Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

boty nie znają definicji słowa remake? No przecież te szympansy nawet nie potrafią ogarnąć fabuły w grach :dynia:

Skąd mamy znac?

u nas jest SMART DELIVERY :xboss:

Ale klapy to wiadomo lubia :xboxssie:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Skąd mamy znac?

u nas jest SMART DELIVERY :xboss:

Ale klapy to wiadomo lubia :xboxssie:

Boty widzę jak Typowe Karyny. Powiesz dwa obcojęzyczne słowa które gówno znaczą i te mają mokre majtki i już :xboxssie: Chiałbym zobaczyć to smart delivery w takiej akcji Demon's Souls PS3 to PS5 Comparison Shots - Album on Imgur

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Przecież ta gra jest tak bardzo identyczna z oryginałem, że Mejm ze swoją PS3 służą za drogowskaz w temacie tej gry. :lapka: Ba, sam mam oryginalne Demonsy z PS3 w domu. 

Kurde mam nadzieję że mejm nie wprowadzi nikogo w błąd bo w RIMEJKU w pierwszej lokacji szkieletor stoi za inną skrzynką niż 12 lat temu  :(

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał:

Kurde mam nadzieję że mejm nie wprowadzi nikogo w błąd bo w RIMEJKU w pierwszej lokacji szkieletor stoi za inną skrzynką niż 12 lat temu  :(

Pupcio ile razy będzie ten sam tekst?:/

Jestem pewien ze jak zrobią remake BB w ten sam sposób to pierwszy klekniesz do berła.:)

Opublikowano

Sorki nie jestem klapem i lubię nowe gry  :)

Opublikowano

No mówiłem, że qovno rozmazane, jak tam panowie TV HD ready gotowe? :pawel:

1.jpg

2.jpg

Opublikowano

a niektorzy kupowali OLEDY bo nowa konsola i 4k xD no moze za 3 lata przy wersji PRO sie uda

Opublikowano
5 minut temu, Soul napisał:

1.jpg

ExQFgV-WEAEZIRl?format=jpg&name=large

Opublikowano
8 minut temu, Soul napisał:

1.jpg

2.jpg

1440p, 4k.... nie widać różnicy :shieeet:

Opublikowano

Tak, znamy tą potężną moc xboxa :dynia:

Digital Foundry - Dirt 5: PS5 vs Xbox Series X/ Series S Comparison +  Performance | N4G

Digital Foundry - Dirt 5: PS5 vs Xbox Series X/ Series S Comparison +  Performance | N4G

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Odcinek 10 "Pamiętnik klapów"

Chapter 1

wojowanie przeszłością

xD

Opublikowano

Klapy grają w gry dla fabuły więc technikalia się nie liczą.

A jak grają dla fabuły to co za różnica czy na konsoli czy na YT.

No, a że na YT wygodniej i taniej to i cała wiedza tych matołów wywodzi się z YT :reggie:

Opublikowano
7 minut temu, PanKamil napisał:

Tak, znamy tą potężną moc xboxa :dynia:

zdajesz sobie sprawę że to dawno naprawiony bug czy tylko zgrywasz debila? 

Opublikowano

On po prostu taki jest

giphy.gif

proszę o nie cytowanie go.

Opublikowano

To nie bug tylko #pieklodevelopera:ragus: ale nie powiem, dobra gimnastyka aby w jednej grze która #nikogo w jednym trybie graficznym wyłapywać wyższą rozdzielczość i w ten sposób wojować:ragus:

dalej tradycyjnie spadki fps jak w każdej grze?

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

9/10 gier na Xboxie lepsza grafika i rozdzielczość, niezauważalne dropy Vs ciągłe cyrki przy rozdzielczościach z poprzedniej generacji i gorszej grafice

a jeszcze dzbany chcą żeby na XSX wyszła w końcu jakaś next-genowa gra, no to niech najpierw sony wyda jakiegoś next-gena bo na razie to nie ma o czym dyskutować

Opublikowano

lepsza grafika to była w starciu ps2 vs xbox orginal tutaj to jest margines. Znaczy rozumiem wasze wojowanie bo digital foundry podrzuca cyferki bo sami byście tego nie zbadali więc z braku laku każdy argument jest dobry.

Opublikowano

Różnica w ilości wyświetlanych pixeli wynosząca miliony to u klapow margines

:dynia:

Pięknie wytresowane zwierzęta :xboxssie:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
Godzinę temu, Soul napisał:

1.jpg

2.jpg

Soul wiesz że zabawnie wygląda to że takie porównania wrzuca ktos taki jak ty?

Gośc który przeszedł całego Cyberpunka wzdłuz i wszeż, wytapetował sobie ryja i sygnature Cyberpunkiem - tą grą która technicznie leży, która cały świat growy zjechał własnie za jakość. Po tym widać jakie ty masz wymagania - żadne. 

Daj se siana z takimi bajcikami bo kto jak kto ale o jakości to ty raczej nie powinieneś się wypowiadać. Już maniak więcej ogarnia. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.