Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Zabawnie się to czyta, na Series X dużo wyższa rozdzielczość, więc na PS5 jest quvno rozmazane ale to posiadacze X mają używać Tv HDReady, właśnie po to jest ten VRR, że by te spadki 5-10 fps w ogóle nie odczuwać a jednak ma się dużo ostrzejszy obraz na nad konsoli :) 

No i ostatni gra po patchu czyli Avengers 1-3 fps w dół na series X za to w samym obrazie 4 mln więcej pixeli, czaicie klapy 4 mln mniej jest na PS5 :pawel:

Więc ten TV o których pisze Liściu to się idealnie nadają do małża, nie pozdrawiam. 

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Gowno rozmazane na ps5:kojima:

spojrzcie lepiej na swojego dasborda :asax:

Opublikowano

Adaptacyjne tiggery:obama: tak się rozwija gameing:fsg: każdy kto zakosztuje najlepszego pada na świecie czyli dualsense już nigdy nie cofnie się w rozwoju do tego szmelcu od xboxa który zatrzymał się w 2005 roku. Każda gra zyskuje głębi a strzelanie to już zupełnie inny lvl. Dobrze byc graczem:banderas:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

czas przy konsoli

98% gry

2% dashboard

no chyba że na małżu w grać nie ma co to się w dash patrzycie :pawel: 

W Twoim przypadku 98% to czas w cw, na indyki to wiele go nie zostaje.

Dualsense miażdży USŁUGĘ, EKOSYSTEM TFU!

Opublikowano

Xbox - lepsze technikalia, lepsze usługi, najlepsze wsparcie 1st party.

PS5 - wibrujący padzik jak mój 6-cio letni telefon :fsg: 

Wiedziałem, że Sony nie umie w sprzęt, ale z generacji na generację staczają się jeszcze bardziej.

Opublikowano

plejka 5

-najlepsze gry

-najwięcej gier

-nowa generacja vr z grami nowej generacji

-nowa jakość kontrolerów do gier

xbox?

-gówno gierki z budżetem 4 zł

-technologie które widać tylko na papierku(oprócz boost fps w starych grach co tnie rozdziałkę)

-#pieklodevelopera

-hamowanie przez xss

-rakowe i toksyczne community

-nowe gry w 2025(jak wiedzą mądrzy ludzie argumenty się waży a nie liczy a to najcięższa możliwa waga)

graczu wybierz mądrze:obama:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Xbox - lepsze technikalia, lepsze usługi, najlepsze wsparcie 1st party.

PS5 - wibrujący padzik jak mój 6-cio letni telefon :fsg: 

Wiedziałem, że Sony nie umie w sprzęt, ale z generacji na generację staczają się jeszcze bardziej.

8F0100CE-77D0-4223-9A46-16BB873954CA.jpeg

Opublikowano
47 minut temu, PanKamil napisał:

Children of morta:fsg: jedyny naprawdę dobry indyk tej generacji który faktycznie mnie wciągnął.  

Oho, znawca indie gierek xD

Opublikowano

Dashboard już ma dawno 4k XD

Ogólnie niebieskie pokraki mają małe pojęcie, wręcz zerowe jakby nie powiedzieć o ficzerach, jakie konsole teraz mają do zaoferowania i fakty są takie, że XSX > PS5 w każdym calu wysrywa tę sparciałą cipę, która już od premiery jest technologicznym balasem i konkurująca z XSS, bo to jest jej poziom XDDD

Opublikowano
11 minut temu, Pupcio napisał:

Oho, znawca indie gierek xD

Przebiłem się przez transistory, valiant heartsy itd. i hipsteriada z sojowym latte może się nad tym spuszcza ale jako dorosły człowiek mam mniej czasu na granie więc robię dużą selekcje gier w które gram i nie ma tu miejsca na hipsterowanie z grami z budżetem na poziomie porcji frytek w maca. Rozpływam się w blockbusterach i jedyne indie jakie bym zagrał to hades i może cuphead ale to ze względu na fajny styl i design.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Ciesze sie że przyznałeś przed wszystkimi że jednak się chuja znasz na grach  Panie dorosły zajęty człowieku :nosacz3:

Opublikowano

Robię dużą selekcję gier więc wybieram najbardziej nienatchnione blockbustery i wmawiam sobie, że kotlety mielone to restauracja z gwiazdką michelin.

No niestety nie jestem w ogóle zaskoczony, że panjanusz jest nomen omen januszem i wybiera playstation. To po prostu idzie w parze i wynika jedno z drugiego.

Opublikowano
41 minut temu, Faka napisał:

Wystarczy, że Xbox ma mieć DV ficzer, ma VRR, ma wszystko, czego w XXI powinna oferować konsola, a nie sparciała i wysrana z 1.5 rdna pierdolstejszon 5.

Tylko ze jak użyjesz DV ficzer to nie będzie VRR. WoW 

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Tylko ze jak użyjesz DV ficzer to nie będzie VRR. WoW 

to prawda, na szczęście na Playstation 5 nie ma takich dylematów. Nie ma ani Dolby Vision ani VRR

Opublikowano

Nadal lepiej niż spierdolona z poddaszu sparciała cipa, która na dzień dzisiejszy może robić się za recykling w śmieciach.

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

Ciesze sie że przyznałeś przed wszystkimi że jednak się chuja znasz na grach  Panie dorosły zajęty człowieku :nosacz3:

Kurwa pupcio, ataki masz jakbyś miał czerwone ściany w swoim pokoju. Wyluzuj poslady z tym pojazdem po dorosłych.

Opublikowano

Uwaga dupa bota pęknięta, powtarzam dupsko bota rozprute!

Opublikowano

Zielone autystyczne dzieci roczniki 2003 na granuszku starych to mnie nie dziwi pass za 4 zł:obama: Szkoda tylko, że muszą potem w same indory cisnąć wmawiając sobie, że to core gameingu.

Dolby vision kolejny fajne feauter gdzie nikt nie robi gier w dolby vision :dynia: może ms w 2025 wypuści coś w tym formacie:obama:

Opublikowano

Jaka jest różnica w klatkach i technologii na sprzęcie do gier typu doom 93? Przeca w to idzie grać w Explorerze..(tip dla mlodziezy: to taka przeglądarka).

Edytowane przez izon

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

Kurwa pupcio, ataki masz jakbyś miał czerwone ściany w swoim pokoju. Wyluzuj poslady z tym pojazdem po dorosłych.

Sorki ale jak ten wielki zajęty znawca gier mówi że jakaś gra Indie była jedyną dobrą grą przez całą generacje to może niech trochę pogra więcej w te gry zamiast gadać głupoty  :)

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Sorki ale jak ten wielki zajęty znawca gier mówi że jakaś gra Indie była jedyną dobrą grą przez całą generacje to może niech trochę pogra więcej w te gry zamiast gadać głupoty  :)

Ja nie o tym ale myśle ze jesteś dorosłofobem, seniorfobem, starszofobem? :) Tez kiedyś będą Ci się ręce trzęsły, każdego z nas to czeka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.