Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

tak jak myslalem, ucieczka w kraine gdzie każda gra sony jest zła:xboss: typowe zielone karaluchy:ragus: ten strach, że sony się rozkręca i strzela gierkami to miód na moje serce:banderas: jezu ale ten returnal, rachet i horizon was zayebio przegrywy bez charakteru:banderas: a to dopiero początek przegrywy. Małe projekty jak kena to tylko dodatek gdzie małe gónwa od ms to wasz główna amunicja xd

Edytowane przez PanKamil

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Prędzej czy później każda z tych gier wyląduje na PC. Model Sony jest zwyczajnie nieopłacalny w utrzymaniu stąd te przymiłki do XGP (The Show), PC (Days Gone, Horizon, Death Stranding) czy mobilek. Teraz jeszcze Sony chce odpowiedzi na XGP, wsparcie PS4 przez najbliższe 4 lata (ale była beka jak Xbox miał mieć tak przez 2 lata).

No dobrze, że Sony wychodzi już z mentalnego średniowiecza, jest jeszcze szansa, że nie zeszmacą się totalnie w oczach graczy HC.

Opublikowano

czujecie jak trzeba miec nayebane w bani aby negowac horizon fw w 2021 a strzelac forza horizon w 2021:dynia: takie cuda tylko w tych styranych brakiem gier od 10 lat mózgach :banderas: jakie to smutne, że sony w ciezkich czasach restrukturyzacji gdzie mają zerowy pr gniecie gierkami xboxa :dynia: zapomniałem jeszcze deathloop i tokyo ghostwire od beci. Zielone karakany w tej sytuacji by jeszcze strzelały fajnalem xvi ale niebiescy to ludzie z charakterem i nie bede sie uciekac do taktyki zielonych z fable czy hellblade :xboss:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

17 dni Xczepaki i Returnal wchodzi na salony. Mam nadzieje, że tam będzie jakiś zielony karaluch do ostrzelenia. Chociaż raczej taki malutki, ale to nie problem w 4k i 60 będzie się rzucał ostro w oczy.

Opublikowano

najlepsze jest to, że każdy shooter będzie o wiele bardziej grywalny dzięki soczystemu strzelaniu poprzez wsparcie dualsense:banderas: zielone karakany czeka pare lat shooterów bez tego soczystego gunplayu:banderas: teraz autentycznie zrobiło mi się szkoda tych popapranców.

Opublikowano

Jaranko DualSensem? Wciąż nie przestaje śmieszyć, no ale jak tatusiek w dupie był gówno widział to skąd on ma o czymkolwiek wiedzieć? XDD

4 minuty temu, Czoperrr napisał:

Podobno Deathloop ma być w GP na PC day one bo to tylko console time exclusive xd

Nie zdziwiłym się. Elegancko się ogra, MS znów dostarcza.

Opublikowano

Śmiesznie to brzmi z postów człowieka bez charakteru który dualsense widzial na you tube :dynia:  czujecie? Typ co nie miał dualsense w rękach i tylko sobie wyobraża jak to działa mówi typowi co gra na nim codziennie,  że nie ma o tym pojecia i gowno widzial :dynia: przecie to tylko zielony przegrywa może to wymyślić. W takim control czuć każdy ktok dzięki niesamowitym wibracja a samo strzelanie wciąga jak popyerdolone:obama: współczuję, że przegrywa muszą grac na tym zabawkowym gonwie na baterie co się rozlatuje w dłoniach a technicznie jest w 2005 roku:notbad:

Opublikowano

Grałem na nim wystarczająco, żeby wiedzieć, że to kolejny prank z serii Dual, od lat niezmiennie nawijany przez Sony. Jako ciekawostka od czasu do czasu czemu nie, ale jak mówimy o core'owym graniu to bądźmy poważni. :reggie: 

edit: a o ten szpagat mógłbyś już przestać płakać bo pizda pękła ci jak przy temacie GoWa 2018. Wielki, twardy facet z jajami który płacze, bo ktoś mu bana dał na forumku dla dzieci. XDDDDDDDDDDD

