Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Aliens: Fireteam Elite

Featured Replies

Opublikowano

Absolutna topka tamtej generacji. Natomiast ten nowy twór przypomina mi Colonial Marines, które kupiłem za grosze do kolekcji PS3 bo to w końcu tytuł z historią, no ale był niegrywalny.

• Odpowiedzi 60
  • Wyświetleń 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra rozkmina, ale nadal to za mało, żeby...   ...normalny, nie nabijający platyn/arczików, biały, heteroseksualny, lewicowy, wierzący, posiadający napletek, regularnie pisujący na forumku,

• Alien Isolation 2 poproszę, a nie taki kał.

• Nowy gameplay i krótki opis dwóch klas postaci.    

Opublikowano

Ja Colonial Marines kupiłem w dniu premiery i nawet splatynowałem :kaz:

Spoko średniak, na pewno crapem bym tego nie nazwał, ale też nie znałem bullshotów wcześniej, więc nie miałem wyobrażeń i fantazji.

Opublikowano

A mi się tam gra bardo podoba, zdecydowanie lepsza niż np. Back4blood. Niczym nieskrępowane strzelanie, z fajną muzyką i klimatem bez miliona pierdół. Gierka w sam raz na półgodzinne sesje.

Opublikowano

Pograłem 20minut i wywaliłem to z dysku.

Na filmikach wyglądało spoko ale jak ma się pada w łapie to po Halo to strzelanie jest tak słabe......

Walenie z kapiszonów, obcy zachowują się 3x gorzej niż Juves z Gerasów do których mają podobne zachowanie.

Zero zaszczucia, klimatu czy uczucia że walczymy z obcymi a strzelamy do dmuchanych balonów. Jedyny plus to muzyka.

Taki B4B to z dwie klasy wyżej.

Znowu trzeba czekać XX lat na dobrą grę w uniwersum Aliena :facepalm:Dzięki Pan Spencer za oszczędzone 150zl.

Opublikowano

Również podbijam hejty.

Pograłem z Farmerosem 2 godziny w koopie i wypierdoliłem z dysku.

Opublikowano

Przyłączam się. Nawet nie włączyłem, a wyjebałem z dysku.

Opublikowano

To ja w opozycji napiszę, że mi się nawet podoba, ale ukończenie choćby jednej misji na Standardzie z randomami jest niezłym wyzwaniem (z botami nawet nie ma co próbować):dafuq:
Sytuacja troche jak z Terminatorem od Teyon - małe, niedoświadczone studio, z wielką licencją w ręku.
Nie wyszło im to najgorzej w temacie samego gameplayu, ale otoczka jest wybitnie GAASowa i wolałbym coś podobnego w singlu, z opcjonalnym co-opem, klimatem zaszczucia i cut-scenkami, budującymi fabułę.
Niemniej jednak samo strzelanko ma klimat, jest soczyste, obcy legancko reagują na trafienia i ogolnie fajnie się wali do nich tymi kultowymi giwerami.
Do tego całkiem fajne skille z cooldownem i kooperacyjnie to może być naprawdę fajny tytuł, bo zarówno lokacje, klimat, dźwięk i obcy są tu fajnie zrobione.
Ogólnie to takie trochę World War Z tyle że na licencji Aliena i wyszło to całkiem porządnie muszę przyznać.
Nie wiem, jak z zawartością na chwilę obecną, bo ledwo pierwszą misję, pierwszej kampanii udało mi się zaliczyć, więc póki co nie mam powodów do narzekań.
No i lepszy edytor postaci by się przydał, bo po dzisiejszym seansie ALIENS (właśnie przez to stwierdziłem, że sobie ściągnę gierkę z GP) chciałem zrobić sobie Vasquez, ale tak średnio bym powiedział:

6585eb72-5777-4eb3-b411-9732c2071ad1.thumb.png.81155f42501ef550e90dcab5c8f48383.png

Opublikowano

Dobra rozkmina, ale nadal to za mało, żeby...

...normalny, nie nabijający platyn/arczików, biały, heteroseksualny, lewicowy, wierzący, posiadający napletek, regularnie pisujący na forumku, nie posiadający schorzeń po trzydziestce, nie zgłaszający problemów z erekcją, nie ruchający tylko masturbujący się, wycierający dupę na stojąco - nie siedząco, nie pijący za dużo, raczej mało i wstający w nowy rok niczym młody bóg po lampce bezalkoholowego drogiego szampana, kładący się w sylwestra przed 23cią, szczepiący się regularnie,  grający w nintendogierki, nie grający w ubigierki, otrzymujący dużo plusów na psxExtreme( wyznaczniku zayebistości everforever ) chciał w to grać.

Opublikowano
11 godzin temu, SebaSan1981 napisał:

No takiej autopromocji na forum to jeszcze nie widziałem. Idealny opis na ogłoszenie matrymonialne! :hi:

To osobowość userów forum w pigułce.