Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Dlaczego klapy tak usilnie próbują udawać graczy? Przecież jest tyle innych interesujących hobby, gdzie ludzie bez dobrego smaku, rozumu i godności człowieka mogą się realizować. Wędkarstwo, filatelistyka, garncarstwo, taniec ludowy. No ale nie, uwzięły się te janusze, że będą udawać graczy i tylko wzniecają konflikty tudzież kompromitują piękną sztukę gamingu. To jest takie małostkowe, wstydźcie się, niebieskie karykatury graczy.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Niedługo na PS5pro ma wyjść remaster Returnala w prawdziwym 4K. Znaczy dynamicznym (ale to i tak lepsze niż 1080p). Za jedyne 3 i pół bomby. Pewne info. Klapy w euforii. Kurtyna.

Opublikowano
10 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Niedługo na PS5pro ma wyjść remaster Returnala w prawdziwym 4K. Znaczy dynamicznym (ale to i tak lepsze niż 1080p). Za jedyne 3 i pół bomby. Pewne info. Klapy w euforii. Kurtyna.

Pewnie dodadzą też checkpointy i savy i zmienią gatunek na 3rd person cinematik. 

Opublikowano
31 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Gears 5. PC. 4K. Wszystko w temacie. 

Dawaj teraz tego mesjasza Returnala.

R1LSQEQ.jpg

Co to zanowu za gowno obesrane? Znowu jakiś staroć do którego dodali fps boost?

Opublikowano
29 minut temu, PanKamil napisał:

No przecież napisałem, że gowno więc nie musisz mi jeszcze tego gowna pokazywac:pechowiec:

Medium w 900p:dynia: jak wszędzie boty z okazji gry sony wypełzły ze swoich nór zrobić zbiorowa racjonalizacje bo na xszrota nie wychodzą gry:dynia: no jedno medium działa w 900p i jeszcze sobie debile wmawiają, że to przez dwa swiaty:yao: Szkoda, że na pc rekomendowany dysk to HDD i kuwa dziala:dynia:

Spadki są ale i tak lepsze to niż przez całą grę full hd na ps5. Full HD chłopie. xd

Xbox Series X

• XSX - Fullscreen Gameplay - Dynamic resolution 1440p - 2160p targeting 30FPS.
  • XSX - Splitscreen Gameplay - Dynamic resolution 900p - 2160p targeting 30FPS.
  • XSX have Raytraced reflections only in certain locations.
Opublikowano

Odnośnie 4k, obecnie ogrywam na LG G1 XSX i Gearsy 5 w 4k i serio teraz mogę potwierdzić że natywne a check to różnica tak minimalna że w grze praktycznie tego nie widać. Bardziej napisy i HUD podczas gry ale serio czepianie się tego checkboard to paranoja botów, teraz widzę to DOSADNIE. Nie wiem na ile to możliwe ale serio wolę więcej detali i technicznych aspektów niż native 4k i ograniczenia w detalach bo o ile w Gearsach 5 otoczenie i oświetlenie robi robotę to postacie, modele broni i same twarze to jakieś nie porozumienie :/ na razie skończyłem dwie misje i jak zobaczyłem twarze, mimikę to śmiech na sali :/ dobrze ze nadrabia otoczenie. 

Także detale i 4k check > 4k native

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Ja pierdole, wczoraj przyjechała do mnie rodzinka, ściągnąłem z gamepassa moving out. Grało nam się prze zajebiscie. Dzisiaj próbuje odpalić i ni chuja, gra się nie włącza. Sprawdzam w necie - właśnie wyjebali grę z usługi. Jak tak to ma wyglądać to nie dziwie się, ze każdy płaci za te usługę zdrapkami z eneby albo pringelsow..

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

Co to zanowu za gowno obesrane? Znowu jakiś staroć do którego dodali fps boost?

To next gen.

A tu masz dla odmiany troche rozciaptanych tekstur na PS5. Czyli coś co i PS4 ruszy.

1619799770-returnal-20210430163913.jpg

2 minuty temu, izon napisał:

Ja pierdole, wczoraj przyjechała do mnie rodzinka, ściągnąłem z gamepassa moving out.

A co, Returnala już opierdoliłeś inpostem do żyda, że aż musiałeś sie gamepassem ratować?

Opublikowano
22 minuty temu, Whisker napisał:

Odnośnie 4k, obecnie ogrywam na LG G1 XSX i Gearsy 5 w 4k i serio teraz mogę potwierdzić że natywne a check to różnica tak minimalna że w grze praktycznie tego nie widać.

