Opublikowano 6 grudnia 20246 gru Na Twitchu 925tys ludzi w kategorii PoE xd Ciekawe czy z milion się loguje
Opublikowano 6 grudnia 20246 gru Nie ma grania, ale cieszy, że się jest częścią takich rekordów i tego całego hajpu
Opublikowano 6 grudnia 20246 gru 7 minut temu, UberAdi napisał(a): Na Twitchu 925tys ludzi w kategorii PoE xd Ciekawe czy z milion się loguje Pękła bańka
Opublikowano 6 grudnia 20246 gru Serwery jeszcze sie nie odpaliły po restarcie. Więc ewentualny crash od ilości ludzi dopiero przed nami
Opublikowano 6 grudnia 20246 gru 12 minut temu, Assassins_78 napisał(a): też tak macie ? Coś masz nie halo, nie powinno nic dociągać już
Opublikowano 6 grudnia 20246 gru strony PoE i PoE2 nie działają, wersja na steama nadal nie łączy z serwerem
Opublikowano 6 grudnia 20246 gru 6 minut temu, GearsUp napisał(a): Coś masz nie halo, nie powinno nic dociągać już U mojego ziomka z którym chcę grać w coopie jest to samo Nie wiem, być może tak mają niektórzy.
Opublikowano 6 grudnia 20246 gru @Assassins_78 ja mam dokładnie tak samo jak TY, i mam wersję na steam
Opublikowano 6 grudnia 20246 gru ech idę obejrzeć nowy odcinek Silo i potem będę grrał jak ruszy o ile ruszy
Opublikowano 6 grudnia 20246 gru 8 minut temu, Kaczi napisał(a): potem będę grrał jak ruszy Ahahahaha