Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Open Country

Featured Replies

Opublikowano

Premiera 3 czerwca; survival od studia 505 Games. 

Zdobywanie pożywienia, budowanie schronisk, walka o przetrwanie w trudnym terenie, żywioły, przygody, kooperacja, exploracja i co tam jeszcze się kończy na  "...cja".

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To już krok od powstania na forum nowego działu: Boomciogry 

• @Wredny ma rację co do mojej osoby. Lubię bardzo takie gierki,ale to nie dziwne,bliżej mi do 40stki niż dalej . A coś w tym jest, że wraz z wiekiem gust growy ciut się zmienia. Wszelkie survivale lubi

• A nieprawda. @Szajka też lubi takie gierki z tego, co się orientuję. @bid0n chyba też, ale ostatnio rzadko cokolwiek pisze na forumku. A myślę, że im starsi się robią użytkownicy, tym więcej będzie

Opublikowano

To już krok od powstania na forum nowego działu: Boomciogry 

Opublikowano

Jestem ZA - też lubię te wszystkie survivale i skoro jakieś symulatory chodzenia, bez krzty gameplayu, mogą mieć swój dział, to czemu nie gry o wiele bardziej... gierkowe :philosoraptor:

Opublikowano

A nieprawda. @Szajka też lubi takie gierki z tego, co się orientuję.
@bid0n chyba też, ale ostatnio rzadko cokolwiek pisze na forumku.
A myślę, że im starsi się robią użytkownicy, tym więcej będzie amatorów tego typu reaksującego, niespiesznego gameplayu.

Opublikowano
  • Autor

A forumkowa brać się starzeje i już niedługo zapewnie walniemy parę prywatnych meczyków w "Geriatric of Duty: Jesień Życia".

Albo Geriatric Evolution Soccer 2022.

Geriatricfield VII. Kto to wie, jak będzie.

Opublikowano

@Wredny ma rację co do mojej osoby. Lubię bardzo takie gierki,ale to nie dziwne,bliżej mi do 40stki niż dalej :reggie:. A coś w tym jest, że wraz z wiekiem gust growy ciut się zmienia. Wszelkie survivale lubię bardzo,zawsze są jakimś wyzwaniem,a i ciekawość zastosowanych w nich mechanik działa na moją wyobraźnię. Zaraz obczaję co to za tytuł tylko do pracy dojadę.

Edytowane przez Szajka

Opublikowano

Obczailem ten trailer i tak: środowisko jak najbardziej na plus,ale jakoś cywilizacyjne aspekty mnie ciut niepokoją(przyczepa kempingowa,auto,ludzkie osady,bo tak,jeżeli mamy karabin na ramieniu to skąd ammo brać,jeśli jest cywilizacyjność i będzie można ją kupować to co to za survival,chyba,że mapa będzie max duża i zakupy ammo np nie będą częstością. Wiele niewiadomych mam w głowie.

Opublikowano
  • Autor

Na razie nic o tej grze nie wiadomo.

Opublikowano
  • Autor
16 godzin temu, SlimShady napisał:

Przecież możecie między sobą na privie pisać, na to samo wyjdzie.

Ale wtedy nie będzie Waszych obiektywnych komentarzy, więc po co tak na smutno pisać  :/

Opublikowano

W sumie gameplay z tego tytułu przewinął mi się w jakimś zestawieniu typu "TOP 21 survival games, coming to consoles" i jakoś sobie ubzdurałem, że to będzie tylko polowanko.
Stwierdziłem, że bliżej temu do średniego Hunting Simulator, niż do zajebistego theHuntera i tyle, a tu sie okazuje, że to jednak jakiś survival :notbad: