Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

po pracy wytne, chyba, że ktoś mnie uprzedzi

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

>izon: jestem w wadze ciężkiej

>also izon:

Ukryj zawartość

Piotr Witczak ("Bonus BGC") | MMA Fighter Page | Tapology

Przeca to wypisz, wymaluj  ten chłop, co Xa z rąk robi na zdjęciu powyżej:)

Opublikowano

Izon jest jak baba to on zawsze musi mieć ostatnie słowo, maskara.

Ale w sumie wszystko już jasne, bo tak jak kobieta tak i izon w swojej podświadomości musi mieć zawsze racje, a jaka jest rzeczywistość kazdy zdrowy facet wie, no ale panowie jako, że wypada trzeba po prostu przytakanc.

Tak Izon masz rację za wszystkim masz rację 

d03.gif

Opublikowano
27 minut temu, Soul napisał:

Izon jest jak baba to on zawsze musi mieć ostatnie słowo, maskara.

Ale w sumie wszystko już jasne, bo tak jak kobieta tak i izon w swojej podświadomości musi mieć zawsze racje, a jaka jest rzeczywistość kazdy zdrowy facet wie, no ale panowie jako, że wypada trzeba po prostu przytakanc.

Tak Izon masz rację za wszystkim masz rację 

d03.gif

Współczuje Ci relacji z kobietami ;) 

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:
  • dzienne, klasyczne "chyba Ty" w wykonaniu izon? check

Czy Ty gościu masz 15 lat?

Stary ale tak szczerze: weź się ode mnie odpierdol ;) Nie piszę do Ciebie, bawię się z chłopakami w CW, wymieniam się argumentami. Nudzą mnie te Twoje personalne podjazdy w co drugim poście.  W prawie każdym Twoim wpisie widzę: izon to, izon tamto. Masz stary jakąś obsesję na moim punkcie?

Co za dużo to nie zdrowo :)

Edytowane przez izon

Opublikowano
1 godzinę temu, izon napisał:

To nie są zdrowe reakcje:

F1237617-3290-4D06-9828-7134C5C94EE6.jpeg

Patologia. Żadna inna marka nie ma takich psycholi. 

Opublikowano

To ja nie wiem co się będzie działo jak normalnie będzie na Półkach to wtedy zacznie się sprzedaż i już nie będzie 3:1 w stosunku Do Xa tylko 10:1

552A5A60-BA7A-4197-9A4A-5E7F6D4BDEFD.jpeg

20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

X :xboss: 

A na ścianie to cudo:banderas:

image.png.c9577195e4901d3e00b7ccdc0637b09b.png

No mówiłem że zjabani, konsoli nie kupili a plakaty robią na scianach, ciekawe co na to Wasze rodziny

2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Pomyśl teraz jak powoli, acz konsekwentnie zaczną spływać tam gry 1st i 2nd party w dniu premiery. Tej siły już nie zatrzymacie. :fsg:

Powoli czyli za 2 lata aha

Opublikowano

Za 3-4 lata. Bo. Jeśli faktycznie Spencer i spółka chcą dać im wolną rękę, to żeby stworzyć bardzo dobre AAA potrzeba duuużo czasu. Jednak tak jak piszę od początku.

Oni chcą rozwijać GP, na tym się skupiają, więc będą chcieli jak najszybciej dostarczać gry. Więc trzeba się przygotować na festiwal żółtych ocen i gier. 

Chyba tylko ktoś niespełna rozumu myśli, że to będzie wyglądać inaczej.

Opublikowano

Tak nie ma to jak zachęcić do usługi grami na żółto, pewno dla tego przerzucili Halo na późniejszy termin xD 

Opublikowano
11 minut temu, Whisker napisał:

No mówiłem że zjabani, konsoli nie kupili a plakaty robią na scianach, ciekawe co na to Wasze rodziny

Gdy zebrałem się na odwagę żeby przyznać się do bycia graczem, początkowo ojciec znósł to bardzo cięzko i chciał wyrzucić mnie z piwnicy, ale 4-pak harnasia sprawił, że odzyskał wiarę w swojego syna i zrozumiał, że nawet gracze może zasługiwać na miłość i akceptacje, nie tylko ze strony swojego chłopaka.

Opublikowano

Jedno jest pewne, to będzie piękna generacja, coś czuje ze szykuje nam się powtórka pojedynku jak za czasów X360 i PS3, a może nawet lepiej, fajnie ze na tym wszystkim zyskują gracze.

Dziś wstał nowy dzień, ciekaw jestem czy ZNOWU przyniesie jakieś dobre wiadomości do obozu zielonych, próbowałem sobie przypomnieć jakieś dobre wiadomości dotyczące Sony i nie mogę sobie nic przypomnieć, pytam poważnie, czy jakiś klap może mi przypomnieć coś dobrego z obozu Sony?

ps. Nie mam na myśli info. „dziś nie słyszałem u siebie cewek”

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Whisker wrzucił, że gracze rzucili się na DLC i jest obecnie bestsellerem w Wielkiej Brytanii. 

Opublikowano

Zaiste XSX świetnie powtarza sukces X360 nie wydając na początek żadnego IP, jak X360 Girsy, które wiadomo były swego rodzaju przełomem. Kupujesz XSX, uruchamiasz i masz odgłos świerszczy. BO TEN ZASRANY DASHBOARD NAWET MOTYWU MUZYCZNEGO NIE MA W MENUSACH.

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

BO TEN ZASRANY DASHBOARD NAWET MOTYWU MUZYCZNEGO NIE MA W MENUSACH.

yebany xbox

Opublikowano

potężny minus wcale nie wkurwia to po 10 minutach posiadania konsoli 

Opublikowano

Xbox orginal - halo, forza

xbox 360 - gearsy

xbox one - gowno

Niestety od 2013 roku ms nie potrafi zrobić żadnej cenionej marki która będzie flagowcem xboxa :( to już 8 rok ms!

Tak, tak wiem:dynia: 8 lat to za mało czasu aby zrobic dobrą grę :dynia:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Akurat muzę w menu to bym chętnie wyjebal. 

Tak samo jak pada od XsX za ten hałas przycisków. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.