Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, Hubert249 napisał:

Medium jest dobra grą. Jestem już blisko finału i szczerze polecam. Świetny klimat, doskonała muzyka i ciekawa historia. Oprawa też niczego sobie. 

Mi tez sie podobala

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Koledzy klapersi mają rację, gamepass to smyczpass do tego powodujący PTSD. Bloodstained usunięto z passa, kupiłem w pudełku i nie działa płyta. Nie dość, że nie mogę dokończyć to jeszcze mam traumę i nigdy już nie kupię gry w pudełku bo może nie zadziałać, tylko smyczpass pozostaje ale tej gry już nie dokończę. Mam 12 konsol i pierwszy raz sytuacja, że nowa gra nie działa.

Tylko Sony, a Xbox :xboxssie:Ale jestem zły.

Opublikowano

Wyślij komuś płytkę niech przetestuje :shieeet: Najlepiej wrednemu, on już brał udział w jednej dramie z xboxem i ma doświadczenie.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Zastanawiam się Bociaki po co Wam w ogóle te peesczwórki skoro każda gra na nią w waszej ocenie to gówno. Generalnie współczuje ostatniej generacji bo u konkurencji raczej lepiej nie było ;)

Opublikowano

Ja już chyba będę lepiej wspominał to ułomne ps3 niż czwórkę bez grama duszy 

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

Ja już chyba będę lepiej wspominał to ułomne ps3 niż czwórkę bez grama duszy 

Panie, a co to ta Dusza w kawałku plastiku? Proszę mi wytłumaczyć na przykładzie Xbox Kinectic

Opublikowano

Sony jest mistrzem w zabijaniu czegokolwiek, nieważne co. Jak nie studia, to sklepy internetowe jeszcze.

Ważne, że 360 zł macie wydupiać na Returnala, pewnie mało kto to kupi, a jak kupi to mało kto to będzie grał XD

comment_1617034205qhTQk15qoDrmlX4Y2Akksg

Tyle można o niebieskich pokrakach napisać.

Opublikowano

To nieuchwytna esencja konsolowego gejmingu. Odpalasz takie sotc na ps2 w 15 fpsach i czujesz że łączysz się kurwa z tymi kolosami i z poczciwą czarnulką A życie jest piękne. To jest właśnie dusza mordo

Opublikowano

Przynajmniej płyta będzie działać nie to co na xboxa. Pewnie zapomnieli wytłoczyć na nią dane bo i tak każdy ogra w smyczpassie

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

To nieuchwytna esencja konsolowego gejmingu. Odpalasz takie sotc na ps2 w 15 fpsach i czujesz że łączysz się kurwa z tymi kolosami i z poczciwą czarnulką A życie jest piękne. To jest właśnie dusza mordo

No dokładnie takie odczucia mam łącząc się nomen omen z duszami w Demon Souls Remake :)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Ja wogóle mysle że z botami to taka heca jest w tym temacie. Każdy z nich kocha pleyke tylko nie każdy potrafi ją mieć więc staja w opozycji żeby się wyróżnić. Zaraz pupcio łyknie od jakiegoś ziomeczka za pół ceny któremu cewki przeszkadzają i będzie tu siedział i walił do kombojów na białej wieży. Zapamiętajcie. 

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Ja wogóle mysle że z botami to taka heca jest w tym temacie. Każdy z nich kocha pleyke tylko nie każdy potrafi ją mieć więc staja w opozycji żeby się wyróżnić. Zaraz pupcio łyknie od jakiegoś ziomeczka za pół ceny któremu cewki przeszkadzają i będzie tu siedział i walił do kombojów na białej wieży. Zapamiętajcie. 

I jeszcze to wmawianie samemu sobie, że nikt nie będzie kupować exów na PS5 i że smyczpass załatwia sprawę grania w dobre gry forever and ever. Zachwalają śmiećboxa  - chyba najnudniejszy sprzęt w historii z beznadziejnym padem, a z utęsknieniem mówią o konsolach z duszą. Coś się tym chłopakom poebało..

Edytowane przez izon

Opublikowano

Ja tam bym plejke kupił, jak wyjdzie slimka, jak wyjdzie na nia jakaś fajna gra, ładownie pada przeboleję.

Opublikowano

A jak nie wyjdzie slimka to będziesz siedział w 10 wariacjach wreckfesta na gamepassie?

Taki @Czoperrr to zaczyna już byc powoli na bakier z xboxem. Ostatnio dwa razy go skrzywdził. Raz jak usuneli ze smyczpassa gre w którą własnie grał. Drugi raz jak tą gre kupił ale nie działa. Smyczpass nabiera na znaczeniu. Zaraz żeby zagrać w pudełkową gierkę będzie trzeba miec passa za 50 pln miesięcznie opłaconego. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Gamepass jest spoko. Za te 200 zł rocznie to tak naprawdę dwie gierki i się zwraca. Ale ten smiecbox z ta imitacja pada do gier to jakiś zart. Dobrze, ze takiego stalkera 2 będzie można ograć prawienie na PC. 
W sumie jakby dali gamepassa na ps5 to by było idealnie :)

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

W sumie jakby dali gamepassa na ps5 to by było idealnie :)

Wtedy już nie będzie nawet najmniejszego powodu że mieć popielnika XsX w domu. Odkupi je GDDKiA na słupki przy deptakach. 

Opublikowano

Już nawet przestał mi wczytywać wszystkie gry z x360, Xbox OG i tylko działa Cyberpunk i RE3... Masakra. Tylko jedna konsola poszła do naprawy w całej mojej przygodzie gracza i był to x360, teraz drugi raz i znów będzie to Xbox. 

Opublikowano

Po chuj dbać o tą konsolę, przykrywać jak nie gram żeby się nie kurzyła żeby teraz jakiś Turek z Berlina mi w serwisie obudowę porysowal, tak jak x360 wrócił z serwisu ujebany cały. 

Opublikowano

Jebany amerykanski bubel. Przerazajace jest to jak te zielone kurwie sie psuja na potege a fani msu zwracaja uwage tylko na drobne potkniecia wszystkich innych. Jebac tfu

Opublikowano
47 minut temu, LiŚciu napisał:

A jak nie wyjdzie slimka to będziesz siedział w 10 wariacjach wreckfesta na gamepassie?

O mnie się nie martw, gram już w kolejna perełkę z usługi dla GRACZA.

spacer.png

Opublikowano

Też w to dzisiaj grałem ale teraz mam spierdolony wieczór i znów muszę się srac z supportem i wysyłać kilkumiesięczną konsolę na jebany serwis i czekać miesiąc na ubabraną konsolę. Ciekawe kto mi zwróci za stracony czas w abonamencie. Tak promują passa ze kurwa zapomnieli zrobić działający napęd na płyty. No konsola fajna bezgłośna i nie trzeszczącą jak to było z PS4 ale kurwa PS4 ani żadna plejka mi się nie zepsuła a Gram na nich od 1998 roku. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.