Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Nie szukałem tych porównań ale faktycznie lipa ze mocniejsza konsola wypada słabiej w grach crossgen. 2 tygodnie mijają we wtorek wiec zawsze można jeszcze Xboxa oddać do sklepu. 

taki joke bezbeczny..,

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
9 minut temu, YETI napisał:

Masz
3a388d461a93b9c64d4d396005fe339b.jpg

jeszcze rozdzielczość, czyli cos co bardziej obciąża sprzęt

poza tym fajne porównanie, 13 klatek róznicy spowodowane akcją na xsx i jej brakiem w tym momencie na ps5, dawaj cały filmik a nie jeden kadr

eSU1c3q.png

Edytowane przez Gość

Opublikowano

CoD w obu konsolach działa w dynamicznym 4K, i to prawda że PS5 w trybie 120fpsów bez raytracingu wypada średnio o 3fpsy lepiej niż XSX

swoją drogą do jakiś czasów doszło żeby wojować trzema fpsami xd ale po yetim się więcej nie spodziewałm

Edytowane przez ASX

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

CoD w obu konsolach działa w dynamicznym 4K, i to prawda że PS5 w trybie 120fpsów bez raytracingu wypada średnio o 3fpsy lepiej niż XSX

300px-Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_st

a ty po której stronie jesteś :whyyy:

Opublikowano
1 minutę temu, krzysiekp392 napisał:

po stronie prawdy

Opublikowano

w cw :dafuq:

Y9oxqck.png

no to niezła propaganda robactwa :reggie:

Opublikowano
17 minut temu, YETI napisał:

Masz
3a388d461a93b9c64d4d396005fe339b.jpg

Vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. I wszystkie twoje porównania są do dupy

IMG_20201120_131700__01.jpg

Opublikowano
8 minut temu, krzysiekp392 napisał:

asax nie ogarnia cw

Opublikowano

prawda to że plejka nie potrafi vrr?

znalazłem to niezły półprodukt  :)

Edytowane przez messer88

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

stare gierki na xboksa? LOOOOOOL, nowa generacja i granie w starocie, bo dostały patcha graficznego pod nową generację za darmo xd

stare gierki w poprawionej graficzce na ps5 za 350 zł ? SHUT UP AND TAKE MY PIENIĄSZKI

Opublikowano

Yeti tak się spina, a wg profilu PSN to ostatnia gra w jaką grał to Rise of the Tomb Raider na  PS4

Jaka beka z tego typa

Nawet PS5 nie kupił, fan marki  :dog:

Typowe klaperstwo jest typowe. Rumakowanie na forum, poza forum piwko z kolegami

Opublikowano

ciężko będzie wybrać Klapa Roku 2020 w tegorocznym plebiscycie.

Murowany coroczny faworyt czyli Mendrek zawczasu opuścił tonący okręt, jakby już wcześniej podejrzewał co się święci. Tacy użytkownicy jak Yeti i Rozi stwarzają jakieś pozory że jara ich ten sprzęt, ale tak po prawdzie to mają wy(pipi)ane na kupowanie Sonki w dniu premiery. Przez pewien moment wydawało się że Liściu ma jakieś szanse, ale to inny człowiek odkąd zasmakował dobroci Gamepassa.

No ciężko ciężko, może Wiolku (ale nie wiem czy kupił bydleciątko) albo Schabek?

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Ja myślę że w ciągu ostatniego miesiąca na to wyróżnienie zasłużył @schabek. Nie jest też jak rozi teoretykiem bez konsoli a widać wieży w niebieskich do końca i konsole już ma. 

Opublikowano

Klap roku? Listunio bez dwóch zdań. Trzymał tę łajbę na powierzchni, walczył dzielnie, wymyślił nawet nazwę dla obecnej edycji CW, a ostatecznie wylądował z dwoma next-genami pod TV-kiem. Dla mnie boss bossów, bezkonkurencyjny.

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Klap roku? Listunio bez dwóch zdań. Trzymał tę łajbę na powierzchni, walczył dzielnie, wymyślił nawet nazwę dla obecnej edycji CW, a ostatecznie wylądował z dwoma next-genami pod TV-kiem. Dla mnie boss bossów, bezkonkurencyjny.

Dodam jeszcze ze hasło „ co Sonka to Sonka” tez jest mojego autorstwa. Często tutaj stosowane:kaz:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

zapamiętajcie nazwę na kolejne cw autorstwa Roziego: "stać mnie, więc kupuję"

Opublikowano

ups, nie doczytałem

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Nie no, Liściu respect. Walczył dzielnie jako jedyny w obozie niebieskich z nawałnicą botów, po czym jak przejrzał na oczy, to z honorem przyjął XSX pod swoje strzechy w dniu premiery i jest jednym z nielicznych userów, co ma oba nextgeny i z obu jest zadowolony.

Opublikowano

Temat 11letniej gry zaczyna dostarczać klapy przejść przez most w 1-2 nawet nie potrafią 

Opublikowano

To fanek, ale on jest niezbyt rozgarnięty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.