Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ja nie mam nawet cienia wątpliwości,że ciwa napisał to na serio. To typ gościa wychowany na PlayStation (i tylko PlayStation) który do grania dorabia ideologię o japońskim duchu, pieprzu i tradycji. Chorzy ludzie którzy nie widzą gier, a widzą jedynie status ekskluzywności i cyferki sprzedarzy.

Jebać takich maczetami aż miło.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 937 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ja nie mam nawet cienia wątpliwości,że ciwa napisał to na serio. To typ gościa wychowany na PlayStation (i tylko PlayStation) który do grania dorabia ideologię o japońskim duchu, pieprzu i tradycji. Chorzy ludzie którzy nie widzą gier, a widzą jedynie status ekskluzywności i cyferki sprzedarzy.

Jebać takich maczetami aż miło.

Jeden z bardziej zjebanych postow tutaj od premiery next genow a uczciwie przyznam ze konkurecja w waszym obozie jest pod tym wzgledem kosmiczna :) 

Opublikowano

racjonalny post Wezyra, nie ma co uduchawiać i przypisywać konsolom cech których nie mają. Śmieszy mnie iprzypisywanie im jakieś ideologii i tożsamości do kawałka plastiku.

To tylko sprzęt do odpalania gierek, taki jak każdy inny, oczywiście są lepsze i gorsze konsole, te lepiej i gorzej wykonane, słabsze i mocniejsze, oraz te z większą biblioteką gier i mniejszą itd. Ale pisanie o jakieś metafizyce i duszy konsol to niezła (jak to mawiał jeden użytkownik) martwica mózgu

Opublikowano

Ja mam sentyment i jakieś tam związane z nim uczucia do sprzętów na których grałem za dzieciaka i posiadam do dzisiaj, ale obecne konsole to tylko narzędzie do odtwarzania gier.

Opublikowano

Nikomu nie przyklaskuje. Dobrze napisal ze PlayStationLivesMatter a ty wyjezdzasz z jakas ideologia. Eksy maja znaczenie bo gdyby Godrizon wyszedl na plejke to bym nie tknal xboxa przez najblizsze lata. Srodowisko w jakim gramy czyli konsola ma znaczenie bo to chocby budowana przez lata lista znajomych nie tylko z forumka ale przede wszystkim z zycia a umnie wszyscy kumple maja wlasciwie tylko ps. Pod pieprzem tez kryje sie wiele dobrego ale zieloni dojebali sie do powiedzonka jakiegos randoma i pierdola o tym w kolko od pol roku.

Ciwa dawal minusy za xboxa i jego wyglad, dla mnie tez wyglada jak gowno ale te minusy byly glupie no i tyle. Ten jego post duzo bardziej konkretny niz wiecznie niezdecydowana banda bezjajecznych gamepassowcow co sie tutaj rzuca na widok znaczka playstation :) 

Wszyscy tu kierujecie sie znaczkiem i sracie na plejke bo ma cyferke mniej w teraflopach i chociaz tego w grach nie widac to i tak spuszczacie sie ze szczescia a jak ciwa was wyjasnil to do dzisiaj bol pierdziawy i plynne przejscie na bycie racjonalnym graczem zeby sie dopasowac do aktualnej narracji. Tfu banda hipokrytow

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Światełka na PC to moje guilty pleasure. Nawet peryferia kupiłem od jednego producenta aby synchronizować efekt tęczy

Zawsze mówiłem, że boty lubią się jakoś za bardzo, zwłaszcza w męskim gronie..

A Ciwa wyjaśnił panów od śmiećboxa, jeżeli ktoś tylko patrzy na granie jak na pykanie w byle co, na byle czym to nie wiem co robi na tym forum. Tacy ludzie na pewno nie rozkminią dlaczego wciąż można dostać ciarek włączając głupi start up dreamcasta albo ps1 czy 2 na youtubie. Playstation 5 kroczy wspaniałą drogą napisaną przez poprzedników.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Co typowy zielony może wiedzieć o tożsamości danego sprzętu jak xbox nigdy nie definiował całego pokolenia graczy. freda perry, buty adidas orginal, stone island, Burberry, cp company niby tylko ciuchy ale kiedy na nie patrzysz momentalnie widzisz angielskiego casuala i marki te mają już kultowy charakter. Konsola bez charakteru, gracze bez charakteru. Xbox wychował co najwyżej pokolenie pisd ;(

Opublikowano
3 godziny temu, dee napisał:

Inaczej. PS4Pro jest po prostu brzydka. PS5 to cholerne bezguście, estetyczny koszmarek, taki designerski jelen na rykowisku.

Ten seksowny skurczybyk nie ma sobie równych:

330x0x1.jpg

2DDE8071-6549-41DA-86E2-102D6E4B00B0.jpeg

715ADC97-95F7-4714-AFDA-9061E3AE06F3.png

6688C26F-BDA5-46A4-9C4D-241E3184EEAD.jpeg

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Jezu jakie chore jednostki. Jak wam ku,rwa nie wstyd?

