Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, eX4cT_PL napisał:

Pomyśleć ze TLOU 2 mogła być naprawdę fajna gra, jedynkę wspominam bardzo dobrze, gra wybitna.

O kurcze, taki downgorad? Zadnie to podzielają również ludzie z forum którzy mają podobny gust do mojego. Szkoda, bo tez jedynkę uważam za grę wybitną. Był potencjał na dzieło wiekopomne, a tak klops. :/ 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Wogóle przejebane siedzieć na forum wiele lat i jechać po grze które to forum wybrało jako GOTY. Niektórzy to chyba powinni nowego miejsca dla siebe w sieci poszukać. 

Opublikowano

Przecież to niczego nie dowodzi, na forum jest duzo Januszow takich jak Ty.

Opublikowano

Panie chopper przyznaj sie pan że wesker zaproponował jakieś przedterminowe szczepienia w swojej karetce bo to jest az niemozliwe!!?jak można tak z dnia na dzień zmienić front??na śląsku gadamy na takich przeciep a 20 stron temu szydera z lgbt2 teraz tlou2 mesjasz roślinności a mógł ci ten Helmut bardziej obtrzaskac ta konsole to byś się bardziej nauczył szacunku do marki ale nie bo zachciało się płyt cd pełna nienasycona dupa jakby gp nie wystarczył a gier jest na lata! Ale jeszcze cewki zapłaczą jak pan hideo dołączy do gamepassa wtedy się wszyscy przeciepniecie na zieloną stronę mocy a ja się z was niebieskie kurwy będę smialba póki co trzeba was j..r...i na was zarabiać żeście są takie głupie że dajecie 350 zł na remastery będzie wam jin Ryan odbierał smak życia rrozumiecie to. A wy zieloni bracia którzy zescie nagłaśniali akcje na twitterze tego Judasza Czopera dziękuje ale nie warto było nie warto było tego robic a o naklejce upsowskiej możesz zapomnić już pan ukrainczyk anton z infolini o to zadba!!

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Wogóle przejebane siedzieć na forum wiele lat i jechać po grze które to forum wybrało jako GOTY. Niektórzy to chyba powinni nowego miejsca dla siebe w sieci poszukać. 

Forum wybrało za GOTY. Niesamowity wyznacznik. :pawel: 

Opublikowano
2 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Przecież to niczego nie dowodzi, na forum jest duzo Januszow takich jak Ty.

Żeby cie ci janusze na tym forum w ignora nie wyebali - bedziesz gadal sam ze sobą. 

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Wieczór z grą roku 2020. Coś pięknego, takiej roślinności nie ma w żadnej inne grze, no może w U4 albo Days Gone. 

A w zielonym szambie co? Analiza plotek i przecieków na Twitterze? Może łaskawie jakiś okruch spadnie ze stołu pańskiego niebieskiego? :kaz:

IMG_20210415_211133.jpg

To po niego chuja grosz w team hospital, na Xbox albo pc. Podrabianiec

16185186746463526158413890992231.jpg

Opublikowano

To moja kobita gra na lapku z biedry. Xbox leży w kartonie i czeka na etykietę albo młotek na swoim głupim ryju. Gang tureckich zwyroli splamił jego honor i nie mogę już na niego patrzeć w takim stanie. 

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Spencer za srebrniki sprzedał tożsamość xboxa i spuściznę po x360:xboss: Teraz trzyma na smyczy swoje psy co z pringelsow zajanuszowaly kody do 2023 ale nie smrody:potter: najbliższe gierki 2025 i pamiętajcie o tym za każdym razem kiedy bierzecie w ręce tego gownoodpada:xboss:returnal, rachet, Kena, horizon fw zapierdol tego zielonego xszrota a później już wjadą najgrubsze kalibry od nadstudiow jak naughty dog czy Santa Monica i kwestia botowska zostanie wyjaśniona już raz na zawsze:banderas: będziecie jeszcze tego szmelca wspominać z łezką w oku jak Spencer skonczy na smarfonikach niczym candy crush:xboxssie:

Opublikowano
18 minut temu, benito82pl napisał:

To po niego chuja grosz w team hospital, na Xbox albo pc. Podrabianiec

16185186746463526158413890992231.jpg

28 minut temu, Popi napisał:

Panie chopper przyznaj sie pan że wesker zaproponował jakieś przedterminowe szczepienia w swojej karetce bo to jest az niemozliwe!!?jak można tak z dnia na dzień zmienić front??na śląsku gadamy na takich przeciep a 20 stron temu szydera z lgbt2 teraz tlou2 mesjasz roślinności a mógł ci ten Helmut bardziej obtrzaskac ta konsole to byś się bardziej nauczył szacunku do marki ale nie bo zachciało się płyt cd pełna nienasycona dupa jakby gp nie wystarczył a gier jest na lata! Ale jeszcze cewki zapłaczą jak pan hideo dołączy do gamepassa wtedy się wszyscy przeciepniecie na zieloną stronę mocy a ja się z was niebieskie kurwy będę smialba póki co trzeba was j..r...i na was zarabiać żeście są takie głupie że dajecie 350 zł na remastery będzie wam jin Ryan odbierał smak życia rrozumiecie to. A wy zieloni bracia którzy zescie nagłaśniali akcje na twitterze tego Judasza Czopera dziękuje ale nie warto było nie warto było tego robic a o naklejce upsowskiej możesz zapomnić już pan ukrainczyk anton z infolini o to zadba!!

