Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Dzieki Sony, dodam sobie te gry na dwóch kontach razem z Raczetem :nosacz3:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
54 minuty temu, izon napisał:

Ahahahaa to się uśmiałem. Goscie od 100 stron argumentują jaki to gamepass super bo szrot i indory za darmo ale jak wrzucają na Sonke i to bez abonamentu to dupsko im pęka ze złości. 

Sonka po pięknym trailerze nextgenowego Returnal, gniecie zielonego robala dając 10 gier za darmo z czego 9 reprezentuje klasyczny poziom gamepassa, a jedna jest tytułem co najmniej świetnym. Za pare miesięcy to się okaże, ze Sony dało więcej dobra za darmo lub w plusie, niż użytkownicy opłacający abonament ekosystemu:D I to nie robiąc przy tym zbędnego szumu jak krolspencer retrogrania.

Typie ty na prawdę porównujesz 8 indyków do usługi z ponad 300 grami? 

Opublikowano

Najgorzej jak Ci zabiorą takiego Wiedźmina 3 jak masz nabite 100 godzin. Tylko prawdziwy zwyrol mógłby tak zrobić :(

Opublikowano

WIEDZMIN 3 W GP? PFFFF KAŻDY JUŻ GO OGRAŁ

:)

Opublikowano
2 minuty temu, Hubert249 napisał:

Typie ty na prawdę porównujesz 8 indyków do usługi z ponad 300 grami? 

Żal patrzeć jak chłopaki już nie wytrzymują, panowie zaparzcie sobie meliski. 

Opublikowano
2 minuty temu, MYSZa7 napisał:

WIEDZMIN 3 W GP? PFFFF KAŻDY JUŻ GO OGRAŁ

:)

Co pokazują statystyki przedstawione przez cd projekt: Ok 20% graczy ukończyło ten tytuł. Po chuju każdy ograł, chyba ze ograniem nazywasz odpalenie gry  ;)

Edytowane przez izon

Opublikowano
4 minuty temu, izon napisał:

Najgorzej jak Ci zabiorą takiego Wiedźmina 3 jak masz nabite 100 godzin. Tylko prawdziwy zwyrol mógłby tak zrobić :(

A co my mamy 2015 rok?  

1 minutę temu, izon napisał:

Co pokazują statystyki przedstawione przez cd projekt: Ok 20% graczy ukończyło ten tytuł. Po chuju każdy ograł, chyba ze ograniem nazywasz odpalenie gry  ;)

Pokaż statystyki ukończenia Tlou, Spiderman albo God of War 

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

Odnoszę się do retoryki użytkowników Playstation, negujących każdy tytuł wchodzący do GP.

Opublikowano
1 minutę temu, Hubert249 napisał:

A co my mamy 2015 rok?  

Pokaż statystyki ukończenia Tlou, Spiderman albo God of War 

A niby po co mam szukac takich informacji? Interesuje Cię to, to sobie sprawdź;)

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

W świecie rzeczywistym to na osobie stawiającej hipotezę ciąży jej udowodnienie, ale w niebieskim matrixie wszystko stoi na głowie. :) 

Tylko, ze ja nie postawiłem przyjacielu żadnej hipotezy wymagającej wskazywania % ukończenia wymienionych przez kolegę powyzej gier ;) Kolejny raz powtórzę, czytaj spokojnie, powoli, jak jest potrzeba nawet dwa, trzy razy, wtedy na pewno będziesz rozumiał co ludzie piszą.

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

A niby po co mam szukac takich informacji? Interesuje Cię to, to sobie sprawdź;)

Bo rzucasz statystykami z Wieśka  a doskonale zdajesz sobie sprawę z tego, że mityczne exiki plejśmiecia kończy podoba ilość graczy. Taki obraz przeciętnego zjadacza gówna z logo Sony. Hiopokryzja, zakłamanie i podwójne standardy. 

Opublikowano
27 minut temu, MYSZa7 napisał:

Odnoszę się do retoryki użytkowników Playstation, negujących każdy tytuł wchodzący do GP.

Punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia.W tym temacie mam trochę odwrotne wrażenie tj. spuszczanie się nad każdym retrosem z gp i gnojenie wszystkiego, co jest związane z Sony. No ale taki mamy klimat :)

Edytowane przez izon

Opublikowano
4 minuty temu, Hubert249 napisał:

Bo rzucasz statystykami z Wieśka  a doskonale zdajesz sobie sprawę z tego, że mityczne exiki plejśmiecia kończy podoba ilość graczy. Taki obraz przeciętnego zjadacza gówna z logo Sony. Hiopokryzja, zakłamanie i podwójne standardy. 

Ale co Ty pier..? Rzuciłem statystyki z Wieśka, bo to gra na 100, a nawet 200 godzin, a wymienione przez Ciebie tytuły są to gry na 20-40 godzin gry.  W dodatku podałeś bardzo nietrafione przykłady: było wiele artykułów, że właśnie God of War i Spider-man to gry, które ukończyło ponad 50% graczy ( pierwszy z brzegu: https://www.chip.pl/2019/02/ponad-polowa-graczy-nie-konczy-gier/)

Także ten..

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

To nigdy nie chodziło o Sony, chodziło zawsze o deptanie klapów, bo jak Plejki lubię to te niebieskie karaluchy nienawidzę z całego serca. :) 

Nie wiem czy zazdrościć, nie znam takiego uczucia. Może dlatego, że zieloni są tak bezpłciowi, że nie generują żadnych emocji;)

Edytowane przez izon

Opublikowano

@izon dam Ci protipa, odpowiadaj na kilka postów w jednym poście :kaz:

No, gdy zapowiedzieli te wszystkie gry Bethesdy, które wchodzą do GP, to jedyny kto mówił o retrosach to klapy. Mówię tu oczywiście o stareńkim Doomie z 93 roku. 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Więcej osób kończy samograje Sony, niż duże, skomplikowane fabularno-mechanicznie gry pokroju Wiedźmin 3? No co za "zaskoczenie". :) 

No żadne, więc nie wiem, " jaką tezę" chciał postawić kolega Hubert;)

Opublikowano
3 godziny temu, izon napisał:

Co Ty tam bzyczysz znowu pod nosem? Od dawna uważam, ze DualSense jest świetny, jak masz z tym problem to... Twój problem :)

DualBezsens jest kompletnie bez sensu w skillowych strzelankach nastawionych na Multi typu Halo 5 tfu!! przeca klapy nigdy, przenigdy nie doświadczyły czegoś choćby zbliżonego do tego sztosa:yao: Ba! Nawet w mniej skillowymagalnych fps-ach, jak choćby Kolodudi też jest bez sensu, także tego:reggie: Wydawało mi się, że ten temat mamy już milion razy omówione i szkoda po raz kolejny szczempić ryja na ten temat, ale cóż...niektórym klapedrylom jak widać to nie wystarczy...

Opublikowano
Teraz, Czezare napisał:

DualBezsens jest kompletnie bez sensu w skillowych strzelankach nastawionych na Multi typu Halo 5 tfu!!

A jaki jest problem żeby te funkcje wyłączyć w takich grach? :reggie::reggie::reggie:

Opublikowano

Czterech niebieskich robali wzajemnie się masturbuje bo Sony po tym jak ich rucha od 2005 dostana kilka cukierków po terminie? :)

Słabo chłopaki, ku.wa nawet rozi husaria wypłynął na powierzchnie złapać oddech xD

Edytowane przez Daddy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.