Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Mnie to rozpierdala usilne przekonywanie jakie ten dualbezsens to rewolucja gejmingu XDDDDDD

Kurwa, dasz niebieskim kurwiakom wibratora, czy lovense lub lusha jakiegoś, to zaraz gadanko jakie to wibracje na miarę XXI wieku XD

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ciekawe w jakie multi grają klapy :dynia: jedyne Multi jakie macie na PlayStation to podglad znajomych online wy niebieskie pokraki.

Opublikowano

Samo uncharted miażdży multi w tych girlsach swoja różnorodnością gdzie nie biegasz tylko jak debil za murkami:dynia: woda, powietrze, ląd i masa skillow:banderas: Ale niebiescy sa na tyle trzeźwi, że nie pierdola "uncharted na 1000 godzin":dynia: samo GTS miażdży w multi forze ktore chyba jest dla uposledzonych :xboss:

Tak pozatym plejka idzie w singla mocno co mnie bardzo cieszy bo nasrane jest tymi multikami:notbad:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Przecież topka grających online na playstation to GTAV, FIFA i Fortnite 

Czyli typowo hardkorowe gry dla hardkorów jakimi sa klapy :kaz:

Opublikowano

Niesamowita zarzutka, ale każdy wie, że PlayStation jest ku,rwą jeśli chodzi o multi. Te ich nieudolne próby przy multiku Uncharted, jakiś battle royalach zajebanych od Nintendo czy martwe Killzone. Najśmieszniejsze jest to, że ich jedyne gry 1st party o potencjale multiplayerowym czyli DriveClub i Wiedza to Potęga gryzą piach. :pawel: 

Wybieranie PlayStation jako konsoli pod granie multi to głupota. To jest konsola do casualowego pogrania w jakcyjniaki, ale samo Sony zczaiło jaki ma target i teraz proponuje jeszcze streaming filmów i przechodzenie gier przez AI. Corowy graczu, wybierz mądrze - zainwestuj w PRZYSZŁOŚĆ. Wybierz XBOXA.

Opublikowano

Co do sprzedaży to proszę pamiętać, że nakręca ją to co SONY wrzuca na siłę z konsolą. 

Takie gry jak Horizon, Uncharted 4 etc była dorzucana prawie do każdej PS4...

Opublikowano
1 minutę temu, Soul napisał:

Co do sprzedaży to proszę pamiętać, że nakręca ją to co SONY wrzuca na siłę z konsolą. 

Takie gry jak Horizon, Uncharted 4 etc była dorzucana prawie do każdej PS4...

Xbox dorzuca do pringelsów, ludzie odpalą na 5min po czym wyłączą wypierdolą z dysku i cyk do statystyk zaliczony jak na netflixie po dwóch minutach oglądania :xboxssie:

Opublikowano

Jeszcze niedawno, według klaperskich urojeń, system miało rozwalić Destruction AllStars. Co się klapy do tego pałowały, co się odgrażały jak gra pozamiata, a tu jak zawsze cisza zapadła zaraz po premierze.

Nawet rozdawanie za darmo w plusie nie pomogło :notbad:

Opublikowano

Jeszcze pisanie o tym, że PS+ ora niesamowicie jak jedyną dobrą grą jaką dali w ostatnich miesiącach to ten Control Ultimate. Na kimś kto opłaca plusa może i robi wrażenie, ale premiery w XGP to jest raczej pospolita praktyka, nie wywołująca zachwytów.

Opublikowano
5 minut temu, dee napisał:

Nawet rozdawanie za darmo w plusie nie pomogło

ja już wiele razy pisałem, ludzie nie chcą grać w słabe gry,

jeśli gra jest słaba to nawet udostępnienie jej w Plusie czy Game passie w niczym nie pomoże, dobry przykład - Bleeding Edge

Opublikowano
48 minut temu, Figuś napisał:

Xbox dorzuca do pringelsów, ludzie odpalą na 5min po czym wyłączą wypierdolą z dysku i cyk do statystyk zaliczony jak na netflixie po dwóch minutach oglądania :xboxssie:

Zdaje sobie z tego sprawę :reggie:

Opublikowano
Godzinę temu, Soul napisał:

Zdaje sobie z tego sprawę :reggie:

No i dziwić się że branża a zwlaszcA na Xa wydaje takie gówna :/

Opublikowano

Zielona awangarda gamingu czerpie radość z ogrywania kolejnych sztosów na XSX :xboss:

Trzy ostatnie klapy na forum muszą walić konika do wyników sprzedaży, bo grać w co nie ma.

Ten upadek niebieskiej sekty jest coraz bardziej w złym guście :notbad:

Opublikowano
4 minuty temu, dee napisał:

ogrywania kolejnych sztosów na XSX :xboss:

image.jpeg.d9d47df7b21fdde159bd127bf0e156c8.jpeg

Opublikowano

Nie pękaj kamilek. chrzestny na 18-kę na pewno juz ci kupi tego XSX,  te pare lat szybko zleci.

Opublikowano
16 minut temu, Whisker napisał:

No i dziwić się że branża a zwlaszcA na Xa wydaje takie gówna :/

o czym mówisz?

Opublikowano

Top 30 The Matrix GIFs | Find the best GIF on Gfycat

Obrazić ani ukłuć nie potrafi ale rozbawić jak najlepszy klaun to zdecydowanie 100/10:yao:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Cos kiepskie te zarzutki, może to rozrusza trochę temat

Opublikowano
W dniu 22.04.2021 o 12:01, PanKamil napisał:

po kilkunastu zaczepkach powiem tylko kolego, że jestes za cienki i za słaby aby mnie w jakikolwiek sposób ruszyć:xboss: zdecydowanie jeden z najsłabszych zawodników który specjalizuje się w strzałach w powietrze:xboss: Do zobaczenia po 100 kolejnych zaczepkach:kaz:

Kolejny klap ze słaba psychą, który nie wytrzymuje P R E S J I  CW :shieeet:

Opublikowano

To nie popin, to kosmiczny wirus zjada podlogę!

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał:

Cos kiepskie te zarzutki, może to rozrusza trochę temat

Jako bezkonfliktowy, opanowany, wzorowy, obiektywny user nie wiem czy wypada Ci się w to bawić:notbad:

Opublikowano

Teksturowanie adaptacyjne, przełomowa technologia sony, windująca ceny gier do nowego standardu :kaz:

Opublikowano
5 minut temu, dee napisał:

Kolejny klap ze słaba psychą, który nie wytrzymuje P R E S J I  CW :shieeet:

Ziomeczku, napisałem, że nie możesz mnie obrazić ale jak mnie rozmieszyłeś to postanowiłem wyciągnąć do Ciebie ręke:xboss:w roli zabawnego gagatka wypadasz dużo lepiej mordeczko:xboss:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.