XDDDDDDDDDDDDDDDDD

12e5b7da-73ea-4b14-85e6-18ab938fabce

Chlopaki microsofciaki wciagac na dupe swieze gacie i jutro tez jest dzien!!!!!! Moze zwieracze ktore dzisiaj was zawiodly jutro dadza rade!!!!

Opublikowano

schabek:

8 minut temu, schabek napisał:

Moze zwieracze ktore dzisiaj was zawiodly jutro dadza rade!!!!

also schabek:

4 godziny temu, schabek napisał:

Jestesmy na etapie waszej sraczki i wachania sobie nawzajem odbytow i lizania jaj przez uzytkownikow daddy i inch przez plotke, ktora jakies randomowe pajace wrzucaja na tt a te dwa pojeby to linkuja ze swoim NO NO, PAN KURWA JOHN JACKSON CO MA 34 SUBY SIE NIE MYLI ON ZAWSZE MIAL DOBRE L E A K I CO O TYM MYSLICIE? XDDDDDDDD

Myslismy ze kupiliscie awaryjna kurwe bez gier i przyszlosci dlatego szlajacie sie po twitterze i w nadziei ze cos wam skapnie z japonskiego stolu podstawiacie swoj ryj ale kapnie z niego narazie tylko gowno pokroju mlb :yao: towarzystwo wzajemnej kompromitacji, ha tfu

encyklopedyczne pęknięcie dupy, aż w Trójmieście słyszałem

trzymaj się tam mordko i ciesz się póki sonka istnieje, bo w nastęnej generacji będzie już tylko wydawcą :lapka: pozdrawiam serdecznie!

Opublikowano

Oni chyba są przyzwyczajeni do oczekiwania, kolejny strzał i to po północy ;) , No cóż odpalamy niebawem VILLAGE 

Opublikowano

aaaa zieeeeew....Co za noc z PS5 ehhhh cudowna. Potem miałem sen, a raczej koszmar. Śniło mi się, że kupiłem po roku XSX, a tam dalej nie ma gier i nawet żadnej nowej Forzy. Na szczęście to tylko koszmar.

Opublikowano

No proszę, Outriders to niezła niespodzianka. Chyba nikt się nie spodziewał takich wyników, ba ja sam nie wierzyłem w ten tytuł, ale musze przyznać że gram teraz w game passie i bawie się całkiem ok 

Opublikowano

Wyjaśnijmy logikę klapersów:

Outriders na PS5: sztosik, brawo sony, bierzcie moje 289 PLN

Outriders w GP: co za badziew, kijem bym nie dotknął, za darmo nie ma grania

Tak, klapy maja nierówno pod deklem :xboss:

Opublikowano

Wyjaśnijmy logikę bociarzy:

Outriders na ps5: nie dam za ten syf złamanego grosza, nie dałbym nawet 1 PLNa, czym te klapy się jarajo?

Outriders w GP XsX: :banderas:Spencer krulu złoty, :nakolana: + :xboxssie:, co za tytuł:obama:, wspaniały loot shooter

Tak boty, tanio to pała stoi. 

No i mam tipa dla was: blado - żółty ser gouda w biedronce to nie żółty ser tylko produkt seropodobny, nie róbcie z nim kanapek swoim kobietom

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
42 minuty temu, LiŚciu napisał:

Wyjaśnijmy logikę bociarzy:

Outriders na ps5: nie dam za ten syf złamanego grosza, nie dałbym nawet 1 PLNa, czym te klapy się jarajo?

Outriders w GP XsX: :banderas:Spencer krulu złoty, :nakolana: + :xboxssie:, co za tytuł:obama:, wspaniały loot shooter

Tak boty, tanio to pała stoi. 

No i mam tipa dla was: blado - żółty ser gouda w biedronce to nie żółty ser tylko produkt seropodobny, nie róbcie z nim kanapek swoim kobietom

Takie życie bota, że gra w gry w które jak to określają "normalnie bym nie zagrał ale zagram":xboxssie:czujecie grac w gierki w które nie chcecie grac:xboxssie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.