Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
21 minut temu, schabek napisał:

Dostali szanse i wszystkie potrzebne narzedzia, wykorzystali ja tylko w polowie a teraz placza w mediach jakie to sony zle. Albo robisz swoja robote na pelna pizde albo idz gowna wypuszczac do microsoftu. Zero sentymentow.

Ja bym to ujął inaczej - nieważne jak dobrą robisz robote, klapy i tak tego nie uszanują i handlem używkami i tak upierdolą każdą nową marke. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 936,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Gierki sony na siebie nie zarabiaja :yao: nawachaliscie sie kurwa smrodow u starego pod koldra w niedziele i widze ze odlatujecie absolutnie. Co powiecie na cw na trzezwo?

Opublikowano

Tak na siebie zarobiła, że nie będzie dwójki. :) Ciekawe kiedy Bend i MM pójdą pod nóz. Sony jeszcze tej generacji uruchomi swojego Gamepassa i zluzuje z budżetami. Wrócisz wtedy jak kundel z podkulonym ogonom tłumacząc wszystkim, że abo od Sony to jest to jedyne dobre abo. :banderas:

Opublikowano
7 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Ja bym to ujął inaczej - nieważne jak dobrą robisz robote, klapy i tak tego nie uszanują i handlem używkami i tak upierdolą każdą nową marke. 

Gra na premiere byla spierdolona. Po prostu. I tym slabym pierwszym wrazeniem sama sie pogrzebala. A szkoda bo mogla wyjsc perelka. Dzisiaj gra to juz solidne 8/10, fajna historia, bohaterowie, swiat stworzony daje rade. Ale chuja to dzisiaj kogo obchodzi skoro gra sama sobie narobila problemow do tego stopnia ze dzisiaj upychaja ja w plusie.

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Tak na siebie zarobiła, że nie będzie dwójki. :) Ciekawe kiedy Bend i MM pójdą pod nóz. Sony jeszcze tej generacji uruchomi swojego Gamepassa i zluzuje z budżetami. Wrócisz wtedy jak kundel z podkulonym ogonom tłumacząc wszystkim, że abo od Sony to jest to jedyne dobre abo. :banderas:

Bo abonament od sony to moze byc jedyne sensowne rozwiazanie. Nie chce smietnika jak w gamepassie. Jakosc > ilosc. Sony oczywiscie wypusci swojego gamepassa. Poczekajmy na konkrety ale jest szansa ze nie osmiesza sie jak ms

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

jak dla schabka XGP to jest śmietnik to trzeba mieć naprawdę nasrane w głowie

jak schabek

No smietnik jebany co mam ci powiedziec. 90% gier z smyczpassa nie nadaje sie nawet na obsrywanie w cw tak bardzo nikogo one nie obchodza.

Czasami ktos tam wyskoczy ze swoja hipsteriada jak to sie swietnie bawil w platformowce 2d w 3 kolorach no ale badzmy powazni. To trzeba leczyc albo wypalac goracym zelazem. Ktos musi to w koncu napisac

Opublikowano
11 minut temu, schabek napisał:

Gra na premiere byla spierdolona. Po prostu. I tym slabym pierwszym wrazeniem sama sie pogrzebala. A szkoda bo mogla wyjsc perelka. Dzisiaj gra to juz solidne 8/10, fajna historia, bohaterowie, swiat stworzony daje rade.

Ale przecież przysiagłbym że klapy zamieszczały milion pozytywnych komentarzy po premierze gry, że patch day 1 naprawił wszystkie błędy. Sami pisali że po nim może mieli ze dwa bugi w całej grze.  

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

Czasami ktos tam wyskoczy ze swoja hipsteriada jak to sie swietnie bawil w platformowce 2d w 3 kolorach no ale badzmy powazni.

Coś jak przy tych Astroboyach, Suckboyach i innych gównoboyach na PS5?

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

chuj mnie zdanie gościa dla którego uncharted to peak gamingu

Powiedział typ co stawia reboot TR ponad U:facepalm:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

chuj mnie obchodzi zdanie gościa dla którego uncharted to są wyżyny gamingu

A mnie chuj obchodzi zdanie typa najbardziej aktywnego w temacie ktory oba nextgeny widzial w tle na nudesach od Daddyego :) 

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Powiedział typ co stawia reboot TR ponad U:facepalm:

Tylko, że ja nie nazywam ani jednego ani drugiego najlepszym co spotkało branże.

no i systemowo i gameplayowo Uncharted to jest jakiś średniowiecze w porównaniu do TRa, ratuje go jedynie narracja

1 minutę temu, schabek napisał:

A mnie chuj obchodzi zdanie typa najbardziej aktywnego w temacie ktory oba nextgeny widzial w tle na nudesach od Daddyego :) 

chuj mnie obchodzi co Cię chuj obchodzi :)

Opublikowano
5 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Coś jak przy tych Astroboyach, Suckboyach i innych gównoboyach na PS5?

