Skocz do zawartości

BEZBEKI 2021

Kandydaci 2021 54 użytkowników zagłosowało

1. 1. KLAP ROKU 2021:

2. 2. BOT ROKU 2021:

3. 3. BLACHARZ ROKU 2021:

4. 4. NINTENDOFAG ROKU 2021:

5. 5. BEZBEK ROKU 2021

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 10.08.2021 o 06:10

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Ni ch chu. Wiedziałeś, na co się pisałeś - Nintendo i fag są nierozłączne, niczym frosti i beniz w ustach.

• Odpowiedzi 158
  • Wyświetleń 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zglaszam nastepujace kandydatury   Klap roku: kazdy uzytkownik PS5. Kto raz bydlaka pod telewizorem u siebie zobaczy temu juz ogien w oczach nie zgasnie   Bot roku: @Colin, banuje

• Ty nie piszesz niemądrze. Ty piszesz bezbecznie i bezjajecznie, z udawanym obiektywizmem oraz podprogową propagandą. Tak więc tytuł wg mnie bardzo zasłużony.

• Dorosli ludzie obsrani bo gdzies na koncu internetu ktos wygral czy przegral glosowanie na cos tam xDDDDDD NIEEEE Asax bezbekiem to nie moze byc, tak nie wolno, widac kto glosowal, po plusach tez wida

Opublikowano

Gratulacje dla zwycięzców. 

Te połączenie Bota i Bezbeka roku :obama: wychodzi na to, że wygraliśmy panowie. Dark Blue Kingdom znowu wygrywa!

Opublikowano

dwa pierwsze miejsca dla bezbeka roku należą do botów 

piękne czasy nastały na forum :banderas:

Opublikowano
  • Autor

Jak widać niestety wciąż są użytkownicy którzy traktują forum jako walkę plemienną My vs  Oni

Opublikowano

No to fakt. Nie wiedzieć czemu również tacy użytkownicy zakładają debilne ankiety o tytule Bezbek Roku żeby jasno wskazać kto jest My a kto Oni. 

Opublikowano

Przecież to jest tradycja.

Mnie tam cieszy vice-mistrzostwo o tytuł bota roku, bo nie ukrywam, całkiem się starałem i chociaż nie było szans na zwycięstwo z ASXem to wciąż zdobyłem drugie miejsce, mając więcej głosów niż pretendenci o trzecie miejsce razem wzięci. Dziękuję. :cool: 

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

No to fakt. Nie wiedzieć czemu również tacy użytkownicy zakładają debilne ankiety o tytule Bezbek Roku żeby jasno wskazać kto jest My a kto Oni. 

Możesz nie wiedziec, ale wybieranie bezbekow ma na forum długą tradycję i nie ja ją zapoczątkowalem, poza tym nic nie wskazywałem przeprowadziłem ankietę jak najobiektywniej potrafiłem, nikogo nominacja nie została pominięta, każda sugestia została wysłuchana i nikt nie manipulował głosami, więc proszę mi insynuować że coś wskazywałem. 

Jeśli chodzi o moje prywatne zdanie to nie lubię fanboyow zarówno jednej i drugiej strony i nie bawi mnie ta zabawa w wyzywanie się nawzajem która konsola jest lepsza.

Opublikowano

Taka tradycja że poprzednia edycja była w 2018, nagrody rozdane, temat do zamknięcia

Zapraszamy za rok, jak ktoś będzie pamiętał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.