Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

Nie chce podpuszczać, ale jakbys nagrał filmik jak wypierdalasz XSX przez okno to masz status legendy forum zapewniony

Zastanowię się nad tą propozycją :D

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
4 minuty temu, Whisker napisał:

Spójrz na mój gamertag, bo to co widzisz na kafelkach nijak się ma do tego co ogrywałem od premiery na PS5

Nie no spoko, wierze. Ale tym zdjeciem rozwaliłeś kolego system. Jak nigdy nic tutaj nie pisze, tak aż musiałem to skomentować. Mam nadzieje że za kilka lat zaktualizujesz je z jakimiś potężnymi exami a nie z tymi teraz popierdółkami. O ile oczywiście jeszcze te exy beda exami a nie multiplatfomami razem z PC.

Opublikowano

Zayebista menu z kawelkami i zmiennymi tapetami. No innowacja w chooy xD a może jakieś aplikacje do streamingu, jakieś radio internetowe, jakąś segregacja gierek albo czytanie usb? 

No ale można sobie okienko ustawić i prowadzić czat widelo xD (można czy tego też nie ma bo coś cicho na forum o tej funkcji) 

Opublikowano

Ty whiskey a myślisz ze dlaczego dali Ci Xboxa do tego tv a nie PlayStation?

Oni wiedza ze jak deweloperzy dostaną odpowiednia narzędzia to Xbox ROZJEBIE  PlayStation.

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz ale reszta gier, ktore mogą być zainstalowane na konsoli jest w "bibliotece". I co to w ogole jest za dopierdalanie się do tego co ma aktualnie zainstalowane na konsoli? Jaka bzdura xd

Opublikowano
9 minut temu, schabek napisał:

XD Piotras a jakie polecasz drogie gierki?

Na PS5? To coś tam jest oprócz Demons Souls? Bo zakładam że pytasz o exy.

Opublikowano
Teraz, eX4cT_PL napisał:

Ty whiskey a myślisz ze dlaczego dali Ci Xboxa do tego tv a nie PlayStation?

Oni wiedza ze jak deweloperzy dostaną odpowiednia narzędzia to Xbox ROZJEBIE  PlayStation.

No raczej dodatki to zawsze to co się nie sprzedaje :/ PS5 jednak na topie to raczej by nie dodawali

2 minuty temu, Szymek napisał:

Zayebista menu z kawelkami i zmiennymi tapetami. No innowacja w chooy xD a może jakieś aplikacje do streamingu, jakieś radio internetowe, jakąś segregacja gierek albo czytanie usb? 

No ale można sobie okienko ustawić i prowadzić czat widelo xD (można czy tego też nie ma bo coś cicho na forum o tej funkcji) 

Oczywiście że są i to pod jednym przyciskiem ;) menu PS5 jest zajebiste, intuicyjne, bez zbędnego wałkowania po opcjach, ostatnie rozgrywane gry pod ręka, sklep i funkcje potrzebne kd

zaraz pod ręką. 

Menu to taki iOS wśród konsol, szybki, intuicyjny i bez awaryjny, Xbox to burdel w menu straszny, powinni to dawno zaorać i ulepszyć nie sądzicie?

Opublikowano

piotrek jest tu 5 minut, a już Wam zmasakrował mordy jak Kratos Posejdonowi :obama:

Opublikowano
5 minut temu, Jakim napisał:

Nie wiem czy wiesz ale reszta gier, ktore mogą być zainstalowane na konsoli jest w "bibliotece". I co to w ogole jest za dopierdalanie się do tego co ma aktualnie zainstalowane na konsoli? Jaka bzdura xd

A co tam może być takiego oprócz Demons Souls, czego ludzie już dawno nie ograli na PC albo PS4/PS4pro?

Opublikowano

Oddzywają się melepety, które mogą pokazać TYLKO i wyłącznie gry z poprzedniej generacji. No dno dni dennych.

Opublikowano

Piotr jak ich zaorał. Widzicie klap - mozna bez wyzywania od kurew, chujów czy śmieci. Patusy. Tylko popka brakuje.

Opublikowano

Cóż może być piękniejszego, drinki, PS5 dobre nagłośnienie i TV plus cisza w koło po ciężkim poprzednim dniu pracy. Odpoczynek, relaks, zarwana kolejna nocka w najlepszej jakości, jutro pobudka z samego rana o 6:00 i dalszy udany dzień :) Valhalla w teście i sprawdza się znakomicie na PS5 :) Skol

Ps. Zaorali się zielone pluskwy jak codzień, kolejna noc wylewania goryczy żali i zawiści, pisowski elektorat któremu się należy, ahh jak cudownie być graczem starej dary który szanuje pewne sprawy i zna temat bardziej niż ulungi zielone obesrane :xboxssie:

4D068402-9657-4988-9C92-AE7915CEEE4A.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Wrzuć kolego jakieś screeny z Demons Souls, bo walka multiplatformą na konsoli która stoi (stała?) exami tak średnio wygląda.

