Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, Soul napisał:

Ale zauważ, że ogólnie mało było mówione o cyfrach, gość odniósł się tylko do dwóch lokacji, trochę mało więc imo jest coś na rzeczy. 

Zgadza się i to widać na zoomach od DF (lepsza jakość obrazu na Xie). Z tą rodzielczością 1920x2160 chodzi mi o to że mało kiedy (nigdy?) spotyka się grę która w jednej lokacji skaluje rozdzielczość po dwóch osiach (powiedzmy z 4k spada na 1800p) żeby w innym miejscu nagle zmieniać rozdzielczość tylko na jednej osi (te 1920x2160 albo 3840x1836p w przypadku Xa).

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
6 minut temu, Soul napisał:

No wybacz ale siła rzeczy to co jest na PS5/Series X (ma dwa tryby grafika/fps) najbliżej do tego co jest na PC :oh_you:

Dla ciebie to crap a dla mnie to b.dobra gierka zresztą jest tu kilka osób na forum co mają takie samo zdanie i bawili się w tej grze świetnie. :xboss:

Blisko pc będzie jak będą patche pod nextgeny a nie to gowno co jest teraz.

Opublikowano
15 minut temu, LiŚciu napisał:

Zjazd na giełdach o 50%. Słabe recenzje .Uzser score w granicach 6/10. Gra wycfana z dystrybucji na PSStore. No kurwa wszyscy kochaja CP:dynia:

Nie martw, twoi koledzy tez mają niskie wymagania, dlatego wybrali xboxa jako główną konsole (czasem jedyną a czasem żadną).

Sami sobie winni nie potrzebnie wydali to na past geny czyt. ps4/xone, te wersje powinny wyjść pół roku później, pisałem ja w tym cyrku nie brałem udziału i na Series X grało mi się w to bardzo dobrze 60fps i dysk SSD sprawiał to, że połowa bzdur ze starych gniotów w ogóle nie miała miejsca. 

@PanKamil

Ludzie myślą, że ten next genowy patch to zdziała jakieś cuda, że to nagle będzie inna gra...takiego wała dadzą lepsza rozdziałkę, draw distance, filtrowanie tekstur, RT i na tym koniec. 

Opublikowano

Nieźle liściu, myślałem że posta napisał pandebil, bo bardzo w jego stylu, a to ty :( Niestety z drugiej ty też wyżej srasz niż dupę masz i nikogo nie obchodzi, że na konsolach gra nie wyrabia, bo recki na PC mówią o fantastycznym tytule.

Opublikowano

Spoko pawel, rozmowa poszła w strone cp a chodziło mi głownie o to ze soul sie sra pod gra ma kilka pikseli mniej a sam przezyl cp ktory byl bugfestem.

A co do waszych niskich wymagan? No to juz dawno zostalo wyjasnione, potwierdzone i przypieczetowane.

Xbox? Fajna, druga konsola. Uzupelnienie biblioteki gier siegajace 93 roku?

Next gen? Za kilka lat - może. 

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Słabo mówić tak o konsoli która w grach z poprzedniej generacji wyświetla grafikę najlepszych sztosów dedykowanych PS5.

Hmmmmm, Nope!

The-Last-of-Us-Part-II-dlya-PS4-sravnili

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Kurcze, zazdroszczę, że grałeś już w Halo Infinite. :obama:

Swoją drogą animation to ładne kłamstewko na cut-scene, a Uncharted 4 pokazało, że grafika między scenką a gameplayem często to lata świetlne. :) 

Reasumując: całkiem sprytna manipulacja. :lapka: 

Opublikowano

I tak pewno, ktoś napisze, że wygląda słabo...

20201213_142527.jpg

20201213_142553.jpg

20201213_142644.jpg

20201213_182443.jpg

20201222_093717.jpg

Opublikowano

@Paolo de Vesir Wiesz kiedy gry na xboxa będa fajne? Kiedy powstanie GODBOX (nazwa od playstation i od xboxa). Wtedy może. 

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

I tak pewno, ktoś napisze, że wygląda słabo...

20201213_142527.jpg

20201213_142553.jpg

20201213_142644.jpg

20201213_182443.jpg

20201222_093717.jpg

Wyglądaa spoko. Ale chyba tam chodzi i problemyt techniczne a nie fotki. 

