Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Dzieki Sony, dodam sobie te gry na dwóch kontach razem z Raczetem :nosacz3:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
54 minuty temu, izon napisał:

Ahahahaa to się uśmiałem. Goscie od 100 stron argumentują jaki to gamepass super bo szrot i indory za darmo ale jak wrzucają na Sonke i to bez abonamentu to dupsko im pęka ze złości. 

Sonka po pięknym trailerze nextgenowego Returnal, gniecie zielonego robala dając 10 gier za darmo z czego 9 reprezentuje klasyczny poziom gamepassa, a jedna jest tytułem co najmniej świetnym. Za pare miesięcy to się okaże, ze Sony dało więcej dobra za darmo lub w plusie, niż użytkownicy opłacający abonament ekosystemu:D I to nie robiąc przy tym zbędnego szumu jak krolspencer retrogrania.

Typie ty na prawdę porównujesz 8 indyków do usługi z ponad 300 grami? 

Opublikowano

Najgorzej jak Ci zabiorą takiego Wiedźmina 3 jak masz nabite 100 godzin. Tylko prawdziwy zwyrol mógłby tak zrobić :(

Opublikowano

WIEDZMIN 3 W GP? PFFFF KAŻDY JUŻ GO OGRAŁ

:)

Opublikowano
2 minuty temu, Hubert249 napisał:

Typie ty na prawdę porównujesz 8 indyków do usługi z ponad 300 grami? 

Żal patrzeć jak chłopaki już nie wytrzymują, panowie zaparzcie sobie meliski. 

Opublikowano
2 minuty temu, MYSZa7 napisał:

WIEDZMIN 3 W GP? PFFFF KAŻDY JUŻ GO OGRAŁ

:)

Co pokazują statystyki przedstawione przez cd projekt: Ok 20% graczy ukończyło ten tytuł. Po chuju każdy ograł, chyba ze ograniem nazywasz odpalenie gry  ;)

Edytowane przez izon

Opublikowano
4 minuty temu, izon napisał:

Najgorzej jak Ci zabiorą takiego Wiedźmina 3 jak masz nabite 100 godzin. Tylko prawdziwy zwyrol mógłby tak zrobić :(

A co my mamy 2015 rok?  

1 minutę temu, izon napisał:

Co pokazują statystyki przedstawione przez cd projekt: Ok 20% graczy ukończyło ten tytuł. Po chuju każdy ograł, chyba ze ograniem nazywasz odpalenie gry  ;)

Pokaż statystyki ukończenia Tlou, Spiderman albo God of War 

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

Odnoszę się do retoryki użytkowników Playstation, negujących każdy tytuł wchodzący do GP.

Opublikowano
1 minutę temu, Hubert249 napisał:

A co my mamy 2015 rok?  

Pokaż statystyki ukończenia Tlou, Spiderman albo God of War 

A niby po co mam szukac takich informacji? Interesuje Cię to, to sobie sprawdź;)

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

W świecie rzeczywistym to na osobie stawiającej hipotezę ciąży jej udowodnienie, ale w niebieskim matrixie wszystko stoi na głowie. :) 

Tylko, ze ja nie postawiłem przyjacielu żadnej hipotezy wymagającej wskazywania % ukończenia wymienionych przez kolegę powyzej gier ;) Kolejny raz powtórzę, czytaj spokojnie, powoli, jak jest potrzeba nawet dwa, trzy razy, wtedy na pewno będziesz rozumiał co ludzie piszą.

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

A niby po co mam szukac takich informacji? Interesuje Cię to, to sobie sprawdź;)

Bo rzucasz statystykami z Wieśka  a doskonale zdajesz sobie sprawę z tego, że mityczne exiki plejśmiecia kończy podoba ilość graczy. Taki obraz przeciętnego zjadacza gówna z logo Sony. Hiopokryzja, zakłamanie i podwójne standardy. 

Opublikowano
27 minut temu, MYSZa7 napisał:

Odnoszę się do retoryki użytkowników Playstation, negujących każdy tytuł wchodzący do GP.

Punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia.W tym temacie mam trochę odwrotne wrażenie tj. spuszczanie się nad każdym retrosem z gp i gnojenie wszystkiego, co jest związane z Sony. No ale taki mamy klimat :)

Edytowane przez izon

Opublikowano
4 minuty temu, Hubert249 napisał:

Bo rzucasz statystykami z Wieśka  a doskonale zdajesz sobie sprawę z tego, że mityczne exiki plejśmiecia kończy podoba ilość graczy. Taki obraz przeciętnego zjadacza gówna z logo Sony. Hiopokryzja, zakłamanie i podwójne standardy. 

Ale co Ty pier..? Rzuciłem statystyki z Wieśka, bo to gra na 100, a nawet 200 godzin, a wymienione przez Ciebie tytuły są to gry na 20-40 godzin gry.  W dodatku podałeś bardzo nietrafione przykłady: było wiele artykułów, że właśnie God of War i Spider-man to gry, które ukończyło ponad 50% graczy ( pierwszy z brzegu: https://www.chip.pl/2019/02/ponad-polowa-graczy-nie-konczy-gier/)

Także ten..

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

To nigdy nie chodziło o Sony, chodziło zawsze o deptanie klapów, bo jak Plejki lubię to te niebieskie karaluchy nienawidzę z całego serca. :) 

Nie wiem czy zazdrościć, nie znam takiego uczucia. Może dlatego, że zieloni są tak bezpłciowi, że nie generują żadnych emocji;)

Edytowane przez izon

Opublikowano

@izon dam Ci protipa, odpowiadaj na kilka postów w jednym poście :kaz:

No, gdy zapowiedzieli te wszystkie gry Bethesdy, które wchodzą do GP, to jedyny kto mówił o retrosach to klapy. Mówię tu oczywiście o stareńkim Doomie z 93 roku. 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Więcej osób kończy samograje Sony, niż duże, skomplikowane fabularno-mechanicznie gry pokroju Wiedźmin 3? No co za "zaskoczenie". :) 

No żadne, więc nie wiem, " jaką tezę" chciał postawić kolega Hubert;)

Opublikowano
3 godziny temu, izon napisał:

Co Ty tam bzyczysz znowu pod nosem? Od dawna uważam, ze DualSense jest świetny, jak masz z tym problem to... Twój problem :)

DualBezsens jest kompletnie bez sensu w skillowych strzelankach nastawionych na Multi typu Halo 5 tfu!! przeca klapy nigdy, przenigdy nie doświadczyły czegoś choćby zbliżonego do tego sztosa:yao: Ba! Nawet w mniej skillowymagalnych fps-ach, jak choćby Kolodudi też jest bez sensu, także tego:reggie: Wydawało mi się, że ten temat mamy już milion razy omówione i szkoda po raz kolejny szczempić ryja na ten temat, ale cóż...niektórym klapedrylom jak widać to nie wystarczy...

Opublikowano
Teraz, Czezare napisał:

DualBezsens jest kompletnie bez sensu w skillowych strzelankach nastawionych na Multi typu Halo 5 tfu!!

A jaki jest problem żeby te funkcje wyłączyć w takich grach? :reggie::reggie::reggie:

Opublikowano

Czterech niebieskich robali wzajemnie się masturbuje bo Sony po tym jak ich rucha od 2005 dostana kilka cukierków po terminie? :)

Słabo chłopaki, ku.wa nawet rozi husaria wypłynął na powierzchnie złapać oddech xD

Edytowane przez Daddy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.