Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
4 minutes ago, LiŚciu said:

Albo posiadacze pleyki potrafią jednak załatwić sprawę reklamacji. Wczoraj odbiłem piłlke @eX4cT_PL za to że napisał że nie ogarniasz reklamacji ale chyba ma faktycznie racje. 

Ja nie wiem czoper jak można być taką sierotą. Ogarnij dałna, napraw xboxa i spieprzaj na zielone pastwiska. Ciebie to bym nawet na lini produkcyjnej etykiet nie zatrudnił. :)

a w morde nie chcesz gościu? zacznij może w gry grać

Opublikowano
1 minute ago, Donatello1991 said:

Ja chce

trzeba sobie zasłuzyć, randomie. Odpisywanie na twoje posty to już więcej niż ci się należy :)

Opublikowano

Czyli znowu wyzwiska i grożenie a brak argumentów, No cóż, czas odpalić PS5 i wsiakąć w next gen 

Opublikowano
8 minut temu, ASX napisał:

obrzydliwe zachowanie,

ale niczego więcej się nie spodziewałem po użytkownika któremu marzy się powtórka z holocaustu

Po botowskim raku jaki tutaj zobaczyłem mam nadzieję, że każdy xszrot na tej planecie się rozpadnie i oczyścimy naszą kochana planetę z tej paskudnej choroby:banderas:

Opublikowano

Psujący się kawał gownianego plastiku vs gość ktory od miesiąca nie potrafi załatwić reklamacji, co gorsze?

A może jaki produkt tacy klienci?

Opublikowano

Widzę, że Rozi już lurkuje temat. Nowy sprzęt, czekam na relacje i obowiązkowo posty w stylu "gra życia". :banderas: 

Teraz, Donatello1991 napisał:

Spencer dostosował sprzęt do IQ jego użyszkodników i fanbazy.

Powiedział gość który spuścił się na pada.

Ostatnie strony potwierdzają jedynie, że niebiescy to sekta przygłupów, cieszących się z nieszczęścia innych, ograniczonych sprzętowo i światopoglądowo. Czyli nic nowego. :) 

Opublikowano
5 minutes ago, izon said:

Psujący się kawał gownianego plastiku vs gość ktory od miesiąca nie potrafi załatwić reklamacji, co gorsze?

A może jaki produkt tacy klienci?

Jakie IQ trzeba mieć by kupić małża?

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Widzę, że Rozi już lurkuje temat. Nowy sprzęt, czekam na relacje i obowiązkowo posty w stylu "gra życia". :banderas: 

Powiedział gość który spuścił się na pada.

Ostatnie strony potwierdzają jedynie, że niebiescy to sekta przygłupów, cieszących się z nieszczęścia innych, ograniczonych sprzętowo i światopoglądowo. Czyli nic nowego. :) 

Jak rozi gra na tym szrocie w fife i rdr2 xDDDDD znaczy nie ma co się dziwić bo jak nie ma gier to co ma chłopak zrobić?

Opublikowano
7 minut temu, Czoperrr napisał:

Jakie IQ trzeba mieć by kupić małża?

Wyższe od typa co kupuje czekoladę żeby konsole naprawić. 

Wredny gate było zabawne. W twoim przypadku to już żałosna sprawa. 

Opublikowano

Ja mam nadzieję, że ms przemyślał gdzie te szroty będą utylizowane bo sypie się to zielone gruzowisko a na naszej kochanej planecie juz tyle plastiku:( 

Opublikowano

XSX w środku jest z kartonu, więc żaden poroblem. Niby skąd ten dymiący XSX był? A no stąd. Do tej pory MS i społszczurzeństwo nie przeprosiło chłopaka.

Opublikowano
13 godzin temu, schabek napisał:

Wiosna w giereczkowie:

Returnal

Resident

Ratchet

3 x R jak potrojny ROZPIERDOL w branzy

vs.

3 razy CH jak potrojny chuj w dupe xsmieciarce bez gier i serwisu

VS

Residnet

Second Extinction

Ładne odpływanie by klapy :reggie:

Czyli UWAGA jedna gierka więcej do ogrania, którą jest 15 Ratchet, no to faktycznie ogień xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Nie wiem po co strzępić ryja i brandzlować się tymi grami skoro jest to bardziej niż pewne, że nawet ich nie skończycie bo nikt z klapeuszy poza whiskerem męczącym moralesa od listopada po prostu w gry nie gra.

Opublikowano
20 minut temu, Czoperrr napisał:

Nie wiem po co strzępić ryja i brandzlować się tymi grami skoro jest to bardziej niż pewne, że nawet ich nie skończycie bo nikt z klapeuszy poza whiskerem męczącym moralesa od listopada po prostu w gry nie gra.

Przestań pierdolic. 

Opublikowano
Godzinę temu, Soul napisał:

VS

Residnet

Second Extinction

Ładne odpływanie by klapy :reggie:

Czyli UWAGA jedna gierka więcej do ogrania, którą jest 15 Ratchet, no to faktycznie ogień xD

No no. Wracaj tam arbuzy lbem rozbijac na kinectcie a granie zostaw niebieskiej elicie

Opublikowano

Zieloni cieszą się, że na ich konsole nie wychodzą gry:dynia: czego jednak spodziewać się po teoretykach którzy czekali na przeboje jak dirt 5, wrecfest i outriders :dynia:

Opublikowano

Klapeusze wyśmiewają, że ktoś walczy Wreckfestem udostępnionym za darmo z obsługą FPS boost a sami wojują MotoGP :facepalm:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.