Opublikowano 18 grudnia 20204 l Series X + GPU GT: Boomcio75 Edytowane 26 grudnia 20204 l przez Boomcio
Opublikowano 23 grudnia 20204 l GT: hajpekPosiadam: GPU i parę innych gier. Wysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 10 stycznia 20214 l Cytat Zapraszajcie mnie śmiało do znajomych. GT: Raaadoo Posiadam: Call of Duty Cold War, Borderlands 1/2/3, Borderlands Pre Sequel, A Way Out, Red Dead Redemption 2, Halo Master Chief Collection, GamePass Ultimate Zapraszajcie mnie śmiało do znajomych. GT: Raaadoo Posiadam: Call of Duty Cold War, Borderlands 1/2/3, Borderlands Pre Sequel, A Way Out, Red Dead Redemption 2, Halo Master Chief Collection, GamePass Ultimate
Opublikowano 18 stycznia 20214 l To teraz ja powrót po długiej niebieskiej przerwie .Chyba ostatni raz zielony byłem na 360 w 2011 roku GT: DempseyPL Posiadam GPU i głownie jestem fanem wszystkiego co sportowe aktualnie NBA 2k21 oraz zakochałem się w Forza 4 Strzelankami nie gardzę jak by co Posyłać zaproszenia do grona znajomych zawsze będzie nas więcej i będzie z kim okazyjnie pograć i zapytać o radę Gracz +30 wiec refleks już nie ten
Opublikowano 8 lutego 20214 l GT: panHavan Wszystko co w Ultimate z chęcią ogram - głównie lecę z Gears 5 w multi, do tego czasami Paladins, World of Warships
Opublikowano 16 lutego 20214 l GT: KrwawaRyba Chętnie pogram, nie ma to jak dorosły facet, strzelający do małolatów online
Opublikowano 18 lutego 20214 l GT: PatoslawPL Gier mam sporo napewno coś do wspólnego grania się znajdzie. Jeżeli ktoś ma w znajomych moje stare konto z czasów xbox360 można je usunąć :)
Opublikowano 1 marca 20214 l GPU, XSX GT: wenDiegoGo91 Sea of Thieves i Deep Rock Galaxy głównie ostatnio ale bardzo chętnie obczajam nowe multi, zwłaszcza jeśli jest w GP
Opublikowano 29 maja 20213 l Powrót do xboxa od czasów x360, więc sporo zaległości. XSX + GPU GT: milu1986
Opublikowano 18 czerwca 20213 l XSS + GPU (mój pierwszy Xbox wcześniej gamepass na PC) GT: MaiorZero (proszę dodawać ja też będę wysyłał zaproszenia :D)
Opublikowano 6 lipca 20213 l Stara miłość nierdze...no nie przesadzajmy bardziej kontynuacja przelotnego romansu z czasów X360. A że przerwa była długa i zaległości nie brakuje, noce z XSX będą pracowite XSX + GPU GT: Izonator
Opublikowano 6 lipca 20213 l Pewnie kupił konto z grami i już se zostawił. W każdym bądź razie żart generatora gamertagów.
Opublikowano 6 lipca 20213 l wcześniej miałem asaxyi potem zmieniłem na Szaki92, a cyferki 3722 zostały dodane same xd w każdym razie yebać to