Jump to content

MANGA&ANIME - News

Shen

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Mnie już sam wygląd głównego bohatera od tego odrzucił, idiotyczny pomysł. Widze, że dobrze zrobilem.

typo kurwa z piłą na głowie

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted
Cytat

Demon Slayer: Mugen Train will be getting a TV broadcast in Japan on Sept 25. After the broadcast, release date for season 2 will be announced.

• Upvote 1
  • 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

O chuj, tego się nie spodziewałem, bo sportówki się u nas nie sprzedają i wydawnictwa boją się w to wchodzić :obama:

Jedyna manga która chciałem w Polsce zobaczyć.

Przechwytywanie.thumb.JPG.cfb55e6841912e027dff10d394731b7d.JPG

• 1 month later...
Posted

Jak ktoś lubi samurajskie klimaty to absolutny must have. Egmont przerwał wydawanie na 22 tomie z 30, Kotori zapoda tomy 2w1

Przechwytywanie.JPG.d2d28649c035deb51dd636ca760b63db.JPG

• Like 1
Posted

Byłem na Belli sam na seansie, jeszcze sie spóźniłem bo nie ogarnąłem, że w ten dzień jest wersja z napisami i byłem 30min po starcie. Pani z przykrością mnie poinformowała, że seans odwołany ale zapyta koleżanke. Koleżanka mówi, że jeszcze dźwięk leci na sali i można iść oglądać. Podczas seansu słyszałem, że ktoś wchodzi na sale i chciałem szybko sie ogarnąć z popcornu na bluzie i wyglądałem jakbym walił konia do chińskiej bajki sam w kinie :facepalm:

Film bardzo mi sie podobał, były feelsy, dobra muzyka i feria barw na ekranie. Osobiście bałbym się wersji z dubbingiem chociaż lubie Darie Zawiałow.

• Haha 1