Opublikowano

niestety chłopcze ale w dopie byłeś i gonwo widziales co bys nie napisał i wymyslił w tej małej główce:xboss: mogę tu codziennie wstawiac foto jak korzystam z tego padziocha i wiem o nim wszystko w przeciwienstwie do teoretykow. Wbijcie sobie do głowy zielone karakany, że czeka was cała generacja płaskiego strzelania bez żadnych odczuć i to się nie zmieni aż ms nie skopiuje tego genialnego pomysłu:banderas: 

PS na banik mam wywalone bo nawet jeśli mnie tu nie będzie to nie mam dużo do stracenia oprócz gnębienia zielonego fanbojstwa co odleciało w kosmos zapominając gdzie w growej hierarchi jest ich miejsce. Po prostu zwalczanie innych poprzez takie krzywe zagrywki to pokaz niemocy, desperacji i braku charakteru a widocznie nie cofniesz się przed niczym aby nie musieć już czytać prawdy o konsolowym świecie i zrobić sobie komfortowe gniazdko gdzie można odpływać w kraine marzeń klepiąc się po pleckach z zieloną "społecznością":bye:

Opublikowano

PanKamil to jednak jest gość, wierzy na 100% w tego Horizona, choć jedynkę przekładali parę razy a tu wciąż nie wiele pokazali, oczywiście, że jest szansa, że wyjdzie ale taka sam jak, że nie wyjdzie.

Co do Forzy to jak zwykle trzeba jegomościa, który przecież wszystko wie najlepiej znowu dokształcać, otóż, FH4 ma już prawie 3lata, zawsze nową Forzę oficjalnie zapowiadają w czerwcu a wychodzi w październiku i tak już od lat, no ale dla niego do rzecz nie do pomyślenia. 

:yao:

Opublikowano
7 minut temu, PanKamil napisał:

PS na banik mam wywalone bo nawet jeśli mnie tu nie będzie to nie mam dużo do stracenia oprócz gnębienia zielonego fanbojstwa co odleciało w kosmos zapominając gdzie w growej hierarchi jest ich miejsce. Po prostu zwalczanie innych poprzez takie krzywe zagrywki to pokaz niemocy, desperacji i braku charakteru a widocznie nie cofniesz się przed niczym aby nie musieć już czytać prawdy o konsolowym świecie i zrobić sobie komfortowe gniazdko gdzie można odpływać w kraine marzeń klepiąc się po pleckach z zieloną "społecznością":bye:

Ku,rwa milan dziećmi się zajmi, a nie mi żale na forum wylewasz i jakieś projekcie uskuteczniasz.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Ku,rwa milan dziećmi się zajmi, a nie mi żale na forum wylewasz. 

Weź lepiej odpakuj makowca i raportuj, że jestem ac milan :ragus:Pamiętaj, że kłamstwo powtarzane 1000 razy staje się prawdą więc 1000 raporcików to dla takiego wprawionego w donosach wygi to nie problem?:xboss:

7 minut temu, Soul napisał:

PanKamil to jednak jest gość, wierzy na 100% w tego Horizona, choć jedynkę przekładali parę razy a tu wciąż nie wiele pokazali, oczywiście, że jest szansa, że wyjdzie ale taka sam jak, że nie wyjdzie.

Co do Forzy to jak zwykle trzeba jegomościa, który przecież wszystko wie najlepiej znowu dokształcać, otóż, FH4 ma już prawie 3lata, zawsze nową Forzę oficjalnie zapowiadają w czerwcu a wychodzi w październiku i tak już od lat, no ale dla niego do rzecz nie do pomyślenia. 

:yao:

ok tylko jak horizon wyjdzie w 2021 to nie zapomnij grzecznie przeprosić i powiedzieć, że PanKamil ma znowu racje:xboss: ja się trzymam oficjalnych dat a ty wyimaginowanych gier które nie są zapowiedziane :potter: 

Opublikowano

Ale za co mam przepraszać, skoro cały czas piszę, że może wyjdzie a może i nie wyjdzie, daje 50 na 50.

A co będzie jak Forza wyjdzie w tym roku czy PanKamil ma jakaś pokorę w sobie?