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Wyglądaa spoko. Ale chyba tam chodzi i problemyt techniczne a nie fotki. 

Widzisz liściu nie grałeś nie wiesz a się mądrzysz i pierwszy to komentowania na temat o którym nie masz pojęcia, zagraj sprawdź samemu jak CP2077 śmiga na Series X.

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

@Paolo de Vesir Wiesz kiedy gry na xboxa będa fajne? Kiedy powstanie GODBOX (nazwa od playstation i od xboxa). Wtedy może. 

Myślę, że niektórym (bez wskazywania palcami ;) ) wystarczyłby jedynie status exa na PlayStation - szybko Halo stałoby się interesujące, a Gearsy "klasykiem".

Opublikowano
1 minutę temu, Soul napisał:

Widzisz liściu nie grałeś nie wiesz a się mądrzysz i pierwszy to komentowania na temat o którym nie masz pojęcia, zagraj sprawdź samemu jak CP2077 śmiga na Series X.

Ja jebie soul - naprawde taki oderwaniec jesteś? po chuja mam w to grać jak tam nadal jest syf - pierwsz 30 sekund poniższego filmiku wystarczy. No chyba że ty robisz lepsze filmy. 

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Myślę, że niektórym (bez wskazywania palcami ;) ) wystarczyłby jedynie status exa na PlayStation - szybko Halo stałoby się interesujące, a Gearsy "klasykiem".

Nie prawda. 

Opublikowano

W Cyberpunka najwiecej bugow mieli Ci co nie grali, ja przez cała grę miałem jednego buga, wspominam CP bardzo dobrze i wrócę do gry po patchu pod next geny.

https://gamerdvr.com/gamer/eXX4cT/video/cfab26f1-35dc-40bf-98b2-7b2bc55bb758/9294d358-611c-427d-96e6-839544dc88260

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

No jak zawsze, typy obejrzały reckę na YT i wiedzą lepiej.

Gdyby Jan Christian Andersen i bracia Grimm żyli dzisiaj to na Mopsa mówiliby "Mistrzu" i prosili o korepetycje. Taki poziom bajkopisarstwa gość prezentuje.

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

Jan Christian Andersen

Kurwa co za debil:dynia:

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

Bardzo dobry film - nigdy nie było lepszego czasu na ogrywanie gier po czasie - spatchowanych, w niższej cenie, gdy hype opadł i można na trzeźwo ocenić dane dzieło. Dzięki takim usługom jak GamePass wiele gier zyskuje drugie życie i mają okazję zaistnieć tam gdzie zmiażdżyłaby je machina hype'u i marketingu (vide casus TF2).

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Kurwa co za debil:dynia:

Hans = Jan i taka wersja była używana w Polsce nieuku

Opublikowano

@LiŚciu

YouTube and teoretyk master.

Nie gram ale obejrzę film i się wypowiem. 

A i jescze będę się kłócił, że mam racje xD

Opublikowano

No przecież każdy post typa to demonstracja ignorancji i wiedzy nabytej na YT 

Teraz jeszcze teoretyk literatury który w życiu przeczytał pewnie Naszą Szkapę i to tylko do połowy :yao:

Opublikowano
11 minut temu, Soul napisał:

@LiŚciu

YouTube and teoretyk master.

Nie gram ale obejrzę film i się wypowiem. 

A i jescze będę się kłócił, że mam racje xD

Soul, na tym forum jest cały temat poświęcony tej grze. Co drugi post mówi o bugfeście. Takie tematy na forach też przestrzegają przed grą jak jest zjebana. Musiałbym być mocno jebniięty żeby grać w gre o której pełno osób pisze że to zabugowany syf. Co w tym teoretycznego? Nie oceniam gry jako gry bo jest niedokończona. Jak uważasz że jest inaczej to idź powalcz w tamtym temacie ale z tego co kojarze to już kilk razy cie tam wyjasniali własnie za to że mówisz że jest super jak nie jest. Także ten

Opublikowano

@LiŚciu

Nikt mnie z niczego nie wyjaśniał  :)

a ja też na siłę nikomu nic nie tłumaczyłem, a nawet z tego co kojarzę to najlepiej o CP mówiły osoby, które grały na next genach i PC.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.