Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Nie dość ze za darmo to już wbiłem calaka w najlepszej jakości, a klapy musza zapłacić za grę i jeszcze za 60fps xD

No kurwa, klapy to najgłupszy gatunek graczy na tej ziemi.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Czaicie być dymanym, żeby płacić za jakość na pierdolstejszyn? XD Gdzie tymczasem u konkurencji masz za pringlesy ulepszonego Wreckfest XD

Opublikowano

Wreckfest za 10$ upgrade? Celowe działanie Sony żeby niebieska szlachta nie grała w to gówno które ze stołu spadło do miski betonów. Smacznego przegrywy.:xboxssie:

Opublikowano

Ma ktos tego przegrywa we friendsach na psn? Gra w cos czy tylko cw od kilku tygodni?

Opublikowano
3 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

na tej ziemi.

A jest tamta ziemia?:philosoraptor: Może ta z której wyszły zielone robale.

Opublikowano

Zieloni dalej podniecają się Festiwalem Śmieciarza za 55 zeta miesięcznie z autkami, które brzmią jak kosiarka od trawy? To już przestaje być zabawne.

Nie grałbym w takie śmieci nawet jakby mi za to płacili a te karaluchy "grajo bo dali w gamepass, królspencer" Phil jest jednak mistrzem, znaleźć taką niszę, doić ją jeszcze przy aplauzie poniżanych użytkowników? Gość powinien dostać Nobla.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Zmieńcie hobby, bo do gier to wy się nadajecie jak dziwka do mielenia kotletów. Wszystko, co nie wychodzi z pod szyldu sony, to każda gra jest gównem.

Opublikowano

Poczekajmy, zobaczymy ilu z nich kupi i skończy Returnal xD

Będzie śmiechu na jakiś czas.

Opublikowano

Phil Spencer to taki filantrop. Wspiera inydcze studia - kupuje ich gry, wrzuca do gametrasha a zielone karakany grają krzycząc "tyle dobra w gametrashu, kiedy ja to w końcu ogram".

Zawsze bawią te wiejskie chłopaki. 

Opublikowano

Po jaranku się horizonem i days gone te zwierzęta chyba nie mają żadnych hamulców w hajpowaniu śmieci. W sumie każda ex sony w poprzedniej generacji to takie gry na raz. Niby się dobrze bawiłeś ale kto to kurwa będzie pamiętał za 10 lat?

Opublikowano

No Liściu, dajesz swoją Trashliste ogranych tytułów w ostatnim miesiącu albo stul pysk.

Opublikowano

Podobno 10 przejście astrobota nabiera rumieńców o tej porze roku

Opublikowano
7 minut temu, eX4cT_PL napisał:

No Liściu, dajesz swoją Trashliste ogranych tytułów w ostatnim miesiącu albo stul pysk.

Sprawdz sobie sam irlandczyku. 

Opublikowano

Liściu skończyłem spiderka i wbiłem platynkę, jak u Ciebie mordo?

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Sprawdz sobie sam irlandczyku. 

AB9839A1-FDD8-46BB-9C78-DD90F314354E.png

Opublikowano

kiedy CW siada na psyche tak mocno, że musisz ukrywać swój profil xd 

Opublikowano
Teraz, MYSZa7 napisał:

Liściu skończyłem spiderka i wbiłem platynkę, jak u Ciebie mordo?

Miło że pytasz. Kończe demonsy - mam nadzieje i jednocześnie szkoda bo gra wybitna. 

FFVIII po 20 latach na switchu (chciałem poczuć pieprz xboxoy grania w gry sprzed 2 dekad)

C&C na PC - poinstalowałem jakieś mody do multika bo ten dawno umarł - piękna sprawa

The Medium na trashboxie - sentyment do polaków. 

Opublikowano

Zielone ameby graja w gowno z gamepass i inwigilują graczy :xboxssie: bic kijem to malo:reggie:

Opublikowano
9 minut temu, Pupcio napisał:

Niezłe nowości  :)

Tak jak Twoje sprzęty do grania :)

Opublikowano

No odpalił jedyną nowość jaka jest na Xboxie czyli The Medium ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.