Nam? Przecież my mamy PlayStation :)

Opublikowano

Wstyd że takie pierdololo uprawiasz wezyr. Ja gram na pleyce od jedynki ale zawsze sprzedaje sprzęt gdy kupuje nowy. Jakbym był chorym fanatykiem to bym kolekcjonował pleyke i raz w tygodniu conajmnie0,j kładł bym je sobie na twarzy. Ale to nie chodzi o magie i pieprz. Chodzi o to że kupując sprzęt od Sony wiesz że otrzymasz tone dobrego gamingu bo tak jest od 4 pełnych generacji. Kupując xboxa musisz kurwa siedzieć z ryjem w newsach albo czekać na tweeta od asaxa bo tak naprawde nie wiesz czy będzie fajne granko czy ruchanko w dupe jakie mieliście za czasów xone. Proponuje wyjąc głowy z dupy i przestać pierdolić o hardcore gamingu bo to śmiech na sali. 

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

Kupując xboxa musisz kurwa siedzieć z ryjem w newsach albo czekać na tweeta od asaxa bo tak naprawde nie wiesz czy będzie fajne granko czy ruchanko w dupe jakie mieliście za czasów xone.

To pierdolenie potwierdza jedynie to o czym mówiłem. Siedziałeś na Plejce i na tym kończy się Twoja wiedza konsola. Potem spotyka się taka grupa teoretyków-gawędziarzy w osobie schabka, izona, liścia i whiskera, co jedyne co na oczy widzieli to plejka i mówi jeden do drugiego "kuuurła, ale ten Xboxa którego na oczy nie widziałem ma chuyowe gry w które grałem. tylko plejka kuuuurłą kwiiiik. odra, homar, rodzina plejstation".

Opublikowano

Co tu dużo mówić, plejka dla gameingu jest tym czym dla motoryzacji bmw lub mercedes:banderas: prawdziwe ikony danej branży. Xbox? Każdy wie, że jest i tyle  jak np. daewoo.

Opublikowano

Już widzę tego Mercedesa w cenie Bentleya o jakości wykonania Łady Niva, do którego musisz tankować paliwo kosztujące 15 PLN/litr :dog:

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

To pierdolenie potwierdza jedynie to o czym mówiłem. Siedziałeś na Plejce i na tym kończy się Twoja wiedza konsola. Potem spotyka się taka grupa teoretyków-gawędziarzy w osobie schabka, izona, liścia i whiskera, co jedyne co na oczy widzieli to plejka i mówi jeden do drugiego "kuuurła, ale ten Xboxa którego na oczy nie widziałem ma chuyowe gry w które grałem. tylko plejka kuuuurłą kwiiiik. homar, odra, rodzina plejstation".

:notbad:

Szybka reka psycha peka 

Przykro czytac jak wezyr cos glebiej spada w otchlan. Dajcie mu spokoj, to dobry chlopak ale ewidentnie podzialy sie tam dzisiaj jakies zle rzeczy po drugiej stronie monitora. Wezyr jestesmy z toba

Opublikowano

Kurde Paolo co się stało, widzę, że psychika nieźle wysiadła.

Chłopak zgubił tożsamość, coraz częściej idzie go zobaczyć w temacie o PS5 ale jeszcze walczy z nieuniknionym. 

Edytowane przez izon

Opublikowano

Przecież Wezyr was tu wciąga noskiem, jak Ozzy Osbourne kokainę w latach osiemdziesiątych. Jaka pękająca psycha, głuptaski?:shieeet:

Opublikowano

Żeby zrozumieć co to pieprz i tożsamość wystarczy dziecku zamiast lego dać duplo i patrzeć na jego minę:(

Opublikowano

Wezyr poza klapami wciagnal jeszcze nosem wszystkie nextgeny na xsmiecia. Niesamowity facet nic dziwnego ze dee z deep throatem ustawiaja sie w kolejce :) 

Opublikowano

Właśnie o tym kurwa mówie. Człowiek dokonuje świadomego wyboru popartego doświadczeniem i kupuje sonke. Nie wiem gdzie tu ślepe niewolnictwo. 

Rozumiem Xone kupowac po sukcesie x360 - wtedy to był ogień. A teraz? 7 lat wycierania sobie wami dupy a wy nadal wybieracie xboxa jako główną konsole. To jest niewolnictwo które zostało opłacone śmieciowym gamepassem. Paradokslanie boty z tego tematu to najbardziej ślepe i niewolnicze jednostki. 

Jak XsX dojebie w tej generacji (na razie się NIE ZAPOWIADA) to pewnie 1st choice będzie xbox. Ale to za dekade. Może. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.