Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Będzie w gamepasie to się zagra

Mozesz pomarzyc

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Będzie tak samo jak z absolverem - najpierw na ps, a potem do gp :asax:

2 minuty temu, easye napisał:

absolwer... x D

Mocne 6/10 - typowa gra dla botów.

Przecież to klapy się jarają absolverem 1.9

Opublikowano

Zanim boty zalapia sie na warta uwagi gierke to najpierw ogrywa wylacznie niebieska elita, klapy pograja ile trzeba az sie znudza, dadza psu zeby sie pobawil, podrapia sie ta gra po dupie, poskrobia se nia piety, na koniec jeszcze opluja i dopiero rzucaja zielonym

Podoba mi sie ta relacja miedzy nami

Opublikowano

Lubię jak gierki z ps trafiają na xboxa i pc, bo wtedy jest pisana sama prawda o tych grach.

Opublikowano
9 godzin temu, LiŚciu napisał:

:dynia:

No trochę mnie zawsze bawi, jak w poście na FB na profilu Upflix pojawia się info: "40 nowych filmów dodanych na Netflix", a tam 40 filmów z Azerbejdżanu (i jeszcze parenaście dobrych do usunięcia). No tak trochę mi się to skojarzyło z tym.

Swoją drogą, widzę że GP idzie w masówkę, więc zaczyna być klasycznym śmietnikiem i obawiam się, że skończy jak większość takich śmietników - zacznie uginać się pod własnym ciężarem. Z perspektywy np. wydawcy indyka, to średnio - bo jaka szansa, że ktoś zagra za te 700 PLN rocznie w jego gierkę, jak obok 1000 innych indyków będzie leżało? GP powinien wzorem PS Plus Collection celować w jakość, a nie w ilość...

Opublikowano

A po co MS tyle studiów? A po co MS Bethesda? A po co MS EA? Po to, żeby właśnie zalać GP stertą indorów, śmieci i innych 5,6/10 gier. Tam mają wpadać gry na bieżąco, a żeby stworzyć bardzo dobre gry to potrzeba czasu. Chyba tylko boty myślą, że w ciągu 2-3 lat zaczną wydawać hity do gp XD To ma być GejŚmieciarka.

Opublikowano

GP najpierw za tani, teraz za dużo gier... 

xDDDDDDDDDDDDDD

Co jeszcze? Że jest na zbyt wielu platformach i nie wiadomo na czym grać, bo jebany przegryw gubi się grając wcześniej na jednej platformie całe życie?

Opublikowano

Dobra powoli marzec dobiega końca, PRZYPOMINAM XSX jest już tyle czasu na rynku że chyba warto się zastanowić co poszło nie tak i na górze i dla graczy. Ciągle niezadowolenie klientów przekłada się na wyższą sprzedaż PS5. Czy już możemy się spodziewać zapowiedzi nowej wersji konsoli? Czy za rok okaże się że wyjdzie nowa wersja? Która wreszcie swoim wyglądem zachęci do sięgnięcia po ten sprzęt pomimo tylu braków? Czy w siedzibie MS mają jakiś plan na wyjście z kryzysu? 

8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Rewolucja.

Jakkolwiek klapy nie pluły GodPass to REWOLUCJA. :fsg:

Owszem jako dodatek a nie PODSTAWOWA funkcja konsoli ;)

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
18 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Całe szczęście MS (jeszcze) nie zablokował kupna gier na własność. :) 

A ile ich kupiłeś? Albo koledzy powyżej? Oprócz Valhalli której niebyło w GP?

Opublikowano
33 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Rewolucja.

Jakkolwiek klapy nie pluły GodPass to REWOLUCJA. :fsg:

Chyba obstrukcja.

