Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

A jak będziesz chciał Sony cinematic experience to YouTube tez jest.

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

ależ ta gra pięknie wyjaśni pieniaczy, jeszcze ten najlepszy multiplayer na rynku 

Tu skończyłem czytać więc zapytam. Było w tym krótkim poście coś jeszcze co posiadało podobnie kaloryczną głupotę?

Opublikowano

Sonka od początku rozwala konkurencję. Demons Souls, Astrobot, Miles, a teraz innowacyjne Returnal, a za momencik next genowy Ratchet... A xboxowe kmioty DALEJ ani jednej next genowej premeiry xd Nawet nic na konkretniejszym horyzoncie oprócz HALO INFINITE w listopadzie XDDDDDD

potem wchodzisz do tematu i czytasz ich jaranko, bo maszyna za 2500 zł dostanie kolejne gierki z 360 w 60 fpsach..

EL

EM

A

O

haloinfinite_campaign_pc_ring_21x9-9bc81

KISNE

Opublikowano

Szymek nie rozśmieszaj mnie. Ori jest piękne artystycznie ale to nie jest gra, która musisz odpalać na 100 calowym ekranie i dźwiękiem 7.1. Odpaliłem tez z ciekawości zreszta z gamepassa i absolutnie nic nie straciłem na Switchu, powiem więcej, grało mi się zdecydowanie lepiej, jak w każda platformówke..

Opublikowano
50 minut temu, 20inchDT napisał:

Tak

Whisker ty kurwa normalny jestes? Przeszkadza ci szare tło w dashu? Nie no, dealbreaker... gracze.

Ej No serio na oledzie uwierz mi że ta szarość w oczy kłuje jak przyciemnie u siebie salon, lubię jak TV zlewa się ze ścianą (specjalnie pomalowałem ścianę na ciemny kolor) gdzie efekt jest taki że nie widzisz krawędzi TV a wszystkie czarne tła idealnie pokazują moc tego typu TV a tutaj mam szarość i nijakość No kiepska sprawa. Na PS5 różnica jest kolosalna a że nie wspomnę o MUŁOWATOŚCI, robię screena i jeb forza przycina na sekundę, wchodze do dasha oczekiwanie 2 sekundy, przeskakuje na ustawienia i dalej to nie jest to co mam na PS5 że nawet sekunda nie mija a jestem tam gdzie chce podczas grania, różnice widać na korzyść PS.

Co do Horizona, świetny arcade, grafika sztosik ale tego się spodziewałem, audio miód a nawet i pochwale mocne wibracje podczas tej gry bo padem szarpie aż miło, nie jest to tak precyzyjne jak w Dual Sensie ale mocniejsze, to czuć. No szpil dobry ale kuźwa to z 2018 roku z poprawkami, fajnie jakby kolejnego Horizona puścili na premierę konsoli

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Darmowe remastery to najlepsze co spotkało tę branzę. Chociaż fanboje i tak chcieliby byc ruchani i dostawac wyzsza rozdzialke za 80 euro.

Opublikowano
3 minuty temu, Figaro napisał:

Sonka od początku rozwala konkurencję. Demons Souls, Astrobot, Miles, a teraz innowacyjne Returnal, a za momencik next genowy Ratchet... A xboxowe kmioty DALEJ ani jednej next genowej premeiry xd Nawet nic na konkretniejszym horyzoncie oprócz HALO INFINITE w listopadzie XDDDDDD

potem wchodzisz do tematu i czytasz ich jaranko, bo maszyna za 2500 zł dostanie kolejne gierki z 360 w 60 fpsach..

EL

EM

A

O

haloinfinite_campaign_pc_ring_21x9-9bc81

KISNE

Co racja to racja, nawet jak teraz dostałem (za free) 30 kwietnia to dalej jest mega PIZDA na tej konsoli i pobieram i ogrywam gry z 2018 roku :/ bida

Opublikowano

Jak nie grałes w nie wczesniej to jaki jest problem?

Opublikowano

Jak nie grałeś wcześniej to można traktować jako nowośc. 

Opublikowano

Mozna traktowac jako gre, w ktora sie nie gralo, i dobrze sie bawic nie patrzac na release date. Returnal wyglada jak gra z 2015, ale nikomu to nie przeszkadza.

Opublikowano
15 minut temu, 20inchDT napisał:

Jak nie grałes w nie wczesniej to jaki jest problem?

Problem jest bo nie mam nic nowego, owszem dla mnie to nowości ale w formie nadrobienia a nie nowych premierowych opadów szczęki

Opublikowano

Skoro to jest dla Ciebie nowość to w czym problem? Zwłaszcza, że nie ogrywasz jakiegoś odpadu z X360 bez ulepszeń tylko czołowe graficznie gry poprzedniej generacji, w dodatku z gatunku który nie ma konkurencji na Sony. Twoje doświadczenie będzie i n n e.

Opublikowano

Został tutaj jeszcze jakiś klap bez Xboxa? 

@Whisker gratuluję zakupu, polecam jednakże pozbyć się uprzedzeń i zaprzyjaźnić się z konsolą na dłużej. Dzięki temu zaoszczędzisz trochę hajsu i niewątpliwe otworzysz łeb na inne gatunki oraz gry których byś się kupił.

Polecam zacząć od Forzy Horizon 4, Ori 1 i 2 oraz Outriders, bo to fajne gierki elo. 

Opublikowano

3 minuty temu, Hubert249 napisał:

Został tutaj jeszcze jakiś klap bez Xboxa? 

@Whisker gratuluję zakupu, polecam jednakże pozbyć się uprzedzeń i zaprzyjaźnić się z konsolą na dłużej. Dzięki temu zaoszczędzisz trochę hajsu i niewątpliwe otworzysz łeb na inne gatunki oraz gry których byś się kupił.

Polecam zacząć od Forzy Horizon 4, Ori 1 i 2 oraz Outriders, bo to fajne gierki elo. 

Forze już ogrywam, sztos. W kolejce Gearsy 5, Halo, ori 2 ale to już jakby nie było nie nowości :/ ja się nie uprzedzam, generalnie interesują mnie glownie gry a nie konsola czy firma

Opublikowano

No no, Whisker, wystarczyło kupić Xboxa i już piszesz jak człowiek.

Opublikowano
21 minut temu, Whisker napisał:

Forze już ogrywam, sztos. W kolejce Gearsy 5, Halo, ori 2 ale to już jakby nie było nie nowości :/ ja się nie uprzedzam, generalnie interesują mnie glownie gry a nie konsola czy firma

Bez kitu jak słyszę słowo "nowości" to mnie trzepie.  Dzisiaj zaczynam REmake 3 mam odpuścić, bo gra jest na rynku od ponad roku? 

Opublikowano
Teraz, Hubert249 napisał:

Bez kitu jak słyszę słowo "nowości" to mnie trzepie.  Dzisiaj zaczynam REmake 3 mam odpuścić, bo gra już ponad rok? 

Nie no tego nie można odpuścić, nawet jakby miało sto lat! Pierwszy raz grasz?

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Nie no tego nie można odpuścić, nawet jakby miało sto lat! Pierwszy raz grasz?

Grałem w oryginał na PSone 

Opublikowano

Kuhwa, zazdro że pierwszy raz w remake. 

Opublikowano
31 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Na kolana przed P O T Ę G Ą PS5:

• 1440p
  • 50-60 klatek na sekundę
  • grafika rodem z PS4
  • nieistniejący ray-tracing

:reggie: 

Czaicie oglądać to na 65 calach? 1440p xDDDD który mamy rok?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.