Skocz do zawartości

Steam Deck

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 370,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• i ja się skusiłem i niedługo zostanę Steamdekarzem 

• Jezd i moja zabaweczka. Pierwsze wrażenie pozytywne. Duże ale wygodne. Analogi strasznie wysokie i chwile zajmuje żeby do nich przywyknąć. Jak bym miał mniejsze dłonie to byłoby ciężko. Na ten moment

• Jest I on. Ekran kosmos.    

Opublikowano
16 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Dziwna sprawa panowie. W końcu zaczęło ściągać normalnie, może to przez chwilę może nie, ale nie to jest najlepsze. Zainstalowałem Tomb Raider 1-3 Remastered z GOG przez Heroic i odpaliłem na 5 minut, a teraz widzę, że zdobyłem tam osiągnięcie notbad

Jak to? Osiągnięcie w grze z GOG ogrywanej na Steam Decku?? Od kiedy to działa?

Ta gra ma wbudowane Achievementy na gog wiec normalnie sie je powinno zdobywac. Moze ktorys update Heroica w koncu zaczal to obslugiwac. Mysle ze sporo gier ma jakies. Te stare pewnie nie ale ta kolekcja jest w zasadzie nowa.

Opublikowano
Just now, pawelgr5 said:

Ta gra ma wbudowane Achievementy na gog wiec normalnie sie je powinno zdobywac. Moze ktorys update Heroica w koncu zaczal to obslugiwac. Mysle ze sporo gier ma jakies. Te stare pewnie nie ale ta kolekcja jest w zasadzie nowa.

Sporo gier ma, ale Heroic tego nie obsługiwał. Tak samo z Epiciem. Próbowałem nawet przez Lutris zainstalować Epic Launcher i tam odpalać gry ale nadal nie szło zainstalować niektórych komponentów.

Opublikowano

Kończę właśnie kampanię Terran w Starcraft 2 grając tylko i wyłącznie handheldowo trackpadem. I wiadomo, ta forma grania nie nadaje się do grania multi, ale do przejścia sobie kampanii jest super, sterowanie jest nieskończenie lepsze niż chociażby padem w Age of Empires na Xboxa/PS5. Nie ma to jak leżeć w łóżeczku i sobie grać w Starcrafta :) Polecam bardzo mocno, zwłaszcza, że jest za darmo pierwsza kampania. Ja wciągnąłem się do tego stopnia, że odłożyłem God of War. Jak ktoś chce to mogę wkleić mój schemat sterowania

Opublikowano

Pewnie głupie pytanie ale co to, po co to i jak zrobić żeby działało?