Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Fabuła to coś co przewyższa mozliwości poznawcze botów. Po latach brum brum i kucania z murkiem w girlsach jak dostają historią w ryj to ich mózg ameby wariuje:obama:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, Soul napisał:

Ta fabuła w tlou2 jest na tak niskim poziomie, że nawet żul spod sklepu ogarnia to co tam się dzieje xD

Koneser kurwa fabuly z cyberpunka xDDDDD fabula bez sensu, wybory bez znaczenia, rpg z chuja zrzucony xD wlasnie dla takich ludzi jak soul rafal brzozowski nagrywa plyty

Opublikowano

To się nazywa miłość do konsol i zajaweczka życia, mój ziomal po xbox one jechał z warszawy do berlina, akurat tego żaden szanujący się gracz nie powinien komentować jako coś złego. 

2 minuty temu, schabek napisał:

Koneser kurwa fabuly z cyberpunka xDDDDD fabula bez sensu, wybory bez znaczenia, rpg z chuja zrzucony xD wlasnie dla takich ludzi jak soul rafal brzozowski nagrywa plyty

Grałeś skończyłeś Cybera? nie to morda w kubeł klapie :cool:

A dla takich jeleni jak ty SONY wydaje piloty, kamery i gry po 350 PLN.

Edytowane przez Soul

Opublikowano
5 minut temu, Lokomotywa napisał:

ej no bez przesady że w TLOU2 jest słaba fabuła xD

Rozczarowująca, przewidywalna, płytka i polityczna.

Opublikowano

Cyber największe oszustwo i rozczarowanie generacji. Dementuje to pierdololo i fabuła w cyberze ma jeden dobry moment w asaka tower a reszta to gówno.

Opublikowano
6 minut temu, Soul napisał:

Morda krotkoEF428150-C5EE-4E99-9926-3638A9418E31.jpeg.ab496ee3938afb3a28042ca547f65b1e.jpeg

Mam tez w tlou2 w platynie co daje mi pelne prawo powiedziec ze pojecie o czym piszesz masz o takie :xboxssie:

Opublikowano

W takim razie, przepraszam :sapek:

Też ograłem obie pozycję i zdania nie zmienię.

:reggie:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

I youtuber rozkurwiony leży na glebie :obama:

Blog walki: Technika na dziś: balaszka na rękę. Uwaga żeby nie złamać ręki!

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
11 minut temu, Soul napisał:

To się nazywa miłość do konsol i zajaweczka życia, mój ziomal po xbox one jechał z warszawy do berlina, akurat tego żaden szanujący się gracz nie powinien komentować jako coś złego. 

A dla takich jeleni jak ty SONY wydaje piloty, kamery i gry po 350 PLN.

Wlasnie jest w przecenka u gejbena i ogram w najlepszej jakości na komputerku z pewexu, ktory zjada doopom PS5 technikaliami i graficzką w 60fpsach.

2021 a kleprsy dalej paplają się w 30klatkach. Mam nadzieje ze bozia kiedys im wytłumaczy jaką krzywdę sobie robią:asax:

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Chwali Cybera, bo MS z CDP marketingowo działali. Przecież MS nie ma wstydu i dalej trzyma grę na Xbox network hahahahahahah. Zero szacunku dla klienta, a boty przyklaskują. Lubią być tentegesowani.

Opublikowano

Soul

1 minutę temu, PanKamil napisał:

I youtuber rozkurwiony leży na glebie :obama:

Blog walki: Technika na dziś: balaszka na rękę. Uwaga żeby nie złamać ręki!

Soul to ostatnio pisał ze 4k dotyczy napędu blubray w konsoli only digital - bez napędu XD

Teraz kolejne upodlenie.

Soul i exact to takie błazny na dworze u Spencera :xboxssie:

Opublikowano

@LiŚciu

Soul jak się pomyli to przeprosi a klapy? gimnastyka i odwracanie kota ogonem, więc kto jest błaznem, ten co potrafi się przyznać do błędu czy ten co wali głową w ścianę? 

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Soul

Soul to ostatnio pisał ze 4k dotyczy napędu blubray w konsoli only digital - bez napędu XD

Teraz kolejne upodlenie.

Soul i exact to takie błazny na dworze u Spencera :xboxssie:

To soul po swoich postach w cw Joanna Jędrzejczyk: Ludzie będą pamiętać tę walkę nawet 30 lat po mojej  śmierci [WYWIAD] - Super Express

Opublikowano

Kamilek jak marzysz to zamykaj oczy ;)

Opublikowano

Ofi pierdolący głupoty że na GTX1660 ogra gry w lepszej jakości niż na PS5 czy XSX :yao:

Opublikowano

Soul sie przyznal do bledu a to rzadkie tutaj wiec dla mnie koniec tematu :lapka: godzina juz ta ze czas na smaczna kawusie czego i wam zycze

Opublikowano
8 minut temu, Soul napisał:

Kamilek jak marzysz to zamykaj oczy ;)

Kapitan bomba:dynia: no mówie poziom sebixa. Czego się jednak spodziewać po typie co daje do top 10 quantum break i mówi, że nic nie rozumie z fabuły ale fajnie robi się pif paf dlatego top 10 :dynia: takie przypadki tylko na xboxie:obama:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Moje top 10 moja sprawa  QB, to świetna gra akcji, z b.dobra fabułą, która podana w samej grzej w zupełności mi wystarczy dla tego olałem ten cały serial.

Więc Kamilek słuchaj co Pan Soul mówi do ciebie na wizji  :)

Opublikowano

Pan Kamil jak zwykle pierwszy do krytykowania czyjegoś gustu, ale swojego gamertaga jakoś wstydzi się pokazać :reggie:

Opublikowano

O Cię chooy...kiedy ten nowy Killzone i Driveclub 2? 

Kuźwa...miejscie trochę honoru klapy zakłamane. Chciałem tylko wspomnieć że taka Forza Horizon która jest X lat na rynku dostaje wsparcie za darmo . A wy jedyne co dostajecie to fakolca od Rayana i nakaz podniecania się drewnianym GT7 które ukaże się kiedyś tam. 

Opublikowano

Bo nie ma co pokazać, to taki zwykły internetowy troll, który jedyne co w życiu ma to monitor przed oczam, internet i możliwość wypowiedzenia się i na tym koniec :xboxssie:

Opublikowano

Boty spyerdalaja przed fabułą w grach w swoim top 10 :dynia: Jak jakaś gra ląduje w top 10 to chcesz ja poznać w 100% a te zwierzeta? tfu na te ameby.

Opublikowano

Fakty są takie

Schabek ograł CB i TLOU 2 i twierdzi ze CB < TLOU 2

Ja i Soul ograliśmy CB i TLOU 2 i twierdzimy ze CB > TLOU 2

Jak widać jest 2:1

Jest jeszcze Liść który może ograł TLOU2 i na bank nie ogral

CB i jak zwykle gowno ma pojęcia, ale próbuje swoich sił licząc ze kolejnego dnia znów się sam nie zaora xD, cuz, znowu nie wyszło xD

Do tego dochodzi banda klaunów, którzy klaskają Schabkowi i Lisciowi,

kurwa cyrk.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.