Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Ty qrwa zakumaj pajacu że sam ogrywasz gry które można ograć na xboxie one i nawet xboxie360.

Poniżej twoja aktywnośc z ostatniego miecha i jeśli kupiłeś nextgena żeby grac w to co poniżej to niezły z ciebie ulung.

Powtarzam - to wszystko jest na xone i x360.

A Demons Souls Remake nie ma ani na ps4 ani na ps3.

soul debil.jpg

Kwestia zielonych w końcu wyjaśniona. I nie powiem ja tez gram na XSX w retrosy, czy multiplatformy ale wynika to z braku nowych gier. Jakbym miał wcześniejsza wersje Xboxa to zakup Restroboxa byłby zupełnie bezzasadny..

Edytowane przez izon

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

A Demons Souls Remake nie ma ani na ps4 ani na ps3

Kwestia czasu kiedy będzie na PC w glorius 4K/60fps/ultra detale. Jimbo już sie tym zajmie.

Opublikowano

Juz dawno napisałem, że nowe konsole to ssd i 60 FPS i koniec kropka.

Na ps5 jest jedna gra więcej,.która już każdy szanujący się klpa dawno ograł czyli DS z ps3 bo reszta do ogrania na ps4 pro, które mam a nie czkeja na odrzutowcu  :)

Opublikowano

Boty ciagle pierdolace, ze ograły DS Remake 13 lat temu za mega żałośnie śmieszni. A jeszcze ciekawe czy faktycznie ograli czy nie odbili się po pierwszym bossie:rofl:

Opublikowano
3 minuty temu, Soul napisał:

Izon ten w same nowości gra 

20210409_214228.jpg

No jak widać nie w gry, które w większości ograsz na starym Xboxie albo laptopie :)

Edytowane przez izon

Opublikowano
6 minut temu, izon napisał:

Boty ciagle pierdolace, ze ograły DS Remake 13 lat temu za mega żałośnie śmieszni. A jeszcze ciekawe czy faktycznie ograli czy nie odbili się po pierwszym bossie:rofl:

a może nie ogarnaleś, ze po prostu każdy ma już w dupie soulsy, nawet sami twórcy odeszli od tematu na rzecz Sekiro a wy spuszczasz się kurwa w gacie jakbyś pana Boga za nogi złapać a weź mnie kurwa nie rozśmieszaj typie 

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

a może nie ogarnaleś, ze po prostu każdy ma już w dupie soulsy, nawet sami twórcy odeszli od tematu na rzecz Sekiro a wy spuszczasz się kurwa w gacie jakbyś pana Boga za nogi złapać a weź mnie kurwa nie rozśmieszaj typie 

Widzę kolejne zielone dupsko trzasnęlo i to z hukiem.

Skoro KAZDY to dlaczego tak wielu graczy doceniło ten tytuł w tym wielu hardkorowych fanów, którzy zjedli zeby na takich grach, w przeciwieństwie do dzieciaków, którzy w 2021 nadrabiają Viva Piniate :)

Opublikowano
22 minuty temu, izon napisał:

No jak widać nie w gry, które w większości ograsz na starym Xboxie albo laptopie :)

No ale.mam też odrzutowiec w domu wiec resztę ogrywam, wybacz ale astrobot i demon to nie moja bajka wiec...tak jak by ich nie było, no ale próbuj dalej moze jak wyjdzie w koncu coś porządnego, chyba, że dla ciebie to gry to coś porządnego...

Opublikowano
31 minut temu, Soul napisał:

Izon ten w same nowości gra 

20210409_214228.jpg

Ten jak się sam zaorał, na liście świetne tytuły których Bocie na Xa możesz pomarzyć, Tlou2, Ratchet, Medievil, astro, Ghost, demony, spiderman a i concret genie jako ambitna i klimatyczna gra nie dla bota :D o wiele lepsza ta playlista niż Twoje tetrisy. Pamietam swoją drogą jak na Halloween dostaliśmy odnowionego Medievila a robaki zielone? Zgadnijcie - NIC :xboxssie: No serio upodlenie totalne

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
9 minut temu, Soul napisał:

No ale.mam też odrzutowiec w domu wiec resztę ogrywam, wybacz ale astrobot i demon to nie moja bajka wiec...tak jak by ich nie było, no ale próbuj dalej moze jak wyjdzie w koncu coś porządnego, chyba, że dla ciebie to gry to coś porządnego...

Ale ja nie próbuje botów przekonać do niczego bo to jak przekonywanie gejów, ze laski są fajne. Pewnej impotencji nie wyperswadujesz. Rozumiem, ze to nie Twoja bajka ale jak Soulsy i Astro to nie są porządne gry  w swoich kategoriach to ja nie mam pytań.

Edytowane przez izon

Opublikowano
13 minut temu, Soul napisał:

Ano nie Twoja bajka bo demony w pizde na pierwszym mobku a w astro za trudna bo jednak trzeba czasem wciskać ten X a nie biec na autopilocie jak w grach na Xa :D No ja rozumiem dlaczego zostawili kolorowe przyciski na padzie od XSX, wiecie? Żeby boty miały łatwiej wciskać przyciski ze skojarzonym kolorem jak kurwa małpy jakieś z cyrku.

