Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Co to ze nie gram w gry ma wspólnego z tym ze Xbox za 2300 pln z GP za 700 pln rocznie służy do napierdalania w retro gry?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Za cene sredniej karty graficznej dostajemy prawdziwy kombajn, ktory szanuje rowniez poprzednie zakupy. Jak tam gierki z ps2 i ps3? Aaaa, no tak. To moze chociaz te z ps4 w gorszej rozdzielczosci, a teraz jeszcze z x2 lub x4 mniejszym fps xDDD Spencer kocham ciebie.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
23 minuty temu, LiŚciu napisał:

Co to ze nie gram w gry ma wspólnego z tym ze Xbox za 2300 pln z GP za 700 pln rocznie służy do napierdalania w retro gry?

Każdy średnio rozgarnięty gracz, nie random, i nie osoba z IQ jedno cyfrowym która kupowała Xboxa Series wiedziała ze przez minimum rok nie można spodziewać się żadnych bomb na Xboxie, scamdemia to dodatkowo tylko przedłużyła/skomplikowała, jeśli dla Ciebie czy klapow 13 letni kotlet, pokaz możliwości pada, Returnal i Ratchet to szczyt gamingowy to pozostaje mi tylko współczuć Januszostwa.

Przyznam sam szczerze ze nie spodziewalem się takich ocen Returnal, to moja pierwsza gra na liście gier do ogrania na PS5, tym bardziej ze mam platynę w Resogun.

Dalej nie mam powodu by wydać 2400zl na konsole bez gier które wspiera HD Ready.

Opublikowano

O kurde ale ten gamepass to syf chyba no ale xbox i tak lepszą konsolą więc i tak wybór jest jeden:asax:

Opublikowano
1 hour ago, LiŚciu said:

Outlas był w PS Plus jako pierwsz gra poprzedniej generacji. Rozumiesz? Poprzedniej, kurwa, generacji. 7 bomb, jprdl

W plusie był Outlast 1. Obie to świetne gry i mocno je polecam. Whistleblower także. 

Opublikowano
1 godzinę temu, LiŚciu napisał:

2300 koszt średniej karty graficznej. Ale piniondz normalnie i te 7 bomb. Może opierdolisz konsolę w takim razie skoro nie jest Ci potrzebna? 

Chociaż z tego co ostatnio pisałeś to tylko w retro grasz więc nie wiem w czym problem?

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

No tak. Za połowe ceny ŚREDNIEJ karty graficznej dostaję się ŚREDNIĄ konsole. Z biblioteką w głównej mierze ŚREDNIEJ jakości gier a te tytuły co warte uwagi to ŚREDNIO co 2 osoba ograła. Do tego abonament kosztuje połowę ŚREDNIEJ krajowej. Jedyna gra tylko na nextgena to The ŚREDNIA.

Do tego ŚREDNIEJ jakości community które zamiast grać w te ŚREDNIE gry to próbuje udowadniać jakie to one nie ŚREDNIE. Do tego ze ŚREDNIM dystansem do siebie i w związku z tym ŚREDNIO co tydzień w kwietniu leciał donosik w zielonej kopercie. 

Opublikowano

Nie grałem jeszcze. Ale miło że pytasz. 

Opublikowano

Foruming klapów w jednym obrazku. Tylko ich ogonem jest Godpass :xboss:

dog-chasing-tail-19.gif

Opublikowano

Nie kupiłeś pierwszej od pół roku gry? Po co Ci ta konsola liściu?  :)

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Nie kupiłeś pierwszej od pół roku gry? Po co Ci ta konsola liściu?  :)

Co ty jesz młody?:) Mam kupowac każdą gre na premiere żeby boty zaspokoić? XD

Gram w te komboje co tak polecałeś. Wyrabiam skilla przytrzymywania przycisku aż się kółko napełni. Emocje jak mam złapać konia za lejce. Zajebisty tytuł. 

Opublikowano

Czyli grasz w te same gry, ktore sa na xboxie. Tzn. nie takie same, bo bez ulepszeń.

Opublikowano

Sorki nie wiedziałem że posiadacze ps5 grają w gry z ps4  :) ta gra ma 3 lata gościu  :)

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Czyli grasz w te same gry, ktore sa na xboxie. Tzn. nie takie same, bo bez ulepszeń.

1 minutę temu, Pupcio napisał:

Sorki nie wiedziałem że posiadacze ps5 grają w gry z ps4  :) ta gra ma 3 lata gościu  :)

Ej, gram w kowboje na xboxie:dynia: Już się tak nie srajcie. Ta konsola jest własnie do staroci więc wykorzytuje ją zgodnie z przeznaczeniem:) A że backlog ojca już zawsze będzie .... 

Opublikowano

Czyli ps5 leży i się kurzy. Klasyka gatunku  :) do kupienia za 7 lat do 2 exów

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

no raczej nie do grania, Xbox już spokojnie się zbroi - najlepsze studia, najlepsze usługi, najnowsze technologie

a klapom zostaje wibrujący padzik :) 

Typowy this is waiting w wykonaniu xboxa :)

Opublikowano

Plejak zdążył mnie już przyzwyczaić do długich okresów bez ciekawych gier, więc i te poł roku do premiery Halo mi nie straszne. :) 

Jak na ironię hasło "this is waiting" powstało w odniesieniu do marnej sytuacji wydawniczej PS3 i początków PS4. :rotfl:

Opublikowano
35 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Plejak zdążył mnie już przyzwyczaić do długich okresów bez ciekawych gier, więc i te poł roku do premiery Halo mi nie straszne. :) 

Jak na ironię hasło "this is waiting" powstało w odniesieniu do marnej sytuacji wydawniczej PS3 i początków PS4. :rotfl:

Tak było i wraz z końcem wspomnianej 7 generacji Xbox przejął piłeczkę i dzielnie ją dzierży do dzisiaj:)

Opublikowano

I tak o to kolejny dzień boty zaorane. Już na kolanach, a zaraz językiem niebieskie buciki będą polerować. Returnal was zayebał, RE8 was pogrąży, a R&C was pozbawi godności.

Opublikowano
W dniu 30.04.2021 o 21:05, izon napisał:

Ale czemu porównujesz halo 3 do Returnala? Bez przesady..

UberNick on Twitter: "This is a good example as to why I'm excited for Halo  3 on PC, The first image Is taken from Xbox with the regular FOV vs a PC

Opublikowano
12 godzin temu, izon napisał:

Tak było i wraz z końcem wspomnianej 7 generacji Xbox przejął piłeczkę i dzielnie ją dzierży do dzisiaj:)

Oj, nie przesadzałbym. Sony przez pierwsze 2 lata PS4 nie pozwoliło wyrwać jej sobie z rąk. Niestety, potem jak na one-hit-wonder przystało zaczęli iść w cinematic open worldy kosztem różnorodności wydawniczej, bo nic innego robić nie potrafili. :( Zawsze będę powtarzał, sukces PS4 nie jest zasługą działań Sony, a niepowodzeń MSu. :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.