Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTA V Online

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 175,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oni są kurwa bezczelni  

• Ja pierdole fabularne dlc z Franklinem i Dr Dre... Do online, zaorac ich 

• Wystarczy, że cockstar zobaczył frajerskie nasienia, które nakupowały trylogie gówna i upgrade graficzny do gtav, że bez oporu wyjebią kolejnych spierdziałych frajerów. Bo gracze im na to pozwalają i

Opublikowano

ściągnąłem update i przetestowałem zawartość. auta fajne, w garażu online już stoi stirling. odpalanie auta przypomina rozruch samolotu z IIWŚ :D ciuszki swagowe, ceny niektórych zestawów przegięte. na plus dobór nowy karabinek i grawery do niektórych broni. wydałem 80k na tuning pistoletu i karabinku :obama: 

Opublikowano

Ja juz tez troche kasy wydalem, Stirling super autko, teraz trzeba bedzie dalej grindowac kase jak to jest update 1 z 3

QpZo24v.jpg

Opublikowano

Normalnie porażka,nie rozumiem jaki R* miał problem z możliwośćią przeniesienia postaci np. z XOne do PS4 i odwrotnie. Nie dostaje odpowiedzi od supportu,bede musial chyba spamowac po 10 wiadomosci zeby wreszcie do nich dotarlo.

Zaczynac na nowo to jakis koszmar,poniewaz w ciagu godziny malo sie zarabia ze wzgledu na randomowych graczy ktorzy gina lub na dlugie loadingi ktore doprowadzaja do furii.

Heists odpada z randomami,przy finalowym napadzie nie dosc ze ginie sie praktycznie za kazdym razem to szycha ktora prowadzi napad daje jedynie 67k a dla siebie zgarnia 430k. Nie da rady tak grac.

Szkoda ze juz nie ma glitchy na kase tak jak przy premierze gdzie mozna bylo w ciagu 1h wbic pare milionow $.

Opublikowano

Ja moge zagrać, fajnie by było zorganizować napady.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

800 albo 900 z kawałkiem. na auto i pełen tuning poszło ~1,4 mln.

Opublikowano

tylko ze znajomkami. randomy to zło i psychiczne pomioty.

Opublikowano

Colin kiedy coś gramy? :shotgun:

Opublikowano

jakby coś grubszego się kroiło to daj znać. póki co state of decay chcę dokończyć a tam sporo grindowania :/

Opublikowano

No ja liczyłem, że mi pomożesz nabić acziki w Online, bo marzy mi się calak. :P

Opublikowano

no to jak coś to daj znać. wieczorami głównie gram, pomorduje zombiaki to później mogę ciebie sponiewierać w LS :>

Opublikowano

:wub:

Opublikowano

Na co warto wydać 500 tys hajsu z preordera?

Opublikowano

Jakiś konkretny najdroższy w budżecie czy obojętnie?

Opublikowano

Lepiej cos na wypasie. 10 aut w garazu zmiesci i siedziba do napadow bedzie.

Opublikowano

Dobre pytanie włączyłem dzisiaj pierwszy raz zagrałem 2 wyścigi i zastanawiam się co dalej robić.

Opublikowano

wszystko i nic. można robić misję, wyścigi, deathmatche. do tego eksploracja miasta w poszukiwaniu smaczków, szukania opcji powiększania majątku albo radosna rozpierducha. 

Opublikowano

Ale do tego wszystkiego trzeba mieć zgraną ekipe a nie ludzi którzy nie potrafią sobie pobiegać po mieście bo liczy się dla nich tylko cash/h 

Edytowane przez Krizz