Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ale dzięki temu można poszerzyć horyzonty i przekonać się, że jakiś tytuł jednak jest warty uwagi i dobrze się gra? Ja np. nie kupiłbym outriders, a że wyszedł w pasie, zagrałem i okazało się całkiem fajną grą. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
23 minuty temu, PanKamil napisał:

Takie życie bota, że gra w gry w które jak to określają "normalnie bym nie zagrał ale zagram":xboxssie:czujecie grac w gierki w które nie chcecie grac:xboxssie:

Nigdy tego nie pojmę i tracić życiowy czas na takie gówna bo za darmo, ciekawe czy śnią im się po nocach Verbatimy

1 minutę temu, creatinfreak napisał:

Ale dzięki temu można poszerzyć horyzonty i przekonać się, że jakiś tytuł jednak jest warty uwagi i dobrze się gra? Ja np. nie kupiłbym outriders, a że wyszedł w pasie, zagrałem i okazało się całkiem fajną grą. 

Od tego mamy plusa który jest dla nas dodatkiem a nie główną opcją konsoli jak u Was

Opublikowano

Piątek, zimno, deszcz za oknem. Depresja, tęsknie za moim next genem. Niby mam go w domu, lecz w kartonie zbrukany leży, niepełnosprawny. Nie chcę. Chcę znów poczuć ten pieprz, tą magię. :smutas:

Opublikowano

Musisz uzbroić się w cierpliwość, za bardzo wyboru i tak nie ma bo jedynym nextgenem na rynku jest Xbox Series X.

Opublikowano

Spojrz Czoperrr na posty klapów i wyobraź sobie, że jesteś w jednym obozie z typami pokroju liscia whiskera i kamilka. Mi by od razu się humor poprawił, to juz wole zdechłego XSX :shieeet:

Opublikowano

Jak mozna zapomnieć o spermatello :dafuq:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

DonatelloPizza4Sery to alter i ignoruje tego pętaka

Opublikowano
5 minut temu, dee napisał:

DonatelloPizza4Sery to alter i ignoruje tego pętaka

Troche słaba psycha żeby ignorować kogoś przez CW. 

Opublikowano
1 minutę temu, suteq napisał:

No chyba nie spodziewałeś sie po nich  że to chłopy idące przez zycie z podniesioną głową:)

Opublikowano

lisciu ma tak mocną psychę, że wrzucił do ignora, a potem usunął. Chyba jest we mnie zakochany.

Opublikowano

Postanowiłem ćwiczyć mięsnie brzucha czytając twoje śmieszne posty:)

Opublikowano
26 minut temu, suteq napisał:

"Ignoruję" w sensie zlewam jego twórczość, traktuje jak powietrzę, lekceważę, nie "ignoruję" w sensie uzywam opcji forumowej "ignoruj". Szanujmy się :xboss:

Opublikowano

Jedno i to samo. Doncwello w ignorze razem z dwoma alterami milana. Btw. mocny bezbek.

Opublikowano

Mały ruch dziś na forum oznacza, że w końcu żeście się kurwa wzięli za granie 

Spoiler

Albo za chlanie jak Whisker po ciężkim tygodniu na sygnale

Opublikowano

żadnego grania dziś. Obejrzałem ostatnie 5 odcinków breaking bad, a teraz podcasty xboxowe :xboss:

Opublikowano

Czy boty zeżrą byle gowno ? Proszę o merytoryczne odpowiedzi .

To ważne !

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Mały ruch dziś na forum oznacza, że w końcu żeście się kurwa wzięli za granie 

Ukryj zawartość

Albo za chlanie jak Whisker po ciężkim tygodniu na sygnale

Ja dopiero w niedziele będę degustował :D akurat wjeżdża demo VILLAGE więc wypada (też sprawdź na PS4 ;) )

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 hour ago, Whisker said:

Ja dopiero w niedziele będę degustował :D akurat wjeżdża demo VILLAGE więc wypada (też sprawdź na PS4 ;) )

Nie gram w demko i nie oglądam żadnych materiałów, nie lubię sobie psuć zabawy :)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
4 godziny temu, 20inchDT napisał:

żadnego grania dziś. Obejrzałem ostatnie 5 odcinków breaking bad, a teraz podcasty xboxowe :xboss:

Wiadomka, że żadnego grania. Xbox w domu :kaz:

Opublikowano

Do późna grali w podcasty xboxowe. Są wymęczeni ilością zapowiedzi:xboxssie:

Opublikowano

Za to klapeusze jak zawsze mają problemy sami ze sobą

- dużo postów: CZY WY NIE GRACIE W GRY TYLKO CIĄGLE CW HAHA

- mało postów: O JAK ŚPIĄ PRZEGRYWY, NIKT NIE PISZE HAHAHA

Rada na sobotę: jeśli masz plejstejszon to weź rozbieg i leć do przodu, ściana sama cię znajdzie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.