Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

:asax:Obesrance jak racjonalizują swoje incelstwo i brak gustu xxxxxDDD 

Klękać przed Panem Nathanem obesrane gowna !

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

zwykłe zabijanie pif paf jak w TR tylko biedniej pod względem opcji. 

Wybacz, ale wolę jednak pif paf na ciekawych mapach, gdzie są realne opcje zlikwidowania wroga (na Madagaskarze można albo chować się tradycyjnie w trawie, albo zabijać po cichu z bronią wz tłumikiem chowając się na szczycie wieży, albo robiąc zwykłą rozpierduchę między budynkami, albo zwabiając wszystkich do środka wieży i częstując ich granatnikiem) od wyboru: broń palna/łuk gdzie ten drugi nie ma ciekawej mechaniki i wszystko sprowadza się do tego samego.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Łuk w TR to jak proca jakaś dla dzieci. 

Uncharted zmiotło rynek przygodowy z TR na czele. Każda kolejną część wygeneruje większą kasę niż wszystkie exy, które wyjdą w 2025 roku na XSX. Potwierdzone info.

Opublikowano

At 8.5 million units sold, Tomb Raider's 2013 reboot is the franchise's top seller.

With over 15 million copies sold, it is the highest-selling Uncharted game and one of the best-selling PlayStation 4 games.

Porównuje pierwszego Tomba z ostatnim Uncharted z prostego powodu, są to najlepiej sprzedające się tytuły w serii.

Tomb Raider to bardzo dobre gry ale nie zakłamujmy tutaj na siłę rzeczywistości - nie lepsze niż przygody Nathana. Wszyskie Uncharted oraz Tomb Raider i Rise ograłem na premierę (Shadow of Tomb Raider nie grałem) więc nie teoretyzuje.

Opublikowano
10 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Uncharted to dobry film, ale słaba gra, a TR to dobra gra, ale słaby film.

Osobiście preferuję jednak gry.

dla mnie zamyka to całą kwestię TR Vs Uncharted, ograne TR2013, ROTR, U1R, U2R i U4, więc bez teorii.

Let's agree to disagree.

Opublikowano

Nie wiem po co ta dyskujsja o TR vs U. Nie od dziś wiadomo że zieloni mają raczej małe wymagania od życia gierkowego.

Nie raz to udowodnili i nadal to robią. Szkoda czasu na wbijanie do głowy oczywistości.

Ważne że w gamepassie przeważa ilość nad jakością i tańczą wokół ogniska. :)

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

dla mnie zamyka to całą kwestię TR Vs Uncharted, ograne TR2013, ROTR, U1R, U2R i U4, więc bez teorii.

Let's agree to disagree.

Kurwa Wowiarz  cytuje samego siebie:rofl: Normalnie incepcja intelektualna..

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Nie wiem po co ta dyskujsja o TR vs U. Nie od dziś wiadomo że zieloni mają raczej małe wymagania od życia gierkowego.

Nie raz to udowodnili i nadal to robią. Szkoda czasu na wbijanie do głowy oczywistości.

Mógłbym się rozpisać w szczegółach dlaczego w każdym aspekcie (poza fabularnym) rebooty odstawiły Uncharted o mile, ale co ja będę ślepemu kolory opisywał. Jeden z drugim całe życie grają na Sonce, edukacje grową zakończyli na szkole podstawowej PlayStation i będą mi pierdolić, że te bieda przygódówki z Drakiem to wyżyny gamingu.

Pozdrawiam przy poniedziałku, eot. :lapka: 

Opublikowano

Pamietaj że te Tomby które (kek) stawiasz wyżej od U sa również na Sonce i tam tez większośc konseresów gamingu je ogrywała. 

Po prostu śmieszny jestes z tą wojenką tombrajderową.:lapka:

Opublikowano
  • Autor

Aktualne statystyki aktywności w temacie. Paolo umacnia swoją pozycję.

TopCW04.png

W dniu 20.03.2021 o 21:53, Square napisał:

Przy okazji aktualizacja.

W dniu 8.02.2021 o 12:24, Square napisał:

Miałem nie pisać w tym temacie, ale masz.

CW14 - Top.png

Trochę niepokojące te liczby, @Paolo de Vesir ogarnij się proszę.

TopCW.png

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

W sumie jakbym siedział tylko na Xboksie, to może też bym uważał, że ostatnie Tomb Raidery to dobre gry.

Opublikowano

Ale spadła mi forma że nawet nie jestem w top 4 :nosacz2: No ale z takimi przeciwnikami człowiek traci chęć walki niestety 

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

No ale z takimi przeciwnikami człowiek traci chęć walki niestety 

Tak, tak.

Opublikowano

No to panowie jak myślicie, ile klapow z tego tematu kupi Returnala którym tak bardzo walczy?

Opublikowano

2x niebieskie pokraki 2x zieloni bracia, tylko że Listerin i Whisker mają śmieciare 4.5 i są w CW 24h/7 a Paolo i 20inch nie mają nowych sprzętów MSu  :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.