Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 23 minuty temu, Homelander napisał(a):Jestem w stanie z 23-30 niestabilnej animacji wyciągnąc stabilne 30 bez straty dla grywalności?Myślę, że warto spróbować. To jest tani program, na przecenach da się za kilkanaście złotych kupić (czyli pewnie jakieś 5 USD dla Ciebie), cóż szkodzi sprawdzić? Nawet refund możesz zrobić na Steamie jak nie będziesz zadowolony.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Zasada jest taka, ze w ustawieniach macie mieć 2x i 80 oraz 30 fps . W samej grze blokujecie na 30 fps i dajecie jakość . Wtedy gra generuje 60 fps . Dajcie jeszcze 1600 MHz i będzie cudo. Wtedy mafia nowa traci artefakty praktycznie i gra się super w 40 klatkach. Sam spider man 2 dostał nowe życie.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 6 godzin temu, Homelander napisał(a):Czyli jak Baldur 3 albo Space Marine 2 chodzi w okolicach 30 klatek to ten looseless scaling nie pomoże?Pomaga i to bardzo właśnie ogrywam baldurka na deku. Ustawiasz w ustawieniach lsfg lock gry na 28 klatek i śmiga idealnie bez zająknięcia. Ustawienie gpu na 1600mhz nie jest konieczne we wszystkich grach. Bg3 śmiga na 1300 z 12w i wystarczy na 2h z lekka górką. Imput lag niezauważalny testowałem w re4 remake. Edytowane 13 godzin temu13 godz. przez kudlaty88