Zresztą, jak tak bardzo chwalicie tego GP, to przypominam kto pierwszy zrewolucjonizował i spolaryzował rynek konsol abonamentem. Tak, Sony z PlayStation Plus. Do tego stopnia, że MS się ob*ał na miętowo i wydał śmiechowy Games with Gold. A potem szambo wybiło i za 7 bomb rocznie masz fermę indyków z białoruskiego PGR-u ;)

Opublikowano

Jak ja się cieszę, że nie kupiłem xszrota xd Fakt jest taki, że na ps5 też nie pływam w nowych, stricte next genowych pozycjach (jeszcze) ale Spaślak to już ma nos do Polski przez te obiecanki i dymanko botów :xboxssie:

Opublikowano
5 minut temu, Wiolku napisał:

Jak ja się cieszę, że nie kupiłem xszrota xd Fakt jest taki, że na ps5 też nie pływam w nowych, stricte next genowych pozycjach (jeszcze) ale Spaślak to już ma nos do Polski przez te obiecanki i dymanko botów :xboxssie:

Mnie tylko zastanawia kiedy tak naprawdę wyjdzie jakiś porządny X którego faktycznie z chęcią kupię. Jakieś gry chociaż albo pad lepszy bo ta zabawka z targu z kolorowymi przyciskami i bateriami ośmiesza nas jako graczy, czujecie? Jak rodzina musiałaby na was patrzeć, jak na niedorozwiniętych, a takto Dual sense i każdy w rodzinie widzi nowoczesność i szacunek od razu

Opublikowano

„kurwa jak dobrze, że nie kupiłem tego xboxa, a wziąłem PS5, które jest gównem”

xDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
2 minuty temu, MYSZa7 napisał:

„kurwa jak dobrze, że nie kupiłem tego xboxa, a wziąłem PS5, które jest gównem”

xDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie rozumiem. Co to za zakrzywianie rzeczywistości? 

Opublikowano

No niestety, jezeli dla kogos usluga skladajaca sie w 99% z gier starszych niz rok to rewolucja to na to nie ma lekarstwa. Przykro mi.

I kiedy te kurwie zielone w koncu resztkami honoru przyznaja ze nie maja nowych gier. Przeciez ci ktorzy kupili xsx jak podstawowego nextgena to jebani frajerzy. Trzeba bylo siedziec na loniaku gdzie jest to samo.

Na ps5 nextgenowa gra wychodzi czesciej niz raz na miesiac a cala spirala zajebistosci dopiero sie rozkreca. Pierwsze miesiace jednej i drugiej konsoli to jebana przepasc co boty przyznaja w dziale xboxa ale tutaj duma nie pozwala bo musza dla zasady pierdolic bzdury xD

Opublikowano
2 minuty temu, Wiolku napisał:

Nie rozumiem. Co to za zakrzywianie rzeczywistości? 

To nie jest temat dla Ciebie Darek, odejdź.

Opublikowano
Cytat

Na ps5 nextgenowa gra wychodzi czesciej niz raz na miesiac

Siostro, prosze podac strzykawke z najwieksza igłą!

Opublikowano
16 minut temu, Wiolku napisał:

Fakt jest taki, że na ps5 też nie pływam w nowych, stricte next genowych pozycjach (jeszcze)

jak to przecież na plejce same nowe nextgenowe eksy od premiery 

Opublikowano

tak next genowe jak Wolfenstein 2 czy Valhalla?

Opublikowano

Nextgenowa gra Co miesiąc xDDDD co ten pisior gada 

Opublikowano

@schabek Rewolucyjne jest to, że masz od razu bogatą bibliotekę różnorodnych i fantastycznych gier, w dodatku wszystkie premiery Microsoftu i coraz więcej 3rd party lądują w GamePassie day1.

a jak Ci to nie pasi to:

a) gry możesz sobie kupić na własność

b) nie opłacać gamepassa

ale coś mi się wydaje, że jednak się skusiłeś i forzunia ogrywana z abo, co? :)

a co do wsparcia - 1.5 roku z PS4 to była posucha jak nigdy w historii, więc tutaj XSX i tak wychodzi na prowadzenie. :) 

Opublikowano
13 minut temu, 20inchDT napisał:

Siostro, prosze podac strzykawke z najwieksza igłą!

Od premiery ps5 minely 4 miesiace i kilka dni. Demons, sackboy, spider, destruction, bugsnax, astro, maquette. Xbox dostal medium a na horyzoncie tylko asax z plotkami z twittera. Fakt moj blad bo dostajemy czesciej niz co miesiac.

SIOSTRO PROSZE PODAC ZAPAS MORFINY NA EUROPE SRODKOWOWSCHODNIA BO BOTY ZNOWU Z BOLEM PIZDY I ZAZDROSCIA RZUCAJA SIE PO KLATCE I WACHAJA SOBIE JAJA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.