Opublikowano 17 listopada 20204 l Ja mam T300RS GT i jeżdżę ligi w AC i ACC a mam problem z przejechaniem czystego okrążenia w Forzie. Nie wiem ycz to wina gry, moja czy czego.
Opublikowano 17 listopada 20204 l Na Project Cars 2, Dirt Rally 1 i 2 zęby zjadłem na G29, a teraz na Suzuce mam 1:22:3 XD Na padzie nie jeździłem od Forzy 3 i robię nim lepsze czasy
Opublikowano 17 listopada 20204 l Pobrałem grę, wszystkie trasy zablokowane, auta nie kupię bo za niski poziom Co za żenada
Opublikowano 17 listopada 20204 l Autor Raczej gra Ci się ściąga dalej po prostu. Bo trasy tu są odblokowane od startu. A auto możesz wypożyczyć
Opublikowano 17 listopada 20204 l Mam tylko jakiś wyścig drag Walić, poleciała z hdd Ostrej walki życzę
Opublikowano 18 listopada 20204 l Autor I zaś jestem ostatni, dzięki koledzy...[emoji41][emoji41][emoji41]
Opublikowano 18 listopada 20204 l Autor Nie no, 2.15 i 2.14 to akurat nie problem. Sam miałem już 2.15 ale wyjechałem trochę z ostatniej tarki i wykrzyknik. Ale jak ktoś wbije 2.12,co myślę, że jest to zrobienia, to czapki z głów.
Opublikowano 18 listopada 20204 l Chyba pora odświeżyć gierkę i ponownie ją zainstalować na dysku żeby włączyć się w rywalizację. Wołam @Colin żeby dołączył do grupy
Opublikowano 18 listopada 20204 l Wydaję mi się że skill skillem ,ale i ustawienia samochodu jak i granie na ręcznej ze sprzęgłem (sam gram tylko na manulalu )robi swoje . No i wiadomo trening ,a rezultat w końcu przyjdzie .
Opublikowano 18 listopada 20204 l @DumaDyma W tym aucie za wiele nie zmienisz bez modyfikacji, więc to odpada. Ja gram na padzie, wszystkie asysty off, wraz z abs, bo wydłuża drogę hamowania i manualna skrzynia biegów, to wszystko. Nawet napisałem w czym grzebałem. Wczoraj wieczorem próbowałem poprawić czas, ale chyba byłem zbyt zmęczony po pracy i nawet poniżej 2:14:9 nie potrafiłem zejść... @Magik jak będę miał chwilę, i zrobię lepszy czas, to wrzucę coś. Chociaż uważam, że to wcale nie jest jakiś świetny czas. Znowu za szybko go zrobiłem. Edytowane 18 listopada 20204 l przez Marcin_wawa
Opublikowano 18 listopada 20204 l Dziwny jest ten model jazdy, nie mogę go ogarnać. A te wykrzykniki to patologia.
Opublikowano 18 listopada 20204 l 2:15:384 i się poddaje dalej, nie chce mi się walczyć z tym modelem jazdy, nie mogę przejechać dwóch czystych okrążeń pod rząd, nie mówiąc o dwóch równych szybkich. Losowe wykrzykniki też nie pomagają.
Opublikowano 18 listopada 20204 l potem wrzucę bo się wkurwiłem i wyłączyłem grę, chyba, że nie będzie się dało potem zrobić screena
Opublikowano 18 listopada 20204 l Autor No nie będzie się dało. Chyba, że znowu go zrobisz [emoji23][emoji23][emoji48][emoji48]
Opublikowano 18 listopada 20204 l 2 godziny temu, orion50 napisał: Dziwny jest ten model jazdy, nie mogę go ogarnać. A te wykrzykniki to patologia. No ja mam podobnie jak@szejdi...jakos nie moge sie wyczuc, bardziej to jest walka a raczej w samochodowki cos tam sie gralo. Spobuje jeszcze za jakis czas
Opublikowano 18 listopada 20204 l Tarki w tej grze to jest absurd, czasem wystarcza dwa koła na tarce i już wykrzyknik...
Opublikowano 18 listopada 20204 l Z(pipi)ałem drugi sektor przez nieuwagę i 3 w sumie też. W ogóle nie jestem zadowolony z przejazdu ale zrobiłem jakiś tam czas, więc wrzucam może komuś to pomoże.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Udalo mi sie kilka razy zejsc do 2:14:1XX ale wykrzykniki ujebuja okrazenia za kazdy milimetr.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Jeżdżąc na sekwencyjnej skrzyni czy na łopatkach dużo się traci na redukcji biegów, nie ma międzygazu, rzuca samochodem strasznie. Nie próbowałem, ale może się okazać, że w Forzie jazda na padzie i automacie jest szybsza niż na dobrej kierownicy