Opublikowano 26 lutego26 lut Dodanie tego Lossless do Skyrima 2 żeby lag wynosił równo 1 sekundę :-)? Czemu nie
Opublikowano czwartek o 12:214 dni Wrzucam tutaj, bo w sumie nie znalazłem lepszego miejsca. W zeszłym roku trochę siedziałem na linuxie i brakowało mi wsparcia dla modów, głównie chodziło o Wieśka 3 i narzędzie do zespajania skryptów które nie działało pod moim systemem. Wydaję się że jest coś na warto rzucić okiem, program nazywa się Amethyst i już na tą chwilę wspiera sporo gierek, jest integracja z nexusem i wiele innych możliwości z których nigdy nie skorzystam, ale zostawiam tutaj żeby było dla "potomnych"GitHubGitHub - ChrisDKN/Amethyst-Mod-Manager: A Linux native mo...A Linux native mod manager for a variety of games. Contribute to ChrisDKN/Amethyst-Mod-Manager development by creating an account on GitHub.Przy okazji ma prosty i czytelny interfejs, czego chcieć więcej?