Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Z klapami tak jest ze dopowiadają sobie różne historie, dee dorobili parkingowego, mi, ze jechałem po Xboxa 600km, a sobie dorabiają ze świetnie się bawia z PlayStation.

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

Pierwsze po tych, które są już od dawna w postaci powstania tego community:

xbox-fans.jpg

Przecież widać, że te śmiechy wymuszone. Spencer musiał sobie kupić community. Co za przegryw.

Opublikowano
5 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Z klapami tak jest ze dopowiadają sobie różne historie, dee dorobili parkingowego, mi, ze jechałem po Xboxa 600km, a sobie dorabiają ze świetnie się bawia z PlayStation.

No i jeszcze klapy dopowiedziały sobie, że połowa Botów w tym temacie nie ma nowego  Xboxa  :rofl:

Opublikowano
5 minut temu, izon napisał:

No i jeszcze klapy dopowiedziały sobie, że połowa Botów w tym temacie nie ma nowego  Xboxa  :rofl:

Połowa? 
Podziel się w takim razie swoimi wyliczeniami.

Opublikowano
17 minut temu, eX4cT_PL napisał:

W dniu 10.11.2020 o 14:12, eX4cT_PL napisał:

Budzik na 6 rano i polowanie po kilku sklepach online gdzie pojawi się w stocku, po 3 godzinach odświeżania stron udało się! Musiałem się tylko przejechać 300km po niego :-)

UK i Irlandia to masakra jeśli chodzi o nowa generacje.

No jezeli to 300km bylo w jedna strone to nic sobie nie dopowiadamy :) 

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Konsola "nowej generacji" w 2021? Możliwość, nie konieczność.

Piękne hasło reklamowe i takie prawdziwe. Phil i ten śmieszny grubasek byliby dumni :)

Konsola "nowej generacji" w 2021? Możliwość, nie konieczność. W naszym ekosystemie Xbox nie musisz przejmować się takimi wydatkami jak nowa konsola. W Morrowinda i Doom 93 zagrasz i na starszych sprzętach. Nowości? Nic się nie martw, my dbamy by wszyscy nasi klienci byli równi dlatego wstrzymujemy wszystkie premiery do 2025 roku., aż do wejścia na rynek najpotężniejszej konsoli na świecie Xbox Series XX, którą rozdamy ZA DARMO w nowym abonamencie tylko za 199 zł miesięcznie.

I pamiętajcie to tylko możliwość..nie konieczność :asax:

Opublikowano
Teraz, benito82pl napisał:

No wlasnie jaka połowa? tylko Paulo nie ma i chyba inch

Ok przepraszam, jako, że jeden z tych Panów generuje większość "contentu" tutaj to miałem takie mylne wrażenie:)

Opublikowano
3 minuty temu, schabek napisał:

150km w jedna stronę.

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

Ok przepraszam, jako, że jeden z tych Panów generuje większość "contentu" tutaj to miałem takie mylne wrażenie:)

I takie samo macie podejście to gamepasa. Bo macie jebane wrażenie klap klapy ehhh klapy

Opublikowano
7 minut temu, schabek napisał:

MY SOBIE NIE DOPOWIADAMY

3 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

150km w jedna stronę.

ahahaahahahahaha

Opublikowano

Swoją droga w Irlandii to lekko ponad godzina drogi bo tu są wszędzie autostrady, w Polsce wiem ze godzina to mało żeby przejechać z jednej strony miasta na druga...

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Co za dzień: jeden bot pisze wypracowanie na pół strony, pisząc o tym jak wali w chuja w pracy i że jest/albo nie jest parkingowym bo już nie wiadomo, a drugi tłumaczy się ile km przejechał po nowego Xboxa.. Widzę, że ciężko po weekendzie :reggie:

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że na Xboxie nie ma niby w co grać a tu w XGP naraz 30 sztosów ląduje, gry trzeba kasować z dysku żeby robić miejsce na nowe, a klapy ze swoim cudownym next-genem spędzają cały weekend w CW. Jak widać PS5 funu dostarcza jedynie na papierze, a w realu dostarcza głównie beki.

