Boomcio 4335 Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 Premiera 3 czerwca; survival od studia 505 Games. Zdobywanie pożywienia, budowanie schronisk, walka o przetrwanie w trudnym terenie, żywioły, przygody, kooperacja, exploracja i co tam jeszcze się kończy na "...cja". 1 Quote
Elitesse 386 Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 Myślałem, że to tylko symulator polowań. Może jak dadzą w GP to się sprawdzi. Quote
dee 8816 Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 To już krok od powstania na forum nowego działu: Boomciogry 1 1 Quote
Wredny 10100 Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 Jestem ZA - też lubię te wszystkie survivale i skoro jakieś symulatory chodzenia, bez krzty gameplayu, mogą mieć swój dział, to czemu nie gry o wiele bardziej... gierkowe Quote
SlimShady 3548 Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 Przecież możecie między sobą na privie pisać, na to samo wyjdzie. Quote
Wredny 10100 Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 A nieprawda. @Szajka też lubi takie gierki z tego, co się orientuję.@bid0n chyba też, ale ostatnio rzadko cokolwiek pisze na forumku. A myślę, że im starsi się robią użytkownicy, tym więcej będzie amatorów tego typu reaksującego, niespiesznego gameplayu. 1 Quote
Boomcio 4335 Posted June 1, 2021 Author Posted June 1, 2021 A forumkowa brać się starzeje i już niedługo zapewnie walniemy parę prywatnych meczyków w "Geriatric of Duty: Jesień Życia". Albo Geriatric Evolution Soccer 2022. Geriatricfield VII. Kto to wie, jak będzie. Quote
Szajka 414 Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 (edited) @Wredny ma rację co do mojej osoby. Lubię bardzo takie gierki,ale to nie dziwne,bliżej mi do 40stki niż dalej . A coś w tym jest, że wraz z wiekiem gust growy ciut się zmienia. Wszelkie survivale lubię bardzo,zawsze są jakimś wyzwaniem,a i ciekawość zastosowanych w nich mechanik działa na moją wyobraźnię. Zaraz obczaję co to za tytuł tylko do pracy dojadę. Edited June 6, 2021 by Szajka 2 Quote
Szajka 414 Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 Obczailem ten trailer i tak: środowisko jak najbardziej na plus,ale jakoś cywilizacyjne aspekty mnie ciut niepokoją(przyczepa kempingowa,auto,ludzkie osady,bo tak,jeżeli mamy karabin na ramieniu to skąd ammo brać,jeśli jest cywilizacyjność i będzie można ją kupować to co to za survival,chyba,że mapa będzie max duża i zakupy ammo np nie będą częstością. Wiele niewiadomych mam w głowie. Quote
Boomcio 4335 Posted June 2, 2021 Author Posted June 2, 2021 Na razie nic o tej grze nie wiadomo. Quote
Boomcio 4335 Posted June 2, 2021 Author Posted June 2, 2021 16 godzin temu, SlimShady napisał: Przecież możecie między sobą na privie pisać, na to samo wyjdzie. Ale wtedy nie będzie Waszych obiektywnych komentarzy, więc po co tak na smutno pisać 1 Quote
Wredny 10100 Posted June 2, 2021 Posted June 2, 2021 W sumie gameplay z tego tytułu przewinął mi się w jakimś zestawieniu typu "TOP 21 survival games, coming to consoles" i jakoś sobie ubzdurałem, że to będzie tylko polowanko. Stwierdziłem, że bliżej temu do średniego Hunting Simulator, niż do zajebistego theHuntera i tyle, a tu sie okazuje, że to jednak jakiś survival Quote
Recommended Posts