Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
4 minutes ago, LiŚciu said:

Albo posiadacze pleyki potrafią jednak załatwić sprawę reklamacji. Wczoraj odbiłem piłlke @eX4cT_PL za to że napisał że nie ogarniasz reklamacji ale chyba ma faktycznie racje. 

Ja nie wiem czoper jak można być taką sierotą. Ogarnij dałna, napraw xboxa i spieprzaj na zielone pastwiska. Ciebie to bym nawet na lini produkcyjnej etykiet nie zatrudnił. :)

a w morde nie chcesz gościu? zacznij może w gry grać

Opublikowano
1 minute ago, Donatello1991 said:

Ja chce

trzeba sobie zasłuzyć, randomie. Odpisywanie na twoje posty to już więcej niż ci się należy :)

Opublikowano

Czyli znowu wyzwiska i grożenie a brak argumentów, No cóż, czas odpalić PS5 i wsiakąć w next gen 

Opublikowano
8 minut temu, ASX napisał:

obrzydliwe zachowanie,

ale niczego więcej się nie spodziewałem po użytkownika któremu marzy się powtórka z holocaustu

Po botowskim raku jaki tutaj zobaczyłem mam nadzieję, że każdy xszrot na tej planecie się rozpadnie i oczyścimy naszą kochana planetę z tej paskudnej choroby:banderas:

Opublikowano

Psujący się kawał gownianego plastiku vs gość ktory od miesiąca nie potrafi załatwić reklamacji, co gorsze?

A może jaki produkt tacy klienci?

Opublikowano

Widzę, że Rozi już lurkuje temat. Nowy sprzęt, czekam na relacje i obowiązkowo posty w stylu "gra życia". :banderas: 

Teraz, Donatello1991 napisał:

Spencer dostosował sprzęt do IQ jego użyszkodników i fanbazy.

Powiedział gość który spuścił się na pada.

Ostatnie strony potwierdzają jedynie, że niebiescy to sekta przygłupów, cieszących się z nieszczęścia innych, ograniczonych sprzętowo i światopoglądowo. Czyli nic nowego. :) 

Opublikowano
5 minutes ago, izon said:

Psujący się kawał gownianego plastiku vs gość ktory od miesiąca nie potrafi załatwić reklamacji, co gorsze?

A może jaki produkt tacy klienci?

Jakie IQ trzeba mieć by kupić małża?

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Widzę, że Rozi już lurkuje temat. Nowy sprzęt, czekam na relacje i obowiązkowo posty w stylu "gra życia". :banderas: 

Powiedział gość który spuścił się na pada.

Ostatnie strony potwierdzają jedynie, że niebiescy to sekta przygłupów, cieszących się z nieszczęścia innych, ograniczonych sprzętowo i światopoglądowo. Czyli nic nowego. :) 

Jak rozi gra na tym szrocie w fife i rdr2 xDDDDD znaczy nie ma co się dziwić bo jak nie ma gier to co ma chłopak zrobić?

Opublikowano
7 minut temu, Czoperrr napisał:

Jakie IQ trzeba mieć by kupić małża?

Wyższe od typa co kupuje czekoladę żeby konsole naprawić. 

Wredny gate było zabawne. W twoim przypadku to już żałosna sprawa. 

Opublikowano

Ja mam nadzieję, że ms przemyślał gdzie te szroty będą utylizowane bo sypie się to zielone gruzowisko a na naszej kochanej planecie juz tyle plastiku:( 

Opublikowano

XSX w środku jest z kartonu, więc żaden poroblem. Niby skąd ten dymiący XSX był? A no stąd. Do tej pory MS i społszczurzeństwo nie przeprosiło chłopaka.

Opublikowano
13 godzin temu, schabek napisał:

Wiosna w giereczkowie:

Returnal

Resident

Ratchet

3 x R jak potrojny ROZPIERDOL w branzy

vs.

3 razy CH jak potrojny chuj w dupe xsmieciarce bez gier i serwisu

VS

Residnet

Second Extinction

Ładne odpływanie by klapy :reggie:

Czyli UWAGA jedna gierka więcej do ogrania, którą jest 15 Ratchet, no to faktycznie ogień xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Nie wiem po co strzępić ryja i brandzlować się tymi grami skoro jest to bardziej niż pewne, że nawet ich nie skończycie bo nikt z klapeuszy poza whiskerem męczącym moralesa od listopada po prostu w gry nie gra.

Opublikowano
20 minut temu, Czoperrr napisał:

Nie wiem po co strzępić ryja i brandzlować się tymi grami skoro jest to bardziej niż pewne, że nawet ich nie skończycie bo nikt z klapeuszy poza whiskerem męczącym moralesa od listopada po prostu w gry nie gra.

Przestań pierdolic. 

Opublikowano
Godzinę temu, Soul napisał:

VS

Residnet

Second Extinction

Ładne odpływanie by klapy :reggie:

Czyli UWAGA jedna gierka więcej do ogrania, którą jest 15 Ratchet, no to faktycznie ogień xD

No no. Wracaj tam arbuzy lbem rozbijac na kinectcie a granie zostaw niebieskiej elicie

Opublikowano

Zieloni cieszą się, że na ich konsole nie wychodzą gry:dynia: czego jednak spodziewać się po teoretykach którzy czekali na przeboje jak dirt 5, wrecfest i outriders :dynia:

Opublikowano

Klapeusze wyśmiewają, że ktoś walczy Wreckfestem udostępnionym za darmo z obsługą FPS boost a sami wojują MotoGP :facepalm:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.