BAD63099-FF71-4AD5-B7B1-C1D808DB9BA9.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Kolejny przykład wiecie że MS w nowej konsoli XSX ma „SPECJALNY” przycisk do parowania pada z konsolą? Serio oddzielny gdzie w instrukcji jest napisane jak sparować jedno z drugim, No mówię że cyrk z tą konsolą niezły (i żeby ten przycisk był wielofunkcyjny jak chociażby USB w PS5 a gdzie tam, tylko do pada takiego pryszcza wyjebali)

F0FB5574-B287-4973-9F10-6DE1394DDD17.png

3E9B695C-206E-4FB3-A622-9B392395432A.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Niech ci whisker zrobia specjalny przycisk na łbie do odpalenia mózgu, to może coś zakumasz

Opublikowano
1 godzinę temu, Soul napisał:

No ale.mam też odrzutowiec w domu wiec resztę ogrywam, wybacz ale astrobot i demon to nie moja bajka

Tu rozmawiamy o nextgenach a nie retrokonsolach (retro odrzutowce sa w innym dziale) Dla was to żaden nextgen bo i tak niczym sie nie mozecie pochwalic i zaprezentowac teraflanki. Haha. 

No Kuźwa nie osmieszajcie sie. 

Godnosci troche. 

Edytowane przez sajmon34

Opublikowano

@Whisker GtSport wyjaśnione przez FM7. Driveclub wyjaśniony. Czas na powrót do wojowania padami?

Wrzuć lepiej pare screenów z gameplayu Deamons Souls, pośmiejemy sie.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
1 minutę temu, PIOTR8642 napisał:

@Whisker GtSport wyjaśnione przez FM7. Driveclub wyjaśniony. Czas na powrót do wojowania padami.

Kuzwa tu rozmawiamy o grach na ps 5 vs x series a nie o retrograch i retrokonsolach. Sa od tego odpowiednie dzialy. 

Na ta chwile to wyglada tak ze x series nie ma ani jednej gry nextgenowej wiec zmiencie dzial na retrogranie a nie tu smietnik robicie.. 

Cos wyjdzie wartego uwagi na iksa to wojenka moze byc. Teraz nie ma sensu. 

Opublikowano

Za kazdym razem jak wejde do tego temu, to w ostatnio przegladajacych jest ten gnom ogrodowy lisciu. Czasu na gry nie ma, ale pisanie bzdur deuga praca.

Opublikowano
1 godzinę temu, Whisker napisał:

Kolejny przykład wiecie że MS w nowej konsoli XSX ma „SPECJALNY” przycisk do parowania pada z konsolą? Serio oddzielny gdzie w instrukcji jest napisane jak sparować jedno z drugim, No mówię że cyrk z tą konsolą niezły (i żeby ten przycisk był wielofunkcyjny jak chociażby USB w PS5 a gdzie tam, tylko do pada takiego pryszcza wyjebali)

F0FB5574-B287-4973-9F10-6DE1394DDD17.png

3E9B695C-206E-4FB3-A622-9B392395432A.jpeg

Jak ty jesteś głupi ja pierdole XDDDDDDD

Ten przycisk służy do sparowania z wieloma urządzeniami, deklu. Wystarczy go kliknąć i pad przełączy się z konsoli na PC, tablet czy smartfon.  Pad  pamięta kilka urządzeń a tym guzikiem zmieniasz je w locie. 

Opublikowano

Demony to były fajne na ps3 teraz from zrobiło takie sekiro, które ogrywam i które jest w Huk miodniejsze od tego symulatora rycerza, który był fajny jakieś 11 lat temu. 

Takze klapersy dalej siedzia dwie generacje temu i jaraja mechanika, która była modna w tamtych czasach, gratuluje zacofania :)

I kolejny astrobot gra, która ma za zadanie zaprezentować mozliwosci dualBesSensa, pada, który się rozpada od patrzenia z baterią, która tak długo trzyma, że klapy postanowiły kupić drugiego pada, że by nie czekać aż pierwszy się naladuje.

Jeszcze lisciu, który wkleja listę gier w które grałem a sam jest na etapie siedzenia na kolanach ziomala i patrzenia jak ten ogrywa god of wara. A najlepsze jest to, że człowiek pisze, że ogólnie i tak niema w co grać  na obu konsolach i zdziwiony moja lista gier :reggie: no czego się tam spodziewałeś jak od stycznia nic konkretnego nie wyszło? 

Edytowane przez Soul

Opublikowano
10 minut temu, Hubert249 napisał:

Jak ty jesteś głupi ja pierdole XDDDDDDD

Ten przycisk służy do sparowania z wieloma urządzeniami, deklu. Wystarczy go kliknąć i pad przełączy się z konsoli na PC, tablet czy smartfon. 

Ej, ja to szanuje takie rozwiązanie. 

Przydaje się i oszczędza mase czasu. 

Opublikowano
2 minuty temu, oFi napisał:

Ej, ja to szanuje takie rozwiązanie. 

Przydaje się i oszczędza mase czasu. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.