Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Welna napisał:

A kiedy publikują te recki?

Różnie. To zależy od wydawcy. Jak się nie wstydzi gry to czasem już na tydzień lub wcześniej można recenzje poczytać.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Boty są takie głupie, że nie mogą się doczekać wyroku na siebie:dynia:

Opublikowano

Exact wstrzymał ocenianie tej gry. Założył petycje. 

Opublikowano

Gra wychodzi za dwa dni, recki jutro :lapka:

Jutro boty wyciągają kartę że Sony Ex to trzeba -10 od ocen bo kupione recki :xboxssie:

Opublikowano

To moja ulubiona karta, bo poparta doświadczeniem i obserwacjami. Z resztą, kogo obchodzą oceny?

• MC na poziomie 71 to będzie casus Days Gone i Driveclub i oceny się nie liczą.
  • Przy 90+ oceny staną się najważniejszym wyznacznikiem jakości, wtedy już nie będzie gadania, że lewacy recenzowali albo ktoś kto się na grach nie zna

Reasumując: status exa przesłania zdrowy osąd.

Opublikowano

Nie zapominajmy ze od oceny końcowej należy odjąć 20punktow z uwagi na to ze to ex.

5B1C7584-BF35-417C-ACA6-A02312BC32F5.jpeg

A4514FCD-FD9A-40BF-8967-9BD39CDF397B.jpeg

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

To moja ulubiona karta, bo poparta doświadczeniem i obserwacjami. Z resztą, kogo obchodzą oceny?

• MC na poziomie 71 to będzie casus Days Gone i Driveclub i oceny się nie liczą.
  • Przy 90+ oceny staną się najważniejszym wyznacznikiem jakości, wtedy już nie będzie gadania, że lewacy recenzowali albo ktoś kto się na grach nie zna

Dałbym minusa ale nie mam już reakcji wiec napisze ze teoria z dupy.:/

Opublikowano

Wiadomix. Dodaj do tego podpisywanie umów na blokowanie wydajności w grach na konsolach konkurencji i wiesz, że nie ma w tej branży nic bardziej nieistotnego niż średnia exów Sony. :) 

1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Dałbym minusa ale nie mam już reakcji wiec napisze ze teoria z dupy.:/

Okłamuj się dalej. :)

Opublikowano

A to z kolei plotka ale zieloni jak widzę przyzwyczajeni do plotek, zapowiedzi, tweetow. Żal. 

Opublikowano

Akurat jeżeli chodzi o tego balasa TLOU 2 to zgadzam się z Paolo i tam nawet z -20 by trzeba było odjąć :lapka:

Opublikowano

A to nie Nintendo ma + 20 minimum dla kazdego exa?

Opublikowano

Ciężkie zycko emocjonalne musza miec Ci co siedzą na forum psxextreme które wybrało tlou2 gra roku:) a oni sami tak nienawidzą tej gry:)

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Tu plotka, tam kłamstwo, tam się nie znają, a tu same crapy.

Jedynie w niebieskim bagnie jest zawsze najlepiej, najcieplej i exy zawsze na 100 na MC. :) 

Pamiętaj, bagno zawsze na wierzchu jest zielone, zaś życiodajna woda jest zawsze koloru Niebieskiego pod padającymi na nią promieniami słońca. Ale przy chodzi taki czas że pojawiają się sinice i próbują zmienić piękny niebieski na chujowy zielony, na szczęście nigdy im się to do końca nie udaje.

14 minut temu, pawelgr5 napisał:

A to nie Nintendo ma + 20 minimum dla kazdego exa?

ma ale o homosiach nie gadamy

Opublikowano

To samo forum dało 3. miejsce Ori, więc jak widać niektórzy patrzą na gry dalej niż przez pryzmat platformy czy budżetu. :) 

5 minut temu, Figuś napisał:

Pamiętaj, bagno zawsze na wierzchu jest zielone, zaś życiodajna woda jest zawsze koloru Niebieskiego pod padającymi na nią promieniami słońca. Ale przy chodzi taki czas że pojawiają się sinice i próbują zmienić piękny niebieski na chujowy zielony, na szczęście nigdy im się to do końca nie udaje.

To była naprawdę piękna alegoria. :s159: Bystra, błękitna woda to też atrybut źródła, a do niego wszyscy prędzej czy później wracamy.

Opublikowano
44 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Przestan pierdolic smutny czlowieczku. Juz nawet przestal smieszyc ten twoj bol pizdy od dwoch dni

Opublikowano

Klapy jaka cieczka, spokojnie suczki, Sony was wyrucha tak, że zapamiętacie na długo :dog:

Opublikowano

Czy tylko mi, jak widzę tag team milicjant liść i młodszy pomocnik schabek to mi się ten duet przypomina?

Randy-and-Mr.-Lahey-Trailer-Park-Boys-Ki

Opublikowano

Zaorane elegancko. Klapy najwięksi hipokryci. To nawet nie są gracze, a kinomani. lisciu, Sausage party u schabka na kolanach obejrzane czy dopiero umawiacie się na weekend z łiskerem i jego butelką, na której będziesz robił analne akrobacje jak już ją fan residentów opróżni? W tym roku magnaci będą głosować na horizon 5 czy starfielda w goty, a robactwo będzie klikać w returnala xddd

Opublikowano

Pełen luz bo gierki bronią niebieska nadkonsole:banderas: jutro wjeżdża returnal i automatycznie u botów następuje awaria zwieracza i kończą z kakanem w majtach:banderas: Ale jutro szczury będą się wiły i uprawiały gimnastykę :banderas:

Opublikowano

Wsadźcie se wasze Dualbezsense i pady od xszrota, oto nadszedł najlepszy pad na rynku prosto od potężnych chińczyków z 8bitdo. Recenzje są jednoznaczne, preorder u Czezkiego złożony :fsg:  Pad na paluszki czy pad na akumulatorek? Koniec sporu, ten ma w zestawie akumulator, który można wymienić i wsadzić eneloopki jak ktoś lubi :obama:

obraz.thumb.png.f8be53ec6d36096c80f630526fd3c278.png

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

W tym roku magnaci będą głosować na horizon 5 czy starfielda w goty, a robactwo będzie klikać w returnala xddd

To zdanie jest najbardziej zabawnym jakie napisałeś w tej edycji CW. :)

Przypadek ze twój post wjeżdża zaraz po poście kapusia? Przypadki się nie zdarzają :)

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

To po co mi odpisujesz? Nie mogłeś odpuścić? Pewnie nie, bo ubodło Cię, że taką bombę spuściłem, a te wasze ostatnie bomby to takie jak te co ja rano spuszczam w kiblu. :) 

Bombe kurwa xd przywolywanie DG czy Drivecluba z ktorych nikt nie robi mesjasza. No, nikt poza botami ktorzy potrzebuja zrobic sobie jakis podklad pod swoje wyssane z chuja teorie. Akcja robimy cos szybko zeby miec podloze do jebania jutrzejszych ocen Returnala. Trzeba oslabic wiarygodnosc xddd jak chcesz to se rob i zaklamuj rzeczywistosc. Cyferki na metacritic rozjebuja kolejny dzien z  zycia botow xddd zal czytac odklejencow
I nie odpisuj nawet bo i tak nie przeczytam, juz cie nie bede zaczepial boldupiarzyku elo :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.