Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Przestaje mnie dziwić ta obecna niska cena gamepassa. Po prostu przez najbliższe lata chuja tam będzie po za retrosami tudzież gierkami z promek na steam. Nie mówię o Age Of Empire ale to jest gra dla konserow, a nie zielonych małpoludow..

Outsiders to to demko co wrzucili na gamepassa a zieloni się cieszą co najmniej jakby dostali nowe Halo?:rofl:

Edytowane przez izon

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
7 minut temu, izon napisał:

to to demko co wrzucili na gamepassa

Wy jesteście wersją demo graczy :reggie:

Opublikowano

Ja się nawet nie ciesze z tej porażki zielonych. Sam opłaciłem smyczpassa na 3 lata i myślałem, ze jakieś Fable to może wleci. No ale nic na pieca są fajne gierki to się zwróci, a router jak już jest to niech stoi, może wytre z kurzu jak posklejaja w końcu to Halo do poziomu gierki na chociaż 8.

dee jeszcze coś tam jęczy? No to dociskam buta na ryj, a nie sory robi to już Spencer :rofl:

Edytowane przez izon

Opublikowano

A co tam na PS5 ciekawego poza Astroboyem, Sucboyem i gównoboyem, czego jeszcze klapy nie ograliście od premiery? W Valhalli wbita z nudów platyna?

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Jim Ryan już klapy zdeptał jak robale. I jeszcze bierze za to kasę w nowym standardzie cenowym. Niesamowity związek :yao:

Opublikowano
22 minuty temu, aph napisał:

Nom, Paolo i dee to mega klapy xdddddd

Idz byc głupim gdzie indziej.

Przecież większość postów to najebany Whisker piszący post pod postem lub typ co obsermił pada piszący to samo na zmianę z izonem. No ale nie wymagam od klapów czegoś takiego jak łączenie faktów bo jeszcze się im mózgi przegrzeją. :) 

Opublikowano
18 godzin temu, Wojtas1986 napisał:

Co to boty majaczooą?

zielone wymazy , obesrane klaty , polukrowane pyski ?

Tam myślałem .

yebac zielona rasę!

Od Najmana nauczyłeś się pisać? XD 

Opublikowano

Co ja widzę, weekend a klapy siedzą w CW i liżą sobie jajka plusikami :dynia: ale co tu innego robic, wspaniały oddworld okazał się kupa która szkoda by było w Game Passie uruchomić, teraz czekanko na równie żółtego Returnala i wmawianie sobie ze ciagle trzymanie kutasa Ryana w dupie to nic takiego i na pewno dalej kocha, tylko inaczej.

Nawet mi was nie żal.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
2 godziny temu, izon napisał:

Przestaje mnie dziwić ta obecna niska cena gamepassa. Po prostu przez najbliższe lata chuja tam będzie po za retrosami tudzież gierkami z promek na steam. Nie mówię o Age Of Empire ale to jest gra dla konserow, a nie zielonych małpoludow..

Outsiders to to demko co wrzucili na gamepassa a zieloni się cieszą co najmniej jakby dostali nowe Halo?:rofl:

Właśnie skończyłem Outriders i dałbym je solidne 8/10. Nie rozumiem dlaczego piszesz o demie.  Fabuła jest dość długa a miejscówki bardzo różnorodne. Od gór i zimy przez las na pustynnych klimatach kończąc.  Na pewno nie miałem poczucia, że gra jest wybrakowana. 

Opublikowano

Słabe jednostki bez charakteru wychowane w piwnicy na Wowie i jakiejś tibi graja na sprzęcie bez tozsamosci wyrwanym z jakiegoś umownego ekosystemu :notbad: czy może być gorzej? Tak, najbliższe gry w 2025 :xboss: 

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Kiedy na PS5 pojawią sie jakieś killery graficzne pokazujące nextgen, bo póki co XSX graficznie króluje ze swoim Hivebusters i FH4.

Opublikowano

Siara z tym xboxem w nowej generacji. Nowych gier nie ma. Halo może będzie dobre a może nie bo ostatni blamaż i przełożenie premiery nie wrócy sukcesu. Granie tylko we wsteczną. Kupienie bethesdy gdzie jedyny exclusiv z tej stajni to ex na playstation. Boty czekają na MLB - oczywiście od sony. Do tego jaranko graniem w gre której ścigasz się kanapami i innymi z ostatnich 2 dekad. Moc xsx miała zaorać a czasem jest 1 fps więcej albo 2 piksele więcej żeby kutasa spencera lepiej widzieć. 