No pewnie że nie widać różnicy. Jak dla mnie nawet Returnal wygląda jak native 4K. Aż wrzuce screena żeby to udowodnić. Wypisz wymaluj 4K. Na PS5 i nawet na PC. Jedno i to samo. Jest 4K? Jest.

Tylko @Whisker pamietam że nie jesteś zbyt bystry, więc "prawy przycisk myszki i otwórz screeny na nowej karcie", rozumiesz...:reggie:

PS5

J5cjvSs.jpg

PC

qiEfCGf.jpg

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
18 minut temu, izon napisał:

Ja pierdole, wczoraj przyjechała do mnie rodzinka, ściągnąłem z gamepassa moving out. Grało nam się prze zajebiscie. Dzisiaj próbuje odpalić i ni chuja, gra się nie włącza. Sprawdzam w necie - właśnie wyjebali grę z usługi. Jak tak to ma wyglądać to nie dziwie się, ze każdy płaci za te usługę zdrapkami z eneby albo pringelsow..

Wesprzyj twórców, kup ich grę :)

Opublikowano

Piotr w każdym poście o Returnalu:obama: Ale ta giera go rozyebala:banderas:typ podswiadomie pragnie zagrać, że nie może przestać pisać o tym sztosie:banderas: Ale nie dla psa kiełbasa :shotgun:

Już tak mu odyebao, że wkleja screeny z dwóch różnych gier i platform i porównuje :dynia:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Piotrek post pod postem juz napierdala xD Standardowo, nowy, rewolucyjny eks na sonke i boty sluzba 24/7 w CW. Piotrunia, ty se jutro zgrilluj kurwa jakas kielbache i popij koncerniakiem, nie pozwol zeby ci S O N Y rozjebalo cala majowke XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zielone gowna donosicielskie odwoza Piotra2137 na pilna kuracje w Choroszczy. Maj 2021 [konsolowane]

Meme-de-Halo-Infinite.jpg

Opublikowano
5 minut temu, MYSZa7 napisał:

Wesprzyj twórców, kup ich grę :)

Nie mam wyjścia bo gra jest bardzo miodna w coopie:)

Piotrusiowi niezle psychika siadła od premiery Returnala, a to przedstawiciel całego podgatunku:)

Edytowane przez izon

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

Nie mam wyjścia bo gra jest bardzo miodna w coopie:)

I wszystko dzięki Game Passowi :xboss:

Opublikowano

Piotrek dostaje takiego załamania psychicznego po każdym eksiku od sony?:obama: to czekaja go intensywne i częste napady "rozyebanej psychiki":obama:

Opublikowano

No piotrusiowi już brak argumentów to z xboxa przerzucił się na porównywania z PC za równowartość 1BTC

Tak go Returnal boli

EhtpbLaXYAAk3R4?format=jpg&name=900x900

Z bogiem kochane boty, życzę wam NOWYCH gierek tylko na nextgena

EmnHDh0W4AAVSIn?format=png&name=small

Opublikowano

Typ jest tak słaby, że kazdy jego post powoduje odruch wymiotny.

Miesiąc temu boty podniecały się nowym nabytkiem jakby to był mesjasz czy ki chuj 

Opublikowano

Klapki jak was jest łatwo zaorać kilkoma screenami z PC. Nagle każdy wasz mesjasz i next gen okazuje sie graficznym żartem :pawel:

Opublikowano

Orał Was jakiś random, teraz dostosował się do Waszego poziomu, nic dziwnego, że obniżył loty.

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

Orał Was jakiś random, teraz dostosował się do Waszego poziomu, nic dziwnego, że obniżył loty.

No już uspokój się

gf-JRqR-9Swv-o1J7_przyjaciolki-odcinek-1

Opublikowano

Piotrek rozyebany jak gnój na polu:obama: przeciez teraz ratchet zaraz to w Choroszczy go zamkną :obama:

Opublikowano

Miesiac temu uroczyste zaprzysiezenie Piotrka na nowego bota. Opowiadali jaki to mlody talent. Daddy na ta uroczystosc zamkniety w piwnicy niczym niepelnosprawny kuzyn zeby wstydu nie bylo, Asax zalatwil z firmy czteropak najlepszego alkoholu, Mysza zrobil dwie nowe emotki. Radosci nie bylo konca. Teraz to juz musi sie udac. Niestety pozostal tylko wstyd i smrod ktory sie bedzie ciagnal przez najblizsze kilka stron. Historia godna konsoli Xbox Series X. Przeciez to jakbyscie do swojego towarzystwa wprowadzili nowego ziomka a on zanim jeszcze drugie podane do stolu to juz zaczalby sobie walic konia przy wszystkich. No slabo wyszlo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.