Opublikowano

Uwielbiam te wstawki botów o klapach siedzących non stop w CW. Jeszce najlepiej jak pisze to bot, który generuje minimum 20  postów dziennie  w temacie:reggie:

Opublikowano
6 minut temu, izon napisał:

Co za dzień: jeden bot pisze wypracowanie na pół strony, pisząc o tym jak wali w chuja w pracy i że jest/albo nie jest parkingowym bo już nie wiadomo, a drugi tłumaczy się ile km przejechał po nowego Xboxa.. Widzę, że ciężko po weekendzie :reggie:

Bo wyjaśnianie klapow to już naturalny odruch, to tak jak z dzieckiem któremu trzeba cały czas coś tłumaczyć, wyjaśniać i odpowiadać na pytania, tyle ze dziecko dorośnie i będzie mądre a klap juz nie.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

Uwielbiam te wstawki botów o klapach siedzących non stop w CW. Jeszce najlepiej jak pisze to bot, który generuje minimum 20  postów dziennie  w temacie:reggie:

No ale wiesz, śmiesznie to wygląda. :) Zamiast wykorzystać weekend na nadrabianie zaległości to się jeden z drugim wafluje próbując przekonać się na wzajem, że jednak PS5 to jest naprawdę super konsola, a na Xboxie nie ma w co grać. :dynia: 

Opublikowano
49 minut temu, dee napisał:

UWAGA wyjasniam genezę permanentnej menstruacji klapów w tym temacie. To właśnie z tego posta powyżej. Czaicie że te przegrywy cała niedzielę gryzły z pianą na pyskach kraty po których waliłem kijem? Jebaniutkie przegrywy cała swoja niedziele spędziły na forum walcząc o pleykę.

"no hej, dee, to z ciebie tez kawał przegrywa, że tak niedziele spędzasz" powie ktoś

No nie, miałem popołudniówkę w robocie, duuuzo wolnego czasu, więc czy może być cos lepszego niż anihilacja przygłupich klapów w CW gdy jeszcze ci za to płacą. A że w czterobrygadówce pracuję, to pisałem nie raz, żadna tajemnica dla znawców forumowego LORE :shotgun:

No więc te przygłupy wydedukowały, że nie mozliwe sa takie cuda w pracy, bo z pracy to oni znają jedynie świadczenie usług seksualnych, odporwadzanie wózków na parkingu przed Biedrą i stanie w kolejce przed MOPS po zasiłek :reggie:

A że prości ludzie kierują się w życiu prostymi rozwiązaniami, to sobie nieszczęśnicy wymyślili, że jedyna możliwa praca to parking. No nie głuptaski. Trzeba sie było uczyć, to też zostalibyście doskonale opłacanymi PROFESJONALISTAMI, spędzającymi czas w pracy na forumingu :xboss:

Generalnie lubie te ksywę, bo zawsze przypomina mi te legendarna orkę, jak okazało się, że przegrywy potrafią CAŁĄ niedzielę spędzic na forum w obronie konsoli.

Pizdon to jeszcze rozumiem, mieszka z mamą, zero obowiązków, z pszyrki zadanie zrobione, kolegów brak to co tu robic jak nie ma w co grać. Ale taki MOPS ma ponoć dzieci! czaicie, typ zamiast zająć sie w niedziele dziećmi cały dzien odszczekiwał sie w CW.

No trochę przegryw, nie da się ukryć.

Najgorsze że te niebieskie robale nie uczą się. Zadnego progresu, żadnego luzu w forumingu, żadnych dobrych punchy, żadnych wartych zapamiętania podjazdów. Smętny foruming smętnych ludzi.

XD

J-j-uż tłumacze cz-cz-emu jestem parkingowy.

Opublikowano

niebieskie kurwy dalej CW 24h/7?

weź ryan poza ruchaniem niebieskich frajerów zrób jakąś grę żeby chłopaki mieli w co pograć  :kaz:

Opublikowano

Weekend w CW

Czyta co drugie zdanie.

Dwóch gości nazywa połową społeczności. 

Dzień jak co dzień 

:dafuq:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.