Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, schabek napisał:

Wszyscy z niebieskiego obozu jednoglosnie stwierdzili ze donatello przegial pale. Nie slyszalem takiego glosu od botow kiedy durr wrocil z bana i nadal wysylal pmki z gownem :)

Nie słyszałeś, bo miałeś gówno w uszach.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Kogo obchodzi, ze jakis random no name wysyla ci gowno w pm. Widocznie zasłużyłes jak warte jest bana.

Opublikowano

Buhaha, DONOSICIEL liść wyłapał blokadę. Pewnie za mało donosił, wróci to zwiększy tempo donosów :shieeet:

Pierwsza chyba osoba której mi nie żal w takiej sytuacji.

Tak kończą KAPUSIE.

Opublikowano

Niebiescy poprzez zakłady o to, że sztosy sony zniszczą system eliminują zielonych konfidentow:xboss:

Zieloni konfidenci poprzez donosy, screeny, raporty, strzelanie z ucha chca zniszczyć dobrych ziomkow:xboxssie:

Opublikowano

40-letni typ płacze na PW bo mu WC zablokowali ma weekend xd

Powinien podziękować Square ma teraz szanse lepiej spożytkować ten czas, wyjść na spacer z dziećmi albo nareszcie pograć na konsoli, zamiast napierdalac gownoposty w tym temacie

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wszystkich klapów nie zaraportuję, ale próbować warto. :) 

Przeciez ja wiem konfidencie, że bijesz rekordy w donosach. Teraz, juz wiem czemu myślisz, że tutaj coś znaczysz i masz jakąś wladze:dynia:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
35 minut temu, Whisker napisał:

No i Dee oficjalnie konfitura

Konfiturę to masz pod deklem , przepity łbie.

DONOSICIEL po raz kolejny wczoraj zajebał donos i to są jedyne fakty. A wystarczy się cofnąć o kilka stron, by zobaczyć że niebieskie robale popiarały tego KAPUSIA i wciąż popierają DONOSICIELSTWO. Więc zamknij mordę, bo to już zbyt wiele hipokryzji nawet na standardy niebieskich niewolników marki :reggie:

Edytowane przez dee

Opublikowano

@Paolo de Vesir @dee dwaj konfidenci z zielonego boiska:obama: Teraz wiem skąd ten mocny sojusz i przyjazn przybita wspólnymi donosami:obama:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
6 minut temu, PanKamil napisał:

Przeciez ja wiem konfidencie, że bijesz rekordy w donosach. Teraz, juz wiem czemu myślisz, że tutaj coś znaczysz i masz jakąś wladze:dynia:

Może weź przykład z liścia i zamiast nieudolnie próbować mi dogryźć wyjdź z dziećmi na spacer.

Opublikowano
17 minut temu, ASX napisał:

40-letni typ płacze na PW bo mu WC zablokowali ma weekend xd

Powinien podziękować Square ma teraz szanse lepiej spożytkować ten czas, wyjść na spacer z dziećmi albo nareszcie pograć na konsoli, zamiast napierdalac gownoposty w tym temacie

No nie bardzo, typ siedzi tu nawet mimo blokady na pisanie:reggie:

Ten gość nie jest zdrowy, serio

Chyba że żadnej blokady nie dostał i gra ofiarę, a po prostu pękła mu psychika i ma dość CW 

Screenshot_20210424-144504~2.png

Edytowane przez dee

Opublikowano
5 minut temu, dee napisał:

Konfiturę to masz pod deklem , przepity łbie.

DONOSICIEL Liśc po raz kolejny wczoraj zajebał donos i to są jedyne fakty. A wystarczy się cofnąć o kilka stron, by zobaczyć że niebieskie robale popiarały tego KAPUSIA i wciąż popierają DONOSICIELSTWO. Więc zamknij mordę, bo to już zbyt wiele hipokryzji nawet na standardy niebieskich niewolników marki :reggie:

Tak kurwa lisc zaraportowal sam siebie xDDDDDDD logika godna bociarza

Przeciez wystarczy poprosic zeby @Square zdradzil ktory bot sie sfrajerzyl i zlamal niepisana zasade tego szamba dla wlasnego interesu

Opublikowano
2 minuty temu, dee napisał:

Chyba że żadnej blokady nie dostał i gra ofiarę, a po prostu pękła mu psychika i ma dość CW 

Zrozumiał w jakiej dupie jest PlayStation. Jeszcze tylko szkrabek wierzy, że coś ta szmaciura zdziała w tej generacji, ale low key napierdziela na Xboxie. :) 

Opublikowano

Pewnie sam sobie usunąłem posta pieknie i dogłębnie wyjaśniającego szwabka i liscia 

No chyba że kapusiem był jednak szwabek 

To ma sens Spółdzielnia Donosicielskia Lisc i Szkrabek :shieeet:

Edytowane przez dee

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Może weź przykład z liścia i zamiast nieudolnie próbować mi dogryźć wyjdź z dziećmi na spacer.

Ale przecież jesteś dumny że swojej natury konfident więc jak mogłem próbować cie tym urazic:dynia: to tylko wykładanie suchych faktów aby neutralni nie pakowali się do takiego szambo z taka ekipa donosicieli bez charakteru:xboxssie:

Opublikowano
  • Autor
12 minut temu, schabek napisał:

Przeciez wystarczy poprosic zeby @Square zdradzil ktory bot sie sfrajerzyl i zlamal niepisana zasade tego szamba dla wlasnego interesu

Nie da razy, w celu ochrony użytkowników nie możemy udostępniać takich informacji.

Opublikowano

Takie czasy gdzie dupy za drobne rozbierają się na snapie, heterofoby rządzą europa a donosiciele obnoszą się swoimi donosami:obama: normalność jeszcze wróci a póki co trzeba trzymać fason:obama:

Opublikowano

:obama:

Strzal z dupska to ledwie wierzcholek gory. Zieloni zalatwili sobie juz program ochrony swiadkow. Dee zmieniaj nick na Masa i pisz ksiazke 

Opublikowano

Zero ochoty na granie kiedy za rogiem czai sie juz nowiutki, blyszczacy eksik od kochanego sony

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.