Opublikowano
8 minut temu, Whisker napisał:

Cóż może być piękniejszego, drinki, PS5 dobre nagłośnienie i TV plus cisza w koło po ciężkim poprzednim dniu pracy. Odpoczynek, relaks, zarwana kolejna nocka w najlepszej jakości, jutro pobudka z samego rana o 6:00 i dalszy udany dzień :) Valhalla w teście i sprawdza się znakomicie na PS5 :) Skol

Ps. Zaorali się zielone pluskwy jak codzień, kolejna noc wylewania goryczy żali i zawiści, pisowski elektorat któremu się należy, ahh jak cudownie być graczem starej dary który szanuje pewne sprawy i zna temat bardziej niż ulungi zielone obesrane :xboxssie:

4D068402-9657-4988-9C92-AE7915CEEE4A.jpeg

A może w końcu zagrałbyś w coś naprawdę dobrego? Bo jaranie się Valhallą to trochę jakbyś chciał przekonać innych że Warka to super piwo jest. xD

Opublikowano
1 minutę temu, suteq napisał:

A może w końcu zagrałbyś w coś naprawdę dobrego? Bo jaranie się Valhallą to trochę jakbyś chciał przekonać innych że Warka to super piwo jest. xD

Spoko to jest gra zapchajdziura ;) jest bardzo dobra bo lubię wikingów ale już na PS5 i next geny serio ograłem wszystko. No słucham co byś mi polecił? Dajesz ;)

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Niech ktoś zatrzyma użytkownika PIOTR8642 bo boję się o życie klapów w takim tempie masakrowania :asax:

Opublikowano
26 minut temu, MYSZa7 napisał:

piotrek jest tu 5 minut, a już Wam zmasakrował mordy jak Kratos Posejdonowi :obama:

Acha. xd

No nad poziom botów w tym temacie to się troche wybija to fakt. 

Opublikowano

No jak patrzę po twoim profilu to co najmniej kilka dobrych gierek bez żadnych trofeów albo z góra 1. :reggie: 

@edit

Kasztany się wepchały. :[ 

Opublikowano

Piotrek zabaw się z nimi, rano jak wstane, z klapów ma zostać miazga jak z Loctuda po strzale z gnashera.

Opublikowano
18 minut temu, Whisker napisał:

Spoko to jest gra zapchajdziura ;) jest bardzo dobra bo lubię wikingów ale już na PS5 i next geny serio ograłem wszystko.

To jest coś na tym PS5 oprócz tego sławnego (od czasów PS3) Demons Soulsa, który miał (podobno) rozwalać graficznie wszystko z XSX i pc reaktorów? 

Bo na to pytanie nie jest mi w stanie póki co udzielić odpowiedzi żaden z niebieskich kolegów.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
1 minutę temu, PIOTR8642 napisał:

To jest coś na tym PS5 oprócz tego sławnego Demons Soulsa, który miał (podobno) rozwalać graficznie wszystko z XSX i pc reaktorów? 

Sorry, ale to 12 terafanków miało powodowac tsunami w kiblu w chacie u każdego bota a jak na razie krztusi się przy multiplatformach.

Demon Souls to taka ręka podana botom żeby się nie pozabijały. Lekki upgrade 11 letniej gry który i tak wyjaśnia wszystko co na xsx aktualnie jest do ogrania. 

Opublikowano
7 minut temu, PIOTR8642 napisał:

To jest coś na tym PS5 oprócz tego sławnego (od czasów PS3) Demons Soulsa, który miał (podobno) rozwalać graficznie wszystko z XSX i pc reaktorów? 

Oczywiście, nie ma ładniejszej gry od Moralesa z RT na Xa? A platformer na premierę next gena? Wyszedł jakiś na Xa? A chuja, PS dostał Astro i Sackboy’a. Nawet kurwa demo RE8 pojawiło się tylko na PS5. Demony to już inna liga i przestań pierdolić że PS3 bo ja np nie grałem w tej wersji a soulsy lubię (odsyłam do mojego gamertag).

A teraz najlepsze! Xbox Series X nie dostał nawet jednej gry next gen na start! Było tak kiedyś w historii konsol i ich premier? Nie wydaje mi się a pamięcią sięgam lat 90. 

ps. Chyba nie muszę wspominać że i multiplatformy lepiej dzialaja na PS5? Vide COD, DIRT, Valhalla, Control

ps.2 a już kurwa nie wspomnę jakie nowości wprowadził Xbox w kwesti menu, pada (zero i dalej PRL) ONI kurwa dali nawet na froncie przycisk parowania PADA Z KONSOLĄ!

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Piotrek pierdol tych zielonych fajansiarzy. Przyszlosc rysuje sie w niebieskich barwach. 
Gier juz jest troche, w sumie caly czas cos wychodzi, zaraz oddworld i returnal, kena no mozna by wymieniac i wymieniac. Do tego lawina zapowiedzi. To sa bolesne informacje dla xboxa.

Opublikowano

Whiskey, zamiast grać to sobie kolory w tv ustaw bo coś słabo jak na tv

w cenie mieszkania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.