Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Popi napisał:

Xbox series X panem kilka powodów skyrim za 4 zł FPS boost polski dublarz zero bugów w quest logach w porównaniu do PS4 a wiem co mówię bo na PS4 wbiłem platyne na dwóch kontach na XSX ogrywam 126 godzinę i jeszcze ani jednego buga ze znacznikiem nie trafiłem widać że bethesda dopiescila ta grę na Xboxa perfekcyjnie a klapeusze niech mają ból dupy bo u nich gra zatrzymała się po angielsku na 30 fpsach teraz dopiero chce się tą grę odkrywać na nowo Xbox mistrz jestem dovakin zielonym panem otchlani a niebieskim uj w zyc bo sonka policja jedna koalicja na XSX chce się grać i grać w skyrimka i te mody MIAZGA rozpizdziaja głowę grafa płynne ruchy bez scin a na słońce doznania jak w 2011 kupa błędów i rozcapkana grafika spikselozowanych skał z ery ps1 ps walic returnala obesranego a w kolejce jeszcze Fallout 4 ze zboostowabym fpsem dziękuję panie Spencer walić obesranego returnala i lesbijki gays done też yebac co dalej walicie konia pod pod 3 metrowa krowę co crapkom się ugiął przed niebieskimi stulejarzami przedłużając wam nędzne demko smiechh

to jakaś pasta?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, Magik napisał:

Horizon ma gameplayowo tyle wspólnego z FM, co Driveclub z GT...:reggie:

tak, a turn 10 się przyglądali:pawel: playground game to zajmuje się robieniem mapek dla innych aby ci obsadzali gameplay. 

Opublikowano
3 minuty temu, PanKamil napisał:

tak, a turn 10 się przyglądali:pawel: playground game to zajmuje się robieniem mapek dla innych aby ci obsadzali gameplay. 

mylisz się, rola Playground Games nie ogranicza się tylko do robienia mapek, kto grał w obie gry wie jak bardzo różni się gameplay i model jazdy w Forze Horizon od Motorsport, ale nie wiem czy jest sens to tłumaczyć takiemu betonowi jak ty... :dunno:

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

mylisz się, rola Playground Games nie ogranicza się tylko do robienia mapek, kto grał w obie gry wie jak bardzo różni się gameplay i model jazdy w Forze Horizon od Motorsport, ale nie wiem czy jest sens to tłumaczyć takiemu betonowi jak ty... :dunno:

Ja wiem, że zrobiłeś sobie z playground jakiś magików ale prawda jest taka, że kolorują sobie mapki a turn 10 odwala brudną robotę i bawi się suwaczkami aby wszystko było cacy. Ciekawe czy playground wyrobiło się przez covid aby zrobić mapkę w meksyku.

Najwięksi magicy w xboxie to kuwa specjaliści od robienia map do sanboxow:pawel:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

w tym momencie stwierdzam że albo nieudolnie trolujesz albo jesteś po prostu głupi

Opublikowano

@eX4cT_PL
Rest in pepperonis :)

Screenshot_2021-04-29-14-03-22-406_org.mozilla.firefox.jpg

Opublikowano

Pijany, czy niespełna rozumu?

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał:

w tym momencie stwierdzam że albo nieudolnie trolujesz albo jesteś po prostu głupi

Ja wiem, ze prawda nie pasuje do twojej narracji ale jak ochłoniesz to dotrze. Nie ładnie tak nie doceniać turn10 szczególnie przez samozwanczego doradcy klienta xbox pl:(

Opublikowano

Kurde crap na 8 :nosacz2:Liczyłem na coś więcej. Następnym razem na pewno się uda!

Opublikowano

67 dla Returnala to więcej niż się spodziewałem.

Opublikowano

Przekupieni recenzeci, mozna się rozejść

Opublikowano

Lepiej niech kupi ich Spencer bo będzie to ich ostatnia gra w ogóle, a hajs nadal będzie płynął a nie trzeba będzie nic robić:xboss:

Opublikowano

exact założyłeś się z Rozim, nie musisz usuwać konta :potter:

Opublikowano

returnal rozyebał - check

prawda o playground - check

boty obsrane - check

bot pakuje torbe i wyper - in progress 

to jest dobry dzień:xboss:

Opublikowano
3 minuty temu, PanKamil napisał:

returnal rozyebał - check

prawda o playground - check

boty obsrane - check

bot pakuje torbe i wyper - in progress 

to jest dobry dzień:xboss:

A tu jeszcze o 23 State of Play :banderas:

Opublikowano
33 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Wolę poczekać na sztosa, niż bawić się tu i teraz psimi bobkami. :) 

Z cyklu: opisz gamepass jednym zdaniem :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.