Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, Soul napisał:

Ale zauważ, że ogólnie mało było mówione o cyfrach, gość odniósł się tylko do dwóch lokacji, trochę mało więc imo jest coś na rzeczy. 

Zgadza się i to widać na zoomach od DF (lepsza jakość obrazu na Xie). Z tą rodzielczością 1920x2160 chodzi mi o to że mało kiedy (nigdy?) spotyka się grę która w jednej lokacji skaluje rozdzielczość po dwóch osiach (powiedzmy z 4k spada na 1800p) żeby w innym miejscu nagle zmieniać rozdzielczość tylko na jednej osi (te 1920x2160 albo 3840x1836p w przypadku Xa).

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
6 minut temu, Soul napisał:

No wybacz ale siła rzeczy to co jest na PS5/Series X (ma dwa tryby grafika/fps) najbliżej do tego co jest na PC :oh_you:

Dla ciebie to crap a dla mnie to b.dobra gierka zresztą jest tu kilka osób na forum co mają takie samo zdanie i bawili się w tej grze świetnie. :xboss:

Blisko pc będzie jak będą patche pod nextgeny a nie to gowno co jest teraz.

Opublikowano
15 minut temu, LiŚciu napisał:

Zjazd na giełdach o 50%. Słabe recenzje .Uzser score w granicach 6/10. Gra wycfana z dystrybucji na PSStore. No kurwa wszyscy kochaja CP:dynia:

Nie martw, twoi koledzy tez mają niskie wymagania, dlatego wybrali xboxa jako główną konsole (czasem jedyną a czasem żadną).

Sami sobie winni nie potrzebnie wydali to na past geny czyt. ps4/xone, te wersje powinny wyjść pół roku później, pisałem ja w tym cyrku nie brałem udziału i na Series X grało mi się w to bardzo dobrze 60fps i dysk SSD sprawiał to, że połowa bzdur ze starych gniotów w ogóle nie miała miejsca. 

@PanKamil

Ludzie myślą, że ten next genowy patch to zdziała jakieś cuda, że to nagle będzie inna gra...takiego wała dadzą lepsza rozdziałkę, draw distance, filtrowanie tekstur, RT i na tym koniec. 

Opublikowano

Nieźle liściu, myślałem że posta napisał pandebil, bo bardzo w jego stylu, a to ty :( Niestety z drugiej ty też wyżej srasz niż dupę masz i nikogo nie obchodzi, że na konsolach gra nie wyrabia, bo recki na PC mówią o fantastycznym tytule.

Opublikowano

Spoko pawel, rozmowa poszła w strone cp a chodziło mi głownie o to ze soul sie sra pod gra ma kilka pikseli mniej a sam przezyl cp ktory byl bugfestem.

A co do waszych niskich wymagan? No to juz dawno zostalo wyjasnione, potwierdzone i przypieczetowane.

Xbox? Fajna, druga konsola. Uzupelnienie biblioteki gier siegajace 93 roku?

Next gen? Za kilka lat - może. 

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Słabo mówić tak o konsoli która w grach z poprzedniej generacji wyświetla grafikę najlepszych sztosów dedykowanych PS5.

Hmmmmm, Nope!

The-Last-of-Us-Part-II-dlya-PS4-sravnili

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Kurcze, zazdroszczę, że grałeś już w Halo Infinite. :obama:

Swoją drogą animation to ładne kłamstewko na cut-scene, a Uncharted 4 pokazało, że grafika między scenką a gameplayem często to lata świetlne. :) 

Reasumując: całkiem sprytna manipulacja. :lapka: 

Opublikowano

I tak pewno, ktoś napisze, że wygląda słabo...

20201213_142527.jpg

20201213_142553.jpg

20201213_142644.jpg

20201213_182443.jpg

20201222_093717.jpg

Opublikowano

@Paolo de Vesir Wiesz kiedy gry na xboxa będa fajne? Kiedy powstanie GODBOX (nazwa od playstation i od xboxa). Wtedy może. 

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

I tak pewno, ktoś napisze, że wygląda słabo...

20201213_142527.jpg

20201213_142553.jpg

20201213_142644.jpg

20201213_182443.jpg

20201222_093717.jpg

Wyglądaa spoko. Ale chyba tam chodzi i problemyt techniczne a nie fotki. 