Piotras mogles przypierdolic w smiecia Godfall czy Destruction all stars a nadziales sie na topowe platformowki branzy :reggie:

No panowie kurde faja postarajcie sie troche, nie jestescie konkurencja jesli chodzi o sprzet i gry, badzcie chociaz godnym rywalem na rzucanie sie kurwami w cw

Opublikowano

Astroboy topową platformówką branży :yao:  To kiedy druga część?:pawel:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
56 minut temu, schabek napisał:

Sony oczywiscie wypusci swojego gamepassa. Poczekajmy na konkrety ale jest szansa ze nie osmiesza sie jak ms

jak nie będzie gierek sony na premierę w klappassie to raczej się ośmieszą 

Opublikowano

Spoko polaki schsboszczaki i tak nie dostaną bo sony ma ich w piździe  :kaz:

Opublikowano

To gadanie klapów o szkodliwości gejmpassa xdddd

Biedni wydawcy nie zarabiają haha kurwa co za jebani hipokryci, kupują gry i sprzedają po weekendzie żeby więcej jak dwie dyszki nie stracić.

I nie pierdole sobie tego od tak, wystarczy wejść na Pchli Targ po premierze każdego exa KAŻDEGO, gonią sonowcy wyścigowcy każdego kurwa mesjasza od kochanego sony :):)

A Gejmpass widocznie sie opłaca twórcom, szczególnie jakiś czas po premierze, kto miał kupić to kupił. A tu jeszcze kaska od MS za danie gry w abo. No niszczy to branżunie w huj. 

Wogóle kurwa BRANŻUNIA, niektórzy naprawdę dalej sa w latach 90tych i myślą kreatywni pasjonaci robią garażu innowacyjne gierki dla kochanych konsumentów. Przecież niemożliwe że to nastawione na zysk korporacje

Opublikowano
11 minut temu, messer88 napisał:

jak nie będzie gierek sony na premierę w klappassie to raczej się ośmieszą 

No to jest z pewnoscia najwiekszy problem przy tworzeniu klappassa. Zawsze moga, i powinni, podniesc ceny. Bo tak jak juz pisalem gamepass jest za tani i przez to jest chujowy i pelen smieci.

100zl miesiecznie i wszystkie gry sony day one + jakies tam odpadki na dobicie? Uczciwa oferta. Marki i gry sony sa wiecej warte i zwyczajnie lepsze jakosciowe wiec musza kosztowac wiecej. Wtedy taki uzytownik wyda 1200zl rocznie na gierki, teraz podejrzewam ze wiekszosc graczy wydaje mniej rocznie. Taki deal oplaca sie kazdemu.

Opublikowano

Nieważne, że cena jest wypadkową wyliczeń ludzi którzy zjedli zęby na marketingu i badaniu rynku który znają od podszewki. Szkrabek z forum PSXE rozwiązał sprawę, wie że XGP się nie opłaca i wie, że Sony zrobi lepsza ofertę chociaż chuja co mają do zaoferowania. xddddd

a to ile marka PlayStation jest warta pokazała cena PS3 i sukces PSVity, obudź się chłopie, Sony nie jest jedyne tylko jedne z wielu

Opublikowano

Co ten gość gada xD i to w niedzielę, masakra te klapy

Opublikowano

Klapy wiedzą, że Godpass to ostateczny cios dla sekty głoszącej ideologię plejstejszyn, stąd ich wściekłość, agresja, zaślepienie. 

Co nie przeszkadza im w konspiracji pławić się w dobroci oferowanej przez Godpassa. Typowe dla faryzeuszy gamingu.

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

no i systemowo i gameplayowo Uncharted to jest jakiś średniowiecze w porównaniu do TRa, ratuje go jedynie narracja

Co kurwa?? Nie do uwierzenia. Ten TR to miałem momentami wrażenie, ze jest gra która robiła grupa studentów ostatniego roku informatyki. Sekcje skakane dramatyczne, strzelanie kartonowe ( choc tu przyznam Uncharted tez wybitne nie jest), wstawki filmowe, Ci denni bohaterzy wszystko to ocieka crapem. Crafting i rozwój postaci jak z najgorszych gier od Ubi. Seria totalnie obniżyła loty od Anniversary i to są typowe średniaki na 6. Co gorsza ta nowa seria ma absolutne zero klimatu. Proszę tego nie porównywać do gier, ktore swego czasu były odniesieniem dla calego gatunku przygodowek.

Edytowane przez izon

Opublikowano
48 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Czytam te pierdoły no i 

Nie do wiary to za mało, jak na to co tu czytam :)

Edytowane przez izon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.