Opublikowano 14 lipca 20159 l dopiero zaczynam przygode z online mam pytanie jaki dom sobie kupic ? warto dac $500000 za ten eclipse tower apartment 3 ? albo ktory z nich ma najlepszy widoczki ? dobra popatrzylem na youtube i kupie tinsel towers apartament 42 tylko musze najpierw wbic na 5lvl Edytowane 14 lipca 20159 l przez kubson
Opublikowano 15 lipca 20159 l widoki to cos malo spektakularnego, raczej nie bedziesz przy nich spedzal duzo czasu. ja mam Tinsei Towers Ap i Del Perro Highs Ap. i ten drugi bardziej mi sie podoba, szkoda ze widok na ocean zaslania jakis inny biurowiec.
Opublikowano 16 lipca 20159 l kubson, kupiłeś już? w weekend ma być promo na wybrane apartamenty. przed wczoraj sam kupiłem jeden bo sam garaż jako 3 posiadłość już mnie z nudził, ehh. dodatkowo za heist z więzieniem podwójna kasa i rp.
Opublikowano 16 lipca 20159 l Tak kupiłem,Może jutro pogram troche więcej bo przydałoby się odblokować heisty na weekend;)BtwIle można posiadać posiadłości ? Na co w ogóle warto przeznaczyć pieniądze ?
Opublikowano 16 lipca 20159 l Dziś nareszcie dostane swoje GTA 5 więc można mnie spotkać na serwerach po 18. Ciężko kupić w cenie poniżej 140 ale na szczęście z kuponem allegro -20 zł udało się zejść do magicznej kwoty 120 zł Proponuje weekend we 4 osoby.
Opublikowano 16 lipca 20159 l kubson, dowolne 3. mogą być apartamenty/mieszkania z garażami, same garaże, ogólnie 3 posiadłości. mam nadzieję że dodadzą 4 niebawem bo tyle fajnych fur czeka a tylko 30 można mieć pierwszą większą gotówkę zainwestowałbym w śmigłowiec bojowy, np buzzard albo savage, oraz po pierwszym napadzie kupił opancerzoną kurumę. zarówno śmigłowiec jak i pancerniak przydadzą się do misji i aktywności w mieście, np odwrócić uwagę policji dla lestera (5 minut pod obstrzałem, 10k nagrody) albo zestrzelić przemytników dla trevora.
Opublikowano 16 lipca 20159 l Ostatnio zacząłem grać na publicznych sesjach i przy większych ilościach graczy, gra działa tragicznie. Lagi, okropny framerate i bardziej widoczne doczytywanie tekstur. Głownie występuje to w mieście gdzie znajduje się większość graczy. Czy to normalne? Gram na xone.
Opublikowano 17 lipca 20159 l http://www.rockstargames.com/newswire/article/52467/gta-online-prison-break-heist-double-score-weekend szczegóły promo weekendu, lista apartamentów ze zniżką i wszystkich aktywności, w których dostaniemy podwójną nagrodę.
Opublikowano 18 lipca 20159 l GTA online to jedno wielkie wczoraj gralismy prawie do 5 nad ranem xD rewelacja
Opublikowano 20 lipca 20159 l Ktoś chętny na bustowanie planytnowych nagród ? (PS4) Edytowane 20 lipca 20159 l przez Lukas.
Opublikowano 20 lipca 20159 l Ja, ale nie wiem czy mogę. Mam dopiero 8 level i słabo ogarniam to całe on line. Będziesz mnie musiał za rękę prowadzić. XD Singla lecę od początku do save file z wersji psn nie działa z wersją płytową. Ale to nic nie szkodzi bo dzięki temu mogę jeszcze raz przeżyć te niesamowite momenty
Opublikowano 21 lipca 20159 l Ja mam dość grania z randomami. Robiłem wczoraj misje przygotowawcze do humane raid I te cepy nie wiedzą jak grać. Typ zamiast mnie prowadzić do furgonetki to prowadził mnie przed siebie a potem nawrót jeden,drugi, trzeci. No ku.rwa. Albo inny typ przesiedzial pół misji w mojej kurumie gdy ja już miałem zdobyty radiowóz. O głównym napadzie już nawet nie będę wspominał bo szkoda gadać. Gra ktoś z was do późnych godzin, tak do/po północy? Z racji tego że mieszkam w USA, godziny mamy poprzestawiane. Mam hs i chęć do współpracy z rodakami mającymi pojęcie o grze. Nastawiam się na zarabianie $$$ Gram na ps4. Lvl 177 dodajcie mnie do znajomych z informacją że jesteście z forumka.
Opublikowano 21 lipca 20159 l Prep z furgonetkami jest banalny. Szybka fura i sam robisz fotki jako navigator.
Opublikowano 22 lipca 20159 l Problem byl tej natury, ze bylem kierowca. Druga zaloga sprawnie ukonczyla zadanie.
Opublikowano 22 lipca 20159 l no to dlatego nalezy sie zawsze wciskac do navigatorow. i to nie tylko ze wzgledu na poziom drugiej osoby, ale tez lagi.
Opublikowano 28 lipca 20159 l ma ktoś ochotę na gta online na xbox one w tym tygodniu? ostro potrzebuje kasy zarobić. Colin zapodaj jakiś protip żeby w miarę sprawie przytulić cebuliony, chcę sprzęt i te nowe hypercary a mam tylko milion w gotówce krizz, kubson, suteq? Edytowane 28 lipca 20159 l przez MaZZeo
Opublikowano 28 lipca 20159 l Ja chętnie zagram, teraz jest akurat 2x $ i 2x RP w heiscie Seria A (trevor) i akurat mam Humane labs na drugiej misji przygotowawczej, możemy go dokończyć. Dobrym sposobem na kasę jest robienie "zadań dnia" po zalogowaniu się dostajesz do wykonania 3 zadania np: zagraj DM, zabij 5 graczy, wyskocz z samolotu. za to można zgarnąć $25k i 3k RP - po robieniu ich codziennie przez tydzień dostajesz bonusowe 100k a po miesiącu 500k.
Opublikowano 28 lipca 20159 l ja chetnie pogram piatek nocka, sobota nocka colin na bank tez bedzie gral wiec bedziemy cisnac napady Edytowane 28 lipca 20159 l przez kubson
Opublikowano 28 lipca 20159 l ekipa czeka więc mi tam ładnie odpal i czekaj na tele od Lestera żeby później ruszyć bez poślizgu