Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Uuuuu.... Użytkownik @Josh i użytkownik @Observer przejmują ten temat. Edytowane 10 godzin temu10 godz. przez krzysiek923
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Coś nie chce mi się wierzyć w to co piszą. Ludzie, którzy w ogóle się pochyła nad tą produkcją portfelem pamiętają poprzednie bondy i od razu zmasakrują tą markę opiniami jak się okaże, ze są wątki niebinarne i robienie pompek za złe przyimkowanie.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 46 minut temu, oFi napisał(a):Coś nie chce mi się wierzyć w to co piszą. Ludzie, którzy w ogóle się pochyła nad tą produkcją portfelem pamiętają poprzednie bondy i od razu zmasakrują tą markę opiniami jak się okaże, ze są wątki niebinarne i robienie pompek za złe przyimkowanie.Aż tak to raczej nie poszaleją, chyba nie są tak pierdolnięci. Ale nerfik dla Bonda na bank wleci, na 100% minimum jedna scena jak ratuje go jakaś laseczka, a inna daje mu po mordzie.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ale po mordzie od laski to w u4 dostajemy nawet więc krecenie dramy o takie rzeczy tylko pokazuje ze social media to scam.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Młody, nieopierzony Bond, więc za bardzo to przeszkadzać nie będzie. Póki co to można sobie tylko gdybać, zobaczymy po premierze.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nie wiem co to za durny tweet i po co w ogóle robić burzę o coś co w sumie nie zostało powiedziane, bo to co akurat tam widnieje nie nosi dla mnie znamion jakiejkolwiek kontrowersji.Wiadomo, że czasy się zmieniły, a stary Bond (od Brosnana wstecz) był wydmuszką w ładnym garniturze, traktującą przedmiotowo kobiety i że dzisiaj by to nie przeszło, więc takie oczywiste oczywistości nawet nie wymagają komentarza, no ale burza w necie sama sie nie zrobi.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 3 godziny temu, Josh napisał(a):Ale nerfik dla Bonda na bank wleci, na 100% minimum jedna scena jak ratuje go jakaś laseczka, a inna daje mu po mordzie.Z filmówRatowany też był niejednokrotnie przez kobiety w filmach.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Spała z Bondem w tym filmie, więc jeśli nie jest, to dodatkowo Bond...
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 7 godzin temu, krzysiek923 napisał(a):Uuuuu.... Użytkownik @Josh i użytkownik @Observer przejmują ten temat., jak po prostu nie będzie wątków romansowych to nawet lepiej wyjdzie bo i tak by tego dobrze nie zrobili. Za to jak gra będzie moralizować i zaimkować, a bond będzie ciągnął kichę jakiemuś murzyńcowi, no to wyjdzie słabo. Ale póki co nic na to nie wskazuje.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W sumie ten Bond to od zawsze taki pro DEI... Bo i karzeł był i geje...