Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rywale - Rywalizacja Forumkowa

Featured Replies

• Odpowiedzi 385
  • Wyświetleń 55,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Jeszcze dziś jak grałem to było stare wyzwanie.

Dziś jeszcze nieco poprawiłem i granica 1.02 pękła :-) 

Opublikowano
3 godziny temu, Magik napisał:

Jeszcze dziś jak grałem to było stare wyzwanie.

Dziś jeszcze nieco poprawiłem i granica 1.02 pękła :-) 

Ty gnido. Celowo czekałeś do samego końca i strugaleś pozoranta, by nie było czasu na kontre :reggie:

Opublikowano

Widać że zastosował Sun Tzu. Sztuka Wojny nie jest mu obca.

Młodzi wojownicy pierwsi rzucają się w bój a starzy wojownicy czekają cierpliwie aż młodzi się wykończą i dopiero wtedy wchodzą do akcji :touche:

Opublikowano

Myślałem, że można podejrzeć starą tabele. Ale nie widzę nigdzie. 

@Magik brawo, świetny czas.

Nowe wyzwanie - na 20 okrążeń, tylko kilka czystych przejechałem. Ten samochód... :facepalm: Ale nie będzie boosta na manualu i trasa prawie cała obudowana.

Opublikowano

Jak w poprzedniej rywalizacji kręciłem kolejne kółka, to było milo i przyjemnie. Nawet brak urwanych części sekundy nie irytowało. Jeździło się fajnie. Teraz najzwyczajnie mi się nie chce. :( Auto w połączeniu z tą trasą też mi nie leżą. 

No, ale się nie poddaje, czasu jeszcze dużo, coś się pojeździ. 

Opublikowano

a mi sie podoba xD 

Wam tez nie dziala przewijanie ? juz w poprzednim evencie raz bylo raz nie. Przy tym nie mialem za pierwszym razem no i ostatnio tez nie bylo :(

Opublikowano
  • Autor

To nie kwestia rywali tylko ogolnie czasem w żadnym trybie nie działa i trzeba zrobić restart gry. Wszystko miesza quick resome moim zdaniem. Ostatnio wystartowałem w rywalizacji swoim samochodem:reggie:

Wykreciłem najlepszy czas na świecie, pobiłem Magika o 2s. na szczescie nie zapisało tego czasu, co jakbym jezdził tym samym samochodem co w wyzwaniu tylko z tuningiem? Myśle, że stąd sie biorą czasy z dupy, tego samochodu nikt nie ma dlatego czasy światowe są wyrównane. 

Opublikowano
39 minut temu, Dud.ek napisał:

Wszystko miesza quick resome moim zdaniem.

No tyle że przestałem korzystać z QR przy Horizonie. A przed wczoraj jak usiadłem do rywalizacji to 3 razy uruchamiałem grę i dupa :(

Opublikowano
3 godziny temu, Szymek napisał:

a mi sie podoba xD 

Wam tez nie dziala przewijanie ? juz w poprzednim evencie raz bylo raz nie. Przy tym nie mialem za pierwszym razem no i ostatnio tez nie bylo :(

Jeśli chodzi o przewijanie to wychodzi na to że w rywalach gra "przejmuje" ustawienia z trybu z którego została wczytana. 

Jak wiadomo rewind nie działa na początku wyscigu i przez pierwsze kilka/kilkanascie sekund eksploracji. Więc jeśli w tym momencie zmienisz tryb na rywali, to rewindu tez nie będzie.

Zatem jak rewind nie dziala to wystarczy że odpale free roaming, pojeżdże ze 30 sekund i potem wracam do rywali.

Mam nadzieję że u Ciebie też zadziała ;-)

Opublikowano
1 godzinę temu, Magik napisał:

Mam nadzieję że u Ciebie też zadziała

A dziś działa za pierwszym razem xD dzięki za rade