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Wyglądaa spoko. Ale chyba tam chodzi i problemyt techniczne a nie fotki. 

Widzisz liściu nie grałeś nie wiesz a się mądrzysz i pierwszy to komentowania na temat o którym nie masz pojęcia, zagraj sprawdź samemu jak CP2077 śmiga na Series X.

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

@Paolo de Vesir Wiesz kiedy gry na xboxa będa fajne? Kiedy powstanie GODBOX (nazwa od playstation i od xboxa). Wtedy może. 

Myślę, że niektórym (bez wskazywania palcami ;) ) wystarczyłby jedynie status exa na PlayStation - szybko Halo stałoby się interesujące, a Gearsy "klasykiem".

Opublikowano
1 minutę temu, Soul napisał:

Widzisz liściu nie grałeś nie wiesz a się mądrzysz i pierwszy to komentowania na temat o którym nie masz pojęcia, zagraj sprawdź samemu jak CP2077 śmiga na Series X.

Ja jebie soul - naprawde taki oderwaniec jesteś? po chuja mam w to grać jak tam nadal jest syf - pierwsz 30 sekund poniższego filmiku wystarczy. No chyba że ty robisz lepsze filmy. 

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Myślę, że niektórym (bez wskazywania palcami ;) ) wystarczyłby jedynie status exa na PlayStation - szybko Halo stałoby się interesujące, a Gearsy "klasykiem".

Nie prawda. 

Opublikowano

W Cyberpunka najwiecej bugow mieli Ci co nie grali, ja przez cała grę miałem jednego buga, wspominam CP bardzo dobrze i wrócę do gry po patchu pod next geny.

https://gamerdvr.com/gamer/eXX4cT/video/cfab26f1-35dc-40bf-98b2-7b2bc55bb758/9294d358-611c-427d-96e6-839544dc88260

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

No jak zawsze, typy obejrzały reckę na YT i wiedzą lepiej.

Gdyby Jan Christian Andersen i bracia Grimm żyli dzisiaj to na Mopsa mówiliby "Mistrzu" i prosili o korepetycje. Taki poziom bajkopisarstwa gość prezentuje.

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

Jan Christian Andersen

Kurwa co za debil:dynia:

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

Bardzo dobry film - nigdy nie było lepszego czasu na ogrywanie gier po czasie - spatchowanych, w niższej cenie, gdy hype opadł i można na trzeźwo ocenić dane dzieło. Dzięki takim usługom jak GamePass wiele gier zyskuje drugie życie i mają okazję zaistnieć tam gdzie zmiażdżyłaby je machina hype'u i marketingu (vide casus TF2).

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Kurwa co za debil:dynia:

Hans = Jan i taka wersja była używana w Polsce nieuku

Opublikowano

@LiŚciu

YouTube and teoretyk master.

Nie gram ale obejrzę film i się wypowiem. 

A i jescze będę się kłócił, że mam racje xD

Opublikowano

No przecież każdy post typa to demonstracja ignorancji i wiedzy nabytej na YT 

Teraz jeszcze teoretyk literatury który w życiu przeczytał pewnie Naszą Szkapę i to tylko do połowy :yao:

Opublikowano
11 minut temu, Soul napisał:

@LiŚciu

YouTube and teoretyk master.

Nie gram ale obejrzę film i się wypowiem. 

A i jescze będę się kłócił, że mam racje xD

Soul, na tym forum jest cały temat poświęcony tej grze. Co drugi post mówi o bugfeście. Takie tematy na forach też przestrzegają przed grą jak jest zjebana. Musiałbym być mocno jebniięty żeby grać w gre o której pełno osób pisze że to zabugowany syf. Co w tym teoretycznego? Nie oceniam gry jako gry bo jest niedokończona. Jak uważasz że jest inaczej to idź powalcz w tamtym temacie ale z tego co kojarze to już kilk razy cie tam wyjasniali własnie za to że mówisz że jest super jak nie jest. Także ten

Opublikowano

@LiŚciu

Nikt mnie z niczego nie wyjaśniał  :)

a ja też na siłę nikomu nic nie tłumaczyłem, a nawet z tego co kojarzę to najlepiej o CP mówiły osoby, które grały na next genach i PC.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.