Ciekawe co będzie jak Horizon nie wyjdzie a Forza wyjdzie xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano
1 minutę temu, Soul napisał:

Ale za co mam przepraszać, skoro cały czas piszę, że może wyjdzie a może i nie wyjdzie, daje 50 na 50.

A co będzie jak Forza wyjdzie w tym roku czy PanKamil ma jakaś pokorę w sobie?

Ciekawe co będzie jak Horizon nie wyjdzie a Forza wyjdzie xD

Jak zapowiedzą fh oficjalnie na 2021 to wtedy też powiem, że wyjdzie w tym roku. Zielone fanbosjstwo już ma taki mętlik w głowie, że samo sobie zapowiada gry a inne odwołuje :dynia:

Opublikowano

Wow to nie hardkorgaming tylko uzależnienie, a często i choroba społeczna. Paolo forum Cię uratuje!

Opublikowano

W przypadku klapersów można mówić tylko o gamingu urojonym. Obecnie konsola PS5 nie ma nic więcej do zaoferowania :xboss:

Opublikowano
29 minut temu, PanKamil napisał:

Jak zapowiedzą fh oficjalnie na 2021 to wtedy też powiem, że wyjdzie w tym roku. Zielone fanbosjstwo już ma taki mętlik w głowie, że samo sobie zapowiada gry a inne odwołuje :dynia:

To się nazywa przypuszczenia i domysły, które są popartymi wcześniejszymi zdarzeniami, które miały miejsce, to nie wróżenie z fusów. 

Analiza tak zwana. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano
16 minut temu, izon napisał:

Wow to nie hardkorgaming tylko uzależnienie, a często i choroba społeczna. Paolo forum Cię uratuje!

jak platynowanie gier

Opublikowano
12 minut temu, Soul napisał:

To się nazywa przypuszczenia i domysły, które są popartymi wcześniejszymi zdarzeniami, które miały miejsce, to nie wróżenie z fusów. 

Analiza tak zwana. 

Twoja analiza i łączenie faktów kończy się na "xbox król". Prawdziwe analizy zostaw ludziom którzy myślą logicznie bo znowu będzie zaorany jak z halo i otwartym światem:dynia: Oranie Ciebie jest tak proste, że aż już nudne się zrobiło.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
47 minut temu, Soul napisał:

Analiza tak zwana. 

Analizując te przypuszczenia i domysły, które są poparte wcześniejszymi wydarzeniami -ps5 znowu wygra generację pod kątem sprzedaży i jakości/ilości dostarczonych tyttułów na wyłączność a xbox zostanie z gamepassem i 3 grami na krzyż wartymi uwagi.

Opublikowano
35 minut temu, PanKamil napisał:

Twoja analiza i łączenie faktów kończy się na "xbox król". Prawdziwe analizy zostaw ludziom którzy myślą logicznie bo znowu będzie zaorany jak z halo i otwartym światem:dynia: Oranie Ciebie jest tak proste, że aż już nudne się zrobiło.

W momencie tamtej rozmowie sami twórcy zakładali, że gra będzie  open world, dopiero w momencie zrzucenia nowych screenów i nowego info oznajmili, że gra jednak nie będzie full open world.  

HALO INFINITE Will Be an Open-World Spiritual Reboot

https://nerdist.com/article/halo-infinite-open-world-reboot-xbox-series-x-interview/

Także kamil jak ty kogoś zaorasz to normlanie klękajcie narody, szkoda, że to wszystko to tylko urojenia przed monitorem w domu:reggie:

Najlepsze jest to, że jakbyś śledził historię i myślał logicznie to miał byś podobne wnioski na temat ewentualnego wydania nowego Horizona w tym roku no ale czego ja wymagam. 

9 minut temu, Jakim napisał:

Analizując te przypuszczenia i domysły, które są poparte wcześniejszymi wydarzeniami -ps5 znowu wygra generację pod kątem sprzedaży i jakości/ilości dostarczonych tyttułów na wyłączność a xbox zostanie z gamepassem i 3 grami na krzyż wartymi uwagi.

Ziomal ale co innego analizować wyjście nowej Forzy w tym roku a co innego płynąć w taki sposób jak ty to zrobiłeś powyżej xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.