Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, schabek napisał:

Wszyscy z niebieskiego obozu jednoglosnie stwierdzili ze donatello przegial pale. Nie slyszalem takiego glosu od botow kiedy durr wrocil z bana i nadal wysylal pmki z gownem :)

Nie słyszałeś, bo miałeś gówno w uszach.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Kogo obchodzi, ze jakis random no name wysyla ci gowno w pm. Widocznie zasłużyłes jak warte jest bana.

Opublikowano

Buhaha, DONOSICIEL liść wyłapał blokadę. Pewnie za mało donosił, wróci to zwiększy tempo donosów :shieeet:

Pierwsza chyba osoba której mi nie żal w takiej sytuacji.

Tak kończą KAPUSIE.

Opublikowano

Niebiescy poprzez zakłady o to, że sztosy sony zniszczą system eliminują zielonych konfidentow:xboss:

Zieloni konfidenci poprzez donosy, screeny, raporty, strzelanie z ucha chca zniszczyć dobrych ziomkow:xboxssie:

Opublikowano

40-letni typ płacze na PW bo mu WC zablokowali ma weekend xd

Powinien podziękować Square ma teraz szanse lepiej spożytkować ten czas, wyjść na spacer z dziećmi albo nareszcie pograć na konsoli, zamiast napierdalac gownoposty w tym temacie

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wszystkich klapów nie zaraportuję, ale próbować warto. :) 

Przeciez ja wiem konfidencie, że bijesz rekordy w donosach. Teraz, juz wiem czemu myślisz, że tutaj coś znaczysz i masz jakąś wladze:dynia:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
35 minut temu, Whisker napisał:

No i Dee oficjalnie konfitura

Konfiturę to masz pod deklem , przepity łbie.

DONOSICIEL po raz kolejny wczoraj zajebał donos i to są jedyne fakty. A wystarczy się cofnąć o kilka stron, by zobaczyć że niebieskie robale popiarały tego KAPUSIA i wciąż popierają DONOSICIELSTWO. Więc zamknij mordę, bo to już zbyt wiele hipokryzji nawet na standardy niebieskich niewolników marki :reggie:

Edytowane przez dee

Opublikowano

@Paolo de Vesir @dee dwaj konfidenci z zielonego boiska:obama: Teraz wiem skąd ten mocny sojusz i przyjazn przybita wspólnymi donosami:obama:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
6 minut temu, PanKamil napisał:

Przeciez ja wiem konfidencie, że bijesz rekordy w donosach. Teraz, juz wiem czemu myślisz, że tutaj coś znaczysz i masz jakąś wladze:dynia:

Może weź przykład z liścia i zamiast nieudolnie próbować mi dogryźć wyjdź z dziećmi na spacer.

Opublikowano
17 minut temu, ASX napisał:

40-letni typ płacze na PW bo mu WC zablokowali ma weekend xd

Powinien podziękować Square ma teraz szanse lepiej spożytkować ten czas, wyjść na spacer z dziećmi albo nareszcie pograć na konsoli, zamiast napierdalac gownoposty w tym temacie

No nie bardzo, typ siedzi tu nawet mimo blokady na pisanie:reggie:

Ten gość nie jest zdrowy, serio

Chyba że żadnej blokady nie dostał i gra ofiarę, a po prostu pękła mu psychika i ma dość CW 

Screenshot_20210424-144504~2.png

Edytowane przez dee

Opublikowano
5 minut temu, dee napisał:

Konfiturę to masz pod deklem , przepity łbie.

DONOSICIEL Liśc po raz kolejny wczoraj zajebał donos i to są jedyne fakty. A wystarczy się cofnąć o kilka stron, by zobaczyć że niebieskie robale popiarały tego KAPUSIA i wciąż popierają DONOSICIELSTWO. Więc zamknij mordę, bo to już zbyt wiele hipokryzji nawet na standardy niebieskich niewolników marki :reggie:

Tak kurwa lisc zaraportowal sam siebie xDDDDDDD logika godna bociarza

Przeciez wystarczy poprosic zeby @Square zdradzil ktory bot sie sfrajerzyl i zlamal niepisana zasade tego szamba dla wlasnego interesu

Opublikowano
2 minuty temu, dee napisał:

Chyba że żadnej blokady nie dostał i gra ofiarę, a po prostu pękła mu psychika i ma dość CW 

Zrozumiał w jakiej dupie jest PlayStation. Jeszcze tylko szkrabek wierzy, że coś ta szmaciura zdziała w tej generacji, ale low key napierdziela na Xboxie. :) 

Opublikowano

Pewnie sam sobie usunąłem posta pieknie i dogłębnie wyjaśniającego szwabka i liscia 

No chyba że kapusiem był jednak szwabek 

To ma sens Spółdzielnia Donosicielskia Lisc i Szkrabek :shieeet:

Edytowane przez dee

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Może weź przykład z liścia i zamiast nieudolnie próbować mi dogryźć wyjdź z dziećmi na spacer.

Ale przecież jesteś dumny że swojej natury konfident więc jak mogłem próbować cie tym urazic:dynia: to tylko wykładanie suchych faktów aby neutralni nie pakowali się do takiego szambo z taka ekipa donosicieli bez charakteru:xboxssie:

Opublikowano
  • Autor
12 minut temu, schabek napisał:

Przeciez wystarczy poprosic zeby @Square zdradzil ktory bot sie sfrajerzyl i zlamal niepisana zasade tego szamba dla wlasnego interesu

Nie da razy, w celu ochrony użytkowników nie możemy udostępniać takich informacji.

Opublikowano

Takie czasy gdzie dupy za drobne rozbierają się na snapie, heterofoby rządzą europa a donosiciele obnoszą się swoimi donosami:obama: normalność jeszcze wróci a póki co trzeba trzymać fason:obama:

Opublikowano

:obama:

Strzal z dupska to ledwie wierzcholek gory. Zieloni zalatwili sobie juz program ochrony swiadkow. Dee zmieniaj nick na Masa i pisz ksiazke 

Opublikowano

Zero ochoty na granie kiedy za rogiem czai sie juz nowiutki, blyszczacy eksik od kochanego sony

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.