Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
10 minut temu, izon napisał:

Zjebali marketing. Switch się wypromował jako konsola do multiplatform, indyków i staroci, Vita miała ogromny potencjał i mogła iść podobna droga. Szkoda bo to bdb handheld.

Zjebali marketing, ceny i olali wsparcie na rzecz PS4. 

a szkoda

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

I tak sobie lepiej sony poradziło z handheldami niż microsoft.

Opublikowano

Zupełnie tak samo jak Volkswagen lepiej poradził sobie z autami niż Haribo czy Drutex :facepalm:

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał:

Zupełnie tak samo jak Volkswagen lepiej poradził sobie z autami niż Haribo czy Drutex :facepalm:

Dokładnie. I tak samo jak VW umie w samochody, tak MS nie umie w konsole. :czezky:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

To ja proponuję wypisać listę podmiotów, które zajmują się segmentem X i zestawić je z podmiotami, które nie zajmują się segmentem X.

Może zacznę na rozruszanie: Bzduras lepiej poradził sobie z graniem w gry od Liścia.

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Dokładnie, i tak samo jak VW umie w samochody, tak MS nie umie w konsole. :czezky:

W sumie oni sa przyzwyczajeni do drugiego miejsca. Na polu komputerów i systemu operacyjnego przejebali z Applem. To są najlepsi wicemistrzowie świata jakich mieliśmy.

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

To ja proponuję wypisać listę podmiotów, które zajmują się segmentem X i zestawić je z podmiotami, które nie zajmują się segmentem X.

Może zacznę na rozruszanie: Bzduras lepiej poradził sobie z graniem w gry od Liścia.

To ja pociągne. Bzduras pisze większe bzdury niż Liściu. 

A fikoł że konsole stacjonarne to inny segment niż konsole przenośne to straszny fikoł. Bo może to inne sprzęty ale te same firmy spokojnie to moga robić. A Haribo nie zrobił auta tak jak VW nie zrobi żelka. Próbuj dalej!:xboxssie:

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Bzduras pisze większe bzdury

giphy.gif

z a o r a n e, nie wiem jak podnieść się po tak oryginalnym panczu :(

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

to się jeszcze może zmienić :) 

Nie zmieni się. Bo hanheld to inny segmenty niż stacjonarka. :asax:

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Szybciej wypali im to niż Sony.

@Bzduras mówi inaczej. Ja mu wierzę:asax:

Jak coś powalczą to tylko zrobia ekran z padem do chmury. Nie licz na hity pokroju PSVita i PSP

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Jeśli nie widzisz różnicy między segmentem stacjonarek i handheldów to faktycznie czas wyjść z forum, poduczyć się trochę i wrócić mocniejszy :asax:

Opublikowano

Profesjonalni gracze z Forum PSX Extreme nie mają wątpliwości: "Microsoft na skraju upadku!"

Redaktorze Gruszczyk, wrzucaj to na ppe.pl póki świeże info :yao:

Opublikowano

Człowieku - Sony miało stacjonarki i handheldy, Ninntedno - stacjonarki i handheldy, Sega - stacjonarki i handheldy. 

Volvo też nie produkuje TIRów i osobówek bo to inny segment?

Oj bzduras, bzduras - chyba jednak Ty musisz siłe odnaleźć. :xboss:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

No dla mnie była hitem. Pograłem w wiele dobrych gier. Nadal czasem wracam do gier z jedynki plus biblioteka z PSP - hit. 

Niestety szybko konsola została zakopana ale w mojej ocenie super sprzęt który w kategorii - granie spełnił swoje oczekiwania. 

Bo chyba o gry chodzi? Czy o marketingowy bełkot?

Opublikowano

Dla mnie w takim razie ngage jest hitem

Opublikowano
57 minut temu, LiŚciu napisał:

Nie zmieni się. Bo hanheld to inny segmenty niż stacjonarka. :asax:

Xbox ma większa bazę gierek na handhelda niż Sony :asax:

5D767319-C085-4E0A-84C8-D30878519A7D.jpeg

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Granie z obsranej chmury z 2godzinnym opoznieniem vs globalny fenomen PSP/potencjal na globalny fenomen PSV :reggie:

Opublikowano

Chmura :yao: czy te pluskwy moga się jeszcze bardziej scasualowac?

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

Granie z obsranej chmury z 2godzinnym opoznieniem vs globalny fenomen PSP/potencjal na globalny fenomen PSV :reggie:

Klapek sobie dopowiada kolejne historie?

Czemu nie jestem zaskoczony?

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

:pawel: 

Vita miala autostrade do tronu ktory zwalnialo psp ale wjechalo ps4 i sony skupilo sie na tym. Poczytaj historie gamingu to bedziesz wiedzial

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.