Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Bo to pad dla gracza, on ma być głośny, tak wygladal old schoolowy gaming, to jak krzycząca kobieta podczas seksu, jak ryk V10 lub v12 w samochodzie.

Ciche pady są dla dzieci które chowają się przed starymi żeby nie wiedzieli ze gra, dla faceta który siedzi pod pantoflem i nie chce wkurwiac starej głośnym klikiem w guzik, jak nieudany seks, po którym odwracacie się do siebie dupami.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ciekawe po jakich dopalaczach ludzie wymyslaja takie teorie

Opublikowano

Mam wrażenie że największy problem z klikaniem przycisków w padzie od Xboxa ma Whisker, który nawet nie gra na Xboxie...

Opublikowano

Porównywać seks z kobieta do trzeszczącego gowna co niby ma być padem. Potem się dziwić, że boty spuszczają się na swoje gownopady.

Opublikowano

Ale to był twój kumpel spermatello  :/

Opublikowano
7 minut temu, ASX napisał:

Mam wrażenie że największy problem z klikaniem przycisków w padzie od Xboxa ma Whisker, który nawet nie gra na Xboxie...

Ja tez mam ten problem

Opublikowano

Matka drze ryja na ciebie, bo nie może spokojnie odpocząć po pracy? Graj z rana i tak nie pracujesz.

Opublikowano
14 minut temu, ASX napisał:

Tu się mylisz ;)

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

Matka drze ryja na ciebie, bo nie może spokojnie odpocząć po pracy? Graj z rana i tak nie pracujesz.

Przeciez twoja matka jest w pracy wlasnie jak do niej przychodze

Opublikowano
Godzinę temu, izon napisał:

To może nie przeszkadzać tylko jak ktoś nie ma porównania. Na padzie od Xboxa nie idzie grać, jak druga połówka chce iść spac bo jest taki hałas. Dziwie się, ze w 2021r. takie gowno dodają do konsoli.

Kolego ale wy ostatnie kilka lat graliście (a większość niebieskich dalej gra) na PS4Pro, która napierdala jak wiertarka z udarem (wiem bo sam mam tego szrota od premiery). A tu nagle sie zrobiło takie wyczulone ucho na sam dżwięk przycisków w padzie? 

Opublikowano

To kolega jeszcze chyba nie wie ze nie ma większych hipokrytów niż klapy.

Opublikowano

No właśnie widze jaki ten dualsense to "kozak." Sam gra lepiej niż te klapy.

Ale poważnie, to zabawnie czyta sie teksty o tych niby głośnych przyciskach w padzie od Xboxa, kiedy ostanie lata niebieskie ludziki spędziły na graniu w szczelnych słuchawkach, żeby im to wycie PS4/PS4pro łba nie rozsadziło. 

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
13 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Kolego ale wy ostatnie kilka lat graliście (a większość niebieskich dalej gra) na PS4Pro, która napierdala jak wiertarka z udarem (wiem bo sam mam tego szrota od premiery). A tu nagle sie zrobiło takie wyczulone ucho na sam dżwięk przycisków w padzie? 

Nie trafiłeś. Od lat gram również na innych konsolach, jak również na padzie z Xboxa One na PC.

Tylko o czym to panie mówisz?  Ja porównuje po prostu DualSensa do pada od Xboxa nie mówię o kulturze pracy konsoli. I nie chodzi tylko o trzeszczenie tylko ogólny feeling.  

Opublikowano

Ale czepianie się dżwieku przycisków w padzie? Serio? To jak psychicznie wytrzymujesz odgłos klikania przycisku w myszce? Albo przycisków w klawiaturze? Bo przecież korzystasz z kompa na codzień.

A ogólny feeling to jest taki że na padzie od Xboxa mozna grac cały dzień i nie bolą po takiej sesji dłonie. A na padzie od konsolki Sony ludzie polecają sobie (sam widziałem) na forach jakieś kurwa rękawiczki do grania żeby ich łapy nie napierdalały. To jaki tu feeling.

Opublikowano
3 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Ale czepianie się dżwieku przycisków w padzie? Serio? To jak psychicznie wytrzymujesz odgłos klikania przycisku w myszce? Albo przycisków w klawiaturze? Bo przecież korzystasz z kompa na codzień.

Porównuje działanie dwóch nowych padów, a nie pada do każdego sprzętu na świecie.

Jeden sprawia wrażenie zabawki za 2 zł, cały trzeszczy i generalnie nie poprawia doznań płynących z odbioru gier, a wręcz odwrotnie. Drugi działa cicho, ma zajebiste ficzery, granie na nim sprawia dużo więcej frajdy. Zaraz mi jeszcze napisz jak jeżdżę autem bo tez przecież jest głośno ;)

Opublikowano

Czemu nie porównywałes DS4 do Xboxowego pada?

Przeciez DS4 to jak odpustowa zabawka z bateria na 3h.

Opublikowano

Bo kiedyś Sony miało exy. A teraz jak ich Ryan z nich wyciupciał, to pad nagle stał sie najlepszym exem.  

I nieważne że znowu na tym obsranym kablu, gdzie jak po kilku godzinach zdechnie, to trzeba zaiwaniać z wygodnej kanapy ustawionej 3 metry od zajebiaszczego OLEDa 65" pod konsole i siedzieć na jakimś taborecie żeby tylko kabelek od ładowania siegał do konsoli.

Opublikowano

Trzeszczy to plastik w plejkurwach, a nie pad od XSX. Krzyżak głośno klika i tyle. Znowu niebieskie podludzie w akcie desperacji starają się jakaś bzdurę przeforsować.

Opublikowano

Za to zmniejszając pada zrobili go pod chińskie rączki jak dualshocka 3 i jest w chuj męczący przy dłuższych sesjach :reggie:

Pad od XO>>>pad XSXS

Opublikowano

No dla mnie z małe ma grzybki pad od xboxa. Ds4 lepiej leżał mi w lapach.  Dualsensa nie miałem w dłoni, ale jeżeli musialbym wybrać dla wygody to w ciemno dualsensa. Pod kazdym innym względem pada od xbona

Opublikowano

Nie czuje żadnej roznicy pomiedzy padem od xo, a tym od xsx.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.