Opublikowano 25 maja25 maj Co tak słabo?Prawie 2 miliony graczy w rywalach a na forumku 3 osoby na krzyż? Ruszcie dupe38,555
Opublikowano 25 maja25 maj Myślałem, że się zestarzales i refleks nie ten, ale tak jak w czasach 5 bez szans na dogonienie :(
Opublikowano wtorek o 03:325 dni Ja jestem, ale tylko kilka kółek rozgrzewkowych zrobiłem i nie było się czym chwalić. Obecnie bardzo wysokie 39,XXX.
Opublikowano środa o 18:284 dni Autor Aktualna tabelaJeszcze ponad 20 dni jest na poprawę wiec jak ktoś da radę to wrzucajcie aktualny czas. Jak ktoś chce być na liście to wyślijcie zaproszenie na profil DudekWymiatacz. Edytowane środa o 19:034 dni przez Dud.ek
Opublikowano środa o 18:424 dni A czy czasami ten pojedynek to nie jest na cały miesiąc? Przynajmniej tak było w 5. Playlista zmieniała się co tydzień, ale rywal był miesięcznym wyzwaniem.
Opublikowano środa o 19:004 dni Autor Zakładam, że masz rację bo ja to średnio ogarniam takie rzeczy.W takim razie zapraszam jak najwiecej osób do dołączenia. Edytowane środa o 19:024 dni przez Dud.ek
Opublikowano czwartek o 19:343 dni W dniu 27.05.2026 o 21:00, Dud.ek napisał(a):Zakładam, że masz rację bo ja to średnio ogarniam takie rzeczy.W takim razie zapraszam jak najwiecej osób do dołączenia.Poszło zaproszenie do znajomych.