet druga, ani trzecia platforma bo na x360 z 10lat temu + xsx od miesiaca i mam 10k gs a oni kurwa cale zycie w zielonym szambie i takie wyniki xddddddddddd Exact najglosniej krzyczy, w pierwszej linii zielonego frontu idzie za reke z mazzeo a 30 kola nabil :yao:  To zart panowie?

Poczytajcie o jakis okoniach, dorszach i rejestrujcie sie na wedkarskie bo to szkoda gadac

Opublikowano

Z resztą, jeszcze po takim weskerze widać, że zajawkowicz i swoje ograł, imponujące 12k trofek. Jednak taki izon czy liściu mają podobną ilość co ja, bot, na koncie skleconym na szybkości przy kupnie Vity i PS4 w okolicach 2016. No to już naprawdę śmiechu jest warte. :) 

Opublikowano
3 minuty temu, schabek napisał:

Ja pierdole to u mnie xbox nie jest nawet druga, ani trzecia platforma bo na x360 z 10lat temu + xsx od miesiaca i mam 10k gs a oni kurwa cale zycie w zielonym szambie i takie wyniki xddddddddddd Exact najglosniej krzyczy, w pierwszej linii zielonego frontu idzie za reke z mazzeo a 30 kola nabil :yao:  To zart panowie?

Poczytajcie o jakis okoniach, dorszach i rejestrujcie sie na wedkarskie bo to szkoda gadac

na wędki niech wezmą Paolo Coelho i innych zielonych bez konsol..

Opublikowano

No a po botach nic nie widac bo jak pizdy poukrywali swoje gt jak np konfident

Opublikowano
18 minutes ago, Whisker said:

O chuju złoty

Na xboxie, na nowym koncie, gram od 10 listopada 2020 :) po kilkunastoletniej przerwie od xboxa. 

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Można też mieć niewiele pucharków, a grać dzień w dzień... A potem się załamać patrząc na playtime.

To były wspaniałe 3 lata (pipi)ania kilka godzin dziennie z ekipą. W życiu już chyba nie doświadczę czegoś podobnego choćby konsola miała i 140 teraflopów.b9322ba3cb3a2132015e0c1664de9649.jpg

Opublikowano

Czopper ładnie poleciał od listopada :obama:

Może jakbym grał tylko na jednej konsoli przez te 20 lat mojej kariery prawdziwego gracza to miałbym gdzieś 100 platynek czy 100k gs, no ale nie jestem  jebaną jednoplatformową c i o t ą :) 

Powiedzcie Whiskasowi, żeby jeszcze moje pierwsze konto obczaił i dodał 9k GS.

Opublikowano
22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Z resztą, jeszcze po takim weskerze widać, że zajawkowicz i swoje ograł, imponujące 12k trofek. Jednak taki izon czy liściu mają podobną ilość co ja, bot, na koncie skleconym na szybkości przy kupnie Vity i PS4 w okolicach 2016. No to już naprawdę śmiechu jest warte. :) 

Ja mam chłopie dwa razy więcej niż ty pucharków. Nie kłam pls. 

Wogóle wy nie kumacie że oprócz nadkonsoli sony i wstekoboxa są jeszcze inne platfomy do grania i ludzie na nich grają. 

Ostatnie posty pokazują jakie z was pizdy gamingowe.:)

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Masakra jak izon wyzywa ludzi bo grają na innej konsoli niż on  :/

Opublikowano

pupcio dawaj psnid i nie pyerdol, zobaczymy czy oyebałeś 12 lat temu te demon soulsy gdzie niedawno "zmienili graficzke i postawili żołnierzyka za inną skrzynką'

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.