Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 936,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

A jak będziesz chciał Sony cinematic experience to YouTube tez jest.

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

ależ ta gra pięknie wyjaśni pieniaczy, jeszcze ten najlepszy multiplayer na rynku 

Tu skończyłem czytać więc zapytam. Było w tym krótkim poście coś jeszcze co posiadało podobnie kaloryczną głupotę?

Opublikowano

Sonka od początku rozwala konkurencję. Demons Souls, Astrobot, Miles, a teraz innowacyjne Returnal, a za momencik next genowy Ratchet... A xboxowe kmioty DALEJ ani jednej next genowej premeiry xd Nawet nic na konkretniejszym horyzoncie oprócz HALO INFINITE w listopadzie XDDDDDD

potem wchodzisz do tematu i czytasz ich jaranko, bo maszyna za 2500 zł dostanie kolejne gierki z 360 w 60 fpsach..

EL

EM

A

O

haloinfinite_campaign_pc_ring_21x9-9bc81

KISNE

Opublikowano

Szymek nie rozśmieszaj mnie. Ori jest piękne artystycznie ale to nie jest gra, która musisz odpalać na 100 calowym ekranie i dźwiękiem 7.1. Odpaliłem tez z ciekawości zreszta z gamepassa i absolutnie nic nie straciłem na Switchu, powiem więcej, grało mi się zdecydowanie lepiej, jak w każda platformówke..

Opublikowano
50 minut temu, 20inchDT napisał:

Tak

Whisker ty kurwa normalny jestes? Przeszkadza ci szare tło w dashu? Nie no, dealbreaker... gracze.

Ej No serio na oledzie uwierz mi że ta szarość w oczy kłuje jak przyciemnie u siebie salon, lubię jak TV zlewa się ze ścianą (specjalnie pomalowałem ścianę na ciemny kolor) gdzie efekt jest taki że nie widzisz krawędzi TV a wszystkie czarne tła idealnie pokazują moc tego typu TV a tutaj mam szarość i nijakość No kiepska sprawa. Na PS5 różnica jest kolosalna a że nie wspomnę o MUŁOWATOŚCI, robię screena i jeb forza przycina na sekundę, wchodze do dasha oczekiwanie 2 sekundy, przeskakuje na ustawienia i dalej to nie jest to co mam na PS5 że nawet sekunda nie mija a jestem tam gdzie chce podczas grania, różnice widać na korzyść PS.

Co do Horizona, świetny arcade, grafika sztosik ale tego się spodziewałem, audio miód a nawet i pochwale mocne wibracje podczas tej gry bo padem szarpie aż miło, nie jest to tak precyzyjne jak w Dual Sensie ale mocniejsze, to czuć. No szpil dobry ale kuźwa to z 2018 roku z poprawkami, fajnie jakby kolejnego Horizona puścili na premierę konsoli

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Darmowe remastery to najlepsze co spotkało tę branzę. Chociaż fanboje i tak chcieliby byc ruchani i dostawac wyzsza rozdzialke za 80 euro.

Opublikowano
3 minuty temu, Figaro napisał:

Sonka od początku rozwala konkurencję. Demons Souls, Astrobot, Miles, a teraz innowacyjne Returnal, a za momencik next genowy Ratchet... A xboxowe kmioty DALEJ ani jednej next genowej premeiry xd Nawet nic na konkretniejszym horyzoncie oprócz HALO INFINITE w listopadzie XDDDDDD

potem wchodzisz do tematu i czytasz ich jaranko, bo maszyna za 2500 zł dostanie kolejne gierki z 360 w 60 fpsach..

EL

EM

A

O

haloinfinite_campaign_pc_ring_21x9-9bc81

KISNE

Co racja to racja, nawet jak teraz dostałem (za free) 30 kwietnia to dalej jest mega PIZDA na tej konsoli i pobieram i ogrywam gry z 2018 roku :/ bida

Opublikowano

Jak nie grałes w nie wczesniej to jaki jest problem?

Opublikowano

Jak nie grałeś wcześniej to można traktować jako nowośc. 

Opublikowano

Mozna traktowac jako gre, w ktora sie nie gralo, i dobrze sie bawic nie patrzac na release date. Returnal wyglada jak gra z 2015, ale nikomu to nie przeszkadza.

Opublikowano
15 minut temu, 20inchDT napisał:

Jak nie grałes w nie wczesniej to jaki jest problem?

Problem jest bo nie mam nic nowego, owszem dla mnie to nowości ale w formie nadrobienia a nie nowych premierowych opadów szczęki

Opublikowano

Skoro to jest dla Ciebie nowość to w czym problem? Zwłaszcza, że nie ogrywasz jakiegoś odpadu z X360 bez ulepszeń tylko czołowe graficznie gry poprzedniej generacji, w dodatku z gatunku który nie ma konkurencji na Sony. Twoje doświadczenie będzie i n n e.

Opublikowano

Został tutaj jeszcze jakiś klap bez Xboxa? 

@Whisker gratuluję zakupu, polecam jednakże pozbyć się uprzedzeń i zaprzyjaźnić się z konsolą na dłużej. Dzięki temu zaoszczędzisz trochę hajsu i niewątpliwe otworzysz łeb na inne gatunki oraz gry których byś się kupił.

Polecam zacząć od Forzy Horizon 4, Ori 1 i 2 oraz Outriders, bo to fajne gierki elo. 

Opublikowano

3 minuty temu, Hubert249 napisał:

Został tutaj jeszcze jakiś klap bez Xboxa? 

@Whisker gratuluję zakupu, polecam jednakże pozbyć się uprzedzeń i zaprzyjaźnić się z konsolą na dłużej. Dzięki temu zaoszczędzisz trochę hajsu i niewątpliwe otworzysz łeb na inne gatunki oraz gry których byś się kupił.

Polecam zacząć od Forzy Horizon 4, Ori 1 i 2 oraz Outriders, bo to fajne gierki elo. 

Forze już ogrywam, sztos. W kolejce Gearsy 5, Halo, ori 2 ale to już jakby nie było nie nowości :/ ja się nie uprzedzam, generalnie interesują mnie glownie gry a nie konsola czy firma

Opublikowano

No no, Whisker, wystarczyło kupić Xboxa i już piszesz jak człowiek.

Opublikowano
21 minut temu, Whisker napisał:

Forze już ogrywam, sztos. W kolejce Gearsy 5, Halo, ori 2 ale to już jakby nie było nie nowości :/ ja się nie uprzedzam, generalnie interesują mnie glownie gry a nie konsola czy firma

Bez kitu jak słyszę słowo "nowości" to mnie trzepie.  Dzisiaj zaczynam REmake 3 mam odpuścić, bo gra jest na rynku od ponad roku? 

Opublikowano
Teraz, Hubert249 napisał:

Bez kitu jak słyszę słowo "nowości" to mnie trzepie.  Dzisiaj zaczynam REmake 3 mam odpuścić, bo gra już ponad rok? 

Nie no tego nie można odpuścić, nawet jakby miało sto lat! Pierwszy raz grasz?

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Nie no tego nie można odpuścić, nawet jakby miało sto lat! Pierwszy raz grasz?

Grałem w oryginał na PSone 

Opublikowano

Kuhwa, zazdro że pierwszy raz w remake. 

Opublikowano
31 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Na kolana przed P O T Ę G Ą PS5:

• 1440p
  • 50-60 klatek na sekundę
  • grafika rodem z PS4
  • nieistniejący ray-tracing

:reggie: 

Czaicie oglądać to na 65 calach? 1440p xDDDD który mamy rok?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.