Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Steam Deck

Featured Replies

Opublikowano
23 minuty temu, Homelander napisał(a):

Jestem w stanie z 23-30 niestabilnej animacji wyciągnąc stabilne 30 bez straty dla grywalności?

Myślę, że warto spróbować. To jest tani program, na przecenach da się za kilkanaście złotych kupić (czyli pewnie jakieś 5 USD dla Ciebie), cóż szkodzi sprawdzić? Nawet refund możesz zrobić na Steamie jak nie będziesz zadowolony.

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 382,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• i ja się skusiłem i niedługo zostanę Steamdekarzem 

• Jezd i moja zabaweczka. Pierwsze wrażenie pozytywne. Duże ale wygodne. Analogi strasznie wysokie i chwile zajmuje żeby do nich przywyknąć. Jak bym miał mniejsze dłonie to byłoby ciężko. Na ten moment

• Jest I on. Ekran kosmos.    

Opublikowano

Zasada jest taka, ze w ustawieniach macie mieć 2x i 80 oraz 30 fps . W samej grze blokujecie na 30 fps i dajecie jakość . Wtedy gra generuje 60 fps . Dajcie jeszcze 1600 MHz i będzie cudo. Wtedy mafia nowa traci artefakty praktycznie i gra się super w 40 klatkach. Sam spider man 2 dostał nowe życie.

Opublikowano
6 godzin temu, Homelander napisał(a):

Czyli jak Baldur 3 albo Space Marine 2 chodzi w okolicach 30 klatek to ten looseless scaling nie pomoże?

Pomaga i to bardzo właśnie ogrywam baldurka na deku. Ustawiasz w ustawieniach lsfg lock gry na 28 klatek i śmiga idealnie bez zająknięcia. Ustawienie gpu na 1600mhz nie jest konieczne we wszystkich grach. Bg3 śmiga na 1300 z 12w i wystarczy na 2h z lekka górką. Imput lag niezauważalny testowałem w re4 remake.

Edytowane przez kudlaty88