Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Post Herr Tschoperra jest tak idealny, że jakiekolwiek próby komentowania tylko zakłócą wewnętrzną harmonię i błyskotliwy ciąg myślowy promieniujący z tego arcydzieła sztuki forumingu.

Opublikowano

Faktycznie hdmi w ps5 super jakość w porównaniu do SpenceraX

Opublikowano
2 godziny temu, MYSZa7 napisał:

Od Wreckfesta proszę się odpierdolić, bardzo fajny szpil z soundtrackiem przywracającym wspomnienia z Burnoutów czy Flatouta.

Aż muszę zobaczyć trackliste bo ost do rzeczonych był zajebisty.

a tak btw bomby lecą a Zieloni dalej na starociach ahh pięknie czasy :D

Opublikowano

Ale trzeba jedno przyznać SONY tylko oni potrafią ładnie ubrać grę idni rogalika i sprzedać ją za 350 pln :) 

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

stary Mercedes >> nowa Panda

:lapka: 

Spoko dzisiaj powinien mi przyjść XSX z media expert (coś się opierdalają gałgany) więc też zacznę pobierać stare gry, od czego by zacząć? Jakieś porady? Gearsy? HALO czy Horizon?

Opublikowano
6 minut temu, Wieslaw napisał:

Faktycznie hdmi w ps5 super jakość w porównaniu do SpenceraX

Figus znowu za szybko wystrzelił xd

Opublikowano

Tymczasem nowe ujęcia z Infinite wyglądają jak grafika z x360 nadal :/

3D22585B-E2DC-4443-AC87-CB7C8718A02D.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Spoko dzisiaj powinien mi przyjść XSX z media expert (coś się opierdalają gałgany) więc też zacznę pobierać stare gry, od czego by zacząć? Jakieś porady? Gearsy? HALO czy Horizon?

Godrizon 4 i Gearsy 5 oczywiście, Doom Eternal, nie można zapomnieć o Ori, Sunset Overdrive. To byłby pierwszy rzut. Halo osobiście nie polecam, bo mi ta gra w singlu w ogóle nie leży. Najlepiej jednak jakbyś odpalilł XGP, wybrał gatunek na który akurat masz ochotę i odpalił na co masz ochotę.

i oczywiście gratuluję zakupu :lapka: 

Opublikowano
6 minutes ago, Whisker said:

Czy ty nie obiecałeś, że wyjebiesz Xboxa przez okno? Mam nadzieję, że dotrzymasz słowa.

Opublikowano
7 minut temu, Whisker napisał:

Tymczasem nowe ujęcia z Infinite wyglądają jak grafika z x360 nadal :/

3D22585B-E2DC-4443-AC87-CB7C8718A02D.jpeg

A tu jak wygląda?

20210430_085220.jpg

Opublikowano
14 minut temu, Soul napisał:

Ale trzeba jedno przyznać SONY tylko oni potrafią ładnie ubrać grę idni rogalika i sprzedać ją za 350 pln :) 

Archon w swojej recenzji na samym początku (zaznaczyłem fragment) mówi że gra jest "triple A". 

No ale widze że podrzędny jutuber z szafy u maniaka wie lepiej, także ten...

4 minuty temu, Soul napisał:

A tu jak wygląda?

20210430_085220.jpg

Jak puste gówno. 

Opublikowano
52 minuty temu, Czoperrr napisał:

Czy ktoś może się konstruktywnie odnieść do mojego powyższego posta?

Nie bo pierdolisz:) bardzo proszę przestudiuj sobie line up z pierwszego roku ps4/xone oraz ps3/x360. Lepiej nie było. 

Opublikowano

Odpaliłem sobie z ciekawości kolejnego śmiecia z Game Passa, grę której bym nigdy nie kupił - Destroy All Humans, jakie to wciągające :fsg:, ile funu, żartu, 60fps, no więcej mam z tym zabawy niż z Ratchetem na PS4 którego skończyłem.

Opublikowano
9 minut temu, Czoperrr napisał:

Czy ty nie obiecałeś, że wyjebiesz Xboxa przez okno? Mam nadzieję, że dotrzymasz słowa.

Gearsy spoko ale nie zaczynaj od 1 (ultimate) bo się srogo potem zdziwisz  odpalając 2. Te lenie z M$ zremasterowany tylko jedna cześć, a reszta jest w gownianej jakości. Te wszystkie hdry, 120fps to se dodają do tych Gierek zupełnie wybiórczo..

Opublikowano

Przecież to HAlo Ingówoniti zapowiada się na AA :D To żadne AAA nie będzie. Dlatego DayOne w dziwkopassie. HALO INGÓWNONINI TO GRA AA. Teraz już wszystko jasne skąd ta grafika z x360. Budżet gry AA. Xszczury wytrute i zaorane.

Opublikowano

Returnal to nie jest gra AAA przykro mi bardzo, rozumiem, ze ilosc subow  i to, ze on tak mówi jest dla liścia wyrocznia.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

:corvo: Ja mu wierzę bardziej niż tobie. Tyle w temacie. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
19 minut temu, Czoperrr napisał:

Raczej że sprzedam i słowa dotrzymam, potestuje i porównam większość gier nad którymi są takie spusty i opierdziele ten sprzęt :)

21 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Godrizon 4 i Gearsy 5 oczywiście, Doom Eternal, nie można zapomnieć o Ori, Sunset Overdrive. To byłby pierwszy rzut. Halo osobiście nie polecam, bo mi ta gra w singlu w ogóle nie leży. Najlepiej jednak jakbyś odpalilł XGP, wybrał gatunek na który akurat masz ochotę i odpalił na co masz ochotę.

i oczywiście gratuluję zakupu :lapka: 

ok, w takim razie to pierwsze ściągnę 

Opublikowano

Gdy by nie ja nie miał byś oleda w domu :)

twoja sprawa ale pamiętaj, ze youtuber z szafy nie siedzi u nikogo w kieszeni jak twój idol i nie musisz skakać pod publikę bo firma od której dostaje gratisy się obrazi  :) Juz nie wspomnę o publice i tego, żeby się bron Boze nie narażać niebieskim psycholem w internecie...

Edytowane przez Soul

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.