Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTA V Online

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 176,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oni są kurwa bezczelni  

• Ja pierdole fabularne dlc z Franklinem i Dr Dre... Do online, zaorac ich 

• Wystarczy, że cockstar zobaczył frajerskie nasienia, które nakupowały trylogie gówna i upgrade graficzny do gtav, że bez oporu wyjebią kolejnych spierdziałych frajerów. Bo gracze im na to pozwalają i

Opublikowano

A to nie bylo 500k Raven? Pamietam kupilem super apartament z duzym garazem, trzeba bedzie transfer zrobic

Opublikowano

Wczoraj kolega z pracy robił transfer z PS3, i dostał pół bańki.

Ale szybkie zakupy i nie zostało nic :D

Opublikowano

Będzie ktoś grał online na PC? Jak coś to podsyłajcie invite, nick na rockstar social club: Fruitpanda

Opublikowano

pewnie jo jak sie uda sciagnac ten yebany apdejt xd

Opublikowano

Ja nick taki jak tutaj, raven_raven.

Te 1,3 mln rozłożone na single'a i multi, na ch,uj komu bonusowa kasa w singlu xD.

Dzisiaj pewnie będę wieczorem online.

Opublikowano

na singlu teraz ma zastosowanie jeżeli chcesz wcześniej kupić sobie biznes albo garaż, na broń i ammo też nie zabraknie.

Opublikowano

GUVowV7.jpg

szczesliwy jestem ze mozna progress z PS3 na PC dac (szczegolnie ze na początku na PS3 to dość łatwo było wbić kasę)

jedyny problem jaki mam do tej pory z graniem na PC to nie moge sie polaczyc do przyjaciol (ani invite ani join)

Opublikowano

Mi się samochody nie zimportowały :frog:

Opublikowano

:cool:

Hello Michal,

We have verified your loss of vehicles. We apologize for the inconvenience this may cause.

We have provided you with GTA$ 4,500,000 as a customer accommodation, and apologize for any inconvenience caused.

Edytowane przez teddy

Opublikowano

id na social club

exid900

zapraszam rase możnowładców do wspolnego rozwalania sie po miescie i w trybach. 

btw: kto dokladnie gra na pc? Raven, Teddy, ktos jeszcze? 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Spróbowałem wreszcie napadów i powiem tak - Dawno gra mnie tak nie sfrustrowala. Drugi napad i podczas jego końcówki przypadkiem mi się zginęło (kompletny przypadek, nie było tam już żadnych wrogów) i cały heist poszedł się je.bac bo o checkpointach rockstar chyba nie słyszał. :\

Opublikowano

Wystarczyło przecież wcisnąć restart...i zaczynałbyś nieco przed końcem. Nie wiem na czym grasz ale na PS4 to przycisk R2.

Opublikowano

sęk w tym oski, że checkpointy to akurat są. nie ich wina, że nie potrafisz z nich korzystać. jeżeli misja zakończyła się niepowodzeniem to jest szybki restart pod RT/R2. w trakcie misji są momenty do których trzeba dojść by ewentualnie powtarzać od tego miejsca, jeżeli się niego nie doszło to cała misja (i tylko misja a nie cały napad) od początku.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Stirling GT bedzie na pewno dodany do mojego garazu, lubie takie klasyki, pewnie z 700+ tysiecy bedzie kosztowac :(

Opublikowano

Ja bym z checia zaliczyl pare razy napady. Niestety popelnilem spory blad, przenioslem moja postac z X360 na XOne a od paru miechow mam wersja na PS4 i musialem wszystko od nowa zaczynac. Tam mialem 86 lvl i wszystko co najlepsze. Teraz jestem na 22lvl i posiadam tylko 122k $ :frog:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

pisz maila do supportu. nie nastawiaj sie, ale sprobowac warto. 

Opublikowano

Dzieki za odp, dzisiaj cos postaram sie z tym fantem zrobic.

Labtec, probowalem i nie dalo rady przeniesc.

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Jak tam aktualnie stoi online na ps4? Jest jakaś forumkowa ekipa, która gra regularnie?

Same randomy grają i jest koszmar, trzeba się koniecznie organizować bo bez tego nie da się ukończyć żadnej misji :(