I jeszcze można by powiedzieć że "no trudno, jest kilka potknięć, okres więku dziecięcego" ale kurwa że ktoś tego broni? Że uważa to ze dobry wybór? Że zapierdala po to jak z wrocka do warszawy? No chore typy, chore. :obama:

Opublikowano

Te piwniczaki bez charakteru nawet nie prostestuja, że nie ma gier bo to nie leży w ich naturze. Cyk donosik a potem pocałunek w rękę spencera i czekanie do 2025 aż król spełni obietnice:xboss: 

Opublikowano
22 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

bo póki co XSX graficznie króluje ze swoim Hivebusters i FH4.

A to nie są gry z poprzedniej generacji czasem? Każdy kto chciał, dawno ograł. To na uj w ogóle ten XSX, skoro nie ma nawet swoich gier dla których, no, kupuje się konsole?

Próbuję sobie wyobrazić to, jak po premierze PS2 ktoś chwali nową konsolę, że ma takie świetne gry jak Tekken 3, Gran Turismo 2, czy Metal Gear Solid. Przecież na giełdzie jakby ktoś tak wypalił, to by się cała hala śmiała do rozpuku przez dobre kilka minut.

A boty? Wstydu i godności nie mają za grosz widocznie ;)

Opublikowano
1 minutę temu, Mendrek napisał:

A to nie są gry z poprzedniej generacji czasem?

To uczucie, gdy gry na XSX z poprzedniej generacji rozjebują graficznie najnowsze hity wydane na PS5...bezcenne.

Opublikowano
4 minuty temu, Mendrek napisał:

A to nie są gry z poprzedniej generacji czasem? Każdy kto chciał, dawno ograł. To na uj w ogóle ten XSX, skoro nie ma nawet swoich gier dla których, no, kupuje się konsole?

Próbuję sobie wyobrazić to, jak po premierze PS2 ktoś chwali nową konsolę, że ma takie świetne gry jak Tekken 3, Gran Turismo 2, czy Metal Gear Solid. Przecież na giełdzie jakby ktoś tak wypalił, to by się cała hala śmiała do rozpuku przez dobre kilka minut.

Powiedz to swoim kolegom którzy wymieniają spider-mana, sackboya i oddworlda z PS4 oraz demons souls z ps3. xD

Opublikowano

To nazywanie DSR "demonsami z ps3" zawsze śmieszy i utwierdza w przekonaniu z jakim poziomem inteligencji u zielonych mamy do czynienia. 

Opublikowano

Prawda jest taka, że posucha jest ogromna jak nigdy. Nie przypominam sobie generacji kiedy gracze psy podczas cieczki oczekiwali premiery każdego tytułu i lecieli po to do sklepu. Był wybór. Teraz nie ma. Klapy wyczekują premiery Abe, Keny, Returnala a potem lecą po gierkę bo nie ma nic innego do wyboru. W obozie zielonych jeszcze gorzej bo tam nawet nie ma na co czekać ale jest zaś Gamepass więc można gierkę sprawdzić za grosze. 

No lipa panowie, lipa. 

Opublikowano

Debilem to trzeba być żeby mówić ze to są dwie różne gry xD

Opublikowano

Szkoda, że xbox nie potrafi zmienić słabych jednostek w godnych podania ręki ludzi :( gdyby Michał Boni grał na konsoli to dam sobie rękę uciąć, że byłby to xbox.

Opublikowano

Klapy jedyny kontakt z nową generacją miały grając w konspiracji na XSX. Reszta to ich tradycyjne halucynacje i odloty, wzmocnione kolejnymi potężnymi kopniakami od Jima Chlora. 

Nawet najwierniejszy pies po kolejnym kopniaku od złego pana da nogę. A niewolnicy marki wciąż wracają po więcej. Czy tym ludziom trzeba współczuć? Trzeba. Czy tych ludzi można traktować poważnie? Nie można. 

Opublikowano

Tak jak pisze exact. To że grafika jest nowa nie czyni z demonsów nowej gry, nawet jeśli klapy usilnie próbują sobie wmówić że tak jest.

a posucha w giereczkowie? może klapy mają, ja nie wiem w co ręce włożyć :banderas:

Opublikowano

Debilem trzeba być żeby twierdzić że te gry są takie same. Zwłaszcza że co niektórzy mają opinie tylko z YT:)

Sracie się o grafike w grach od tysiąca stron. Porównujecie forze z innymi ścigałkami pisząc że graficznie rozpierdala. Rzucacie screeny z gearsów twierdząc ze graficznie nie ma konkurencji. Ale jak się pojawia gra która GRAFICZNIE wygląda nextgenowo to "gierka z ps3". Bo z ps3. 

Proponuje przstać już pierdolić o tych demonsach - tobie wowiarzu:) i tobie .... .... .... .... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.