Opublikowano 22 lutego 20241 r Wchodzi Rosołek, będzie remontada. Edytowane 22 lutego 20241 r przez _Shaman_
Opublikowano 24 lipca 202424 lip Ale piach gra Śląsk, oczy krwawio... Potężna Riga FC póki co poza zasięgiem. Edytowane 24 lipca 202424 lip przez LeifErikson
Opublikowano 24 lipca 202424 lip O dziwo nie ma tam chyba Słowaków, z przodu jakiś Senegalczyk i Brazylijczyk kręcą obrońcami jak chcą.
Opublikowano 24 lipca 202424 lip @LeifErikson to była szydera co do jakości piłkarzy zagranicznych którzy grają w naszej lidze Ja meczu nie oglądam szkoda mi czasu, nie mniej jak Śląsk przegra to szkoda mi go będzie jako polskiej drużyny reprezentującej nas na arenie międzynarodowej. Czy Musiolik jest lepszym napastnikiem od Klimali? Dyskutujmy xD
Opublikowano 24 lipca 202424 lip Szkoda gadać o tym Śląsku. Żenujący występ, gol po kuriozalnym błędzie, krótko mówiąc - euro... Człowiek się już cieszył, bo Wisła pewnie przeszła, Jagiellonia rozbiła Litwinów, ale musiał wjechać Śląsk cały na biało i udowodnić swoją moc.
Opublikowano 1 sierpnia 20241 sie Śląsk blisko eurowpierdolu. Pewnie liczą na to, że wszyscy oglądają igrzyska i przez to beka będzie mniejsza.
Opublikowano 1 sierpnia 20241 sie 15 minutes ago, Tokar said: Śląsk blisko eurowpierdolu. Pewnie liczą na to, że wszyscy oglądają igrzyska i przez to beka będzie mniejsza. Potężny Śląsk wzial sobie